Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas :4u:

Ristina, tavo darbai tobuli :wub: :wub: :wub:

Aš kažkokia papiktinta atsibudau jau, atrodo ne PMS, bet nervai kaupiasi lygioje vietoje, nežinau ką čia daryti, kad neužsiraučiau ant nekaltų žmonių.

Trikampiuko neieškojau, nesunku atsiminti kurioje pusėje bakas :B

Pas mus pareina gripo banga, laikomės iš paskutiniųjų, bandysim nepasiduoti :)

Atsakyti

Laba diena,

O man jau antras senatvės požymis, dėmesio - megsiu baltą megztuką  :D  :D  Nu gi galvoju, siūlai fainūs, megzt bus malonu ir šviesu, o argi būtina nešiot jeigu ką....  :D​ 

Atsakyti

Ristina, kur proto dalį padėjai :D

Atsakyti

Labas,

saulė nešviečia, tai ir miegu pusiau vis dar. Vakar lūžinėjau prieš 21 val, dar pusvalandį pasitrainiojau ir nuėjau į lovą. Spėjau vakare tik su kaimyne papliurpt ir bendrai užsakytas gėrybes iš riesutaijums.lt atsidalint. Kai ką per pusę pirkom. Tai nei filmo, nei mezginio, nieko įdomaus. O jau prisapnavau - ir tamsoj per purvus klampojau ir tam purve išsivoliojau, ir pas Smetoną dvare buvau, o Smetona dar gyvas, pasirodo, ir nuo kopėčių tam dvare kritau... Ale tik ryte atsibudau kokias 9,5 val išmiegojus. kai nėra itin degančių darbų - sunkiau susikaupti.

Ristinos tam paprastam megztuke man tas siūlo margumas gražus ♥. Apie fabričnumą jau nusibodo kartoti, nes gi niekas nebesikeičia blogyn, tik geryn, nieko kito iš tavęs jau niekas ir nebesitiki :). O kokio dydžio tas megztukas ir kiek maždaug svorio? Noriu įsivaizduot, kiek man čia siūlų nusipirkt :).

Beje, į Mano_siūlai važiuosiu ryt, planuoju kažkur tarp 11 ir 13 val, jeigu kas nori/gali jungtis - tai galėčiau tiksliau prisiderinti, pvz., kas nors nori pietų metu.

Atsakyti

Ristina, kur proto dalį padėjai :D

Kad žinočiau... :huh2: eičiau pasiimt  :D 

O kokio dydžio tas megztukas ir kiek maždaug svorio? Noriu įsivaizduot, kiek man čia siūlų nusipirkt :).

~300gr. merino :) ~M dydis, megzta iš trijų siūlų. Vienas siūlas buvo kitos "partijos", todėl matosi vos melanžiškumas.

Atsakyti

Trikampiuko neieškojau, nesunku atsiminti kurioje pusėje bakas :B

Tai manau kalba ir nėjo apie tai, kad pamirštam savo mašinos bako buvimo pusę. Man atrodo prasidėjo nuo to, kad kažkuri  atsisėdo prie pirmą kartą vairuojamos mašinos vairo ir bevažiuojant paaiškėjo, kad reikia kuro ir ne iš tos pusės degalinėje privažiavo. Na, ar kažkas panašaus... tada Liniuka paminėjo, kad galima sužinoti bako pusę neišlipus iš mašinos

Tai va dabar visoms, kurios nežinojo, rūpi pamatyti tą rodiklytę, ar jos nebuvimo faktą. :lol: na bent jau man rūpi. :)

Atsakyti

Kai atsisėdu į mašiną - pamirštu pažiūrėti ar yra rodyklytė :). Nes ir taip žinau, kur tas bakas :). O naujoj mašinoj bus greičiau apeit mašiną, nei trikampiuką surast man :).

Ristina, ačiū :4u:. Man tas vos melanžiškumas tikrai labai gražus ♥. Vakar žiūrinėjau dar mezgimo mašina video, bet atėjo kaimynė ir ple ple ple - viskas tuom ir baigėsi. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 08 vasario 2018 - 11:54

Labas,

Beje, į Mano_siūlai važiuosiu ryt, planuoju kažkur tarp 11 ir 13 val, jeigu kas nori/gali jungtis - tai galėčiau tiksliau prisiderinti, pvz., kas nors nori pietų metu.

:sad: Planavau važiuot su tavim savaitgalį :sad: Ryt negaliu.

Atsakyti

aha, Restar, ryt? penktadienį?

aš tai net nežinau, kaip ir planavau į siūlus, bet lyg vakar MB paminėjo, kad tėvus reiktų aplankyt, nes praeitą savaitę vėl uošvį operavo, o naą savaitgalį nevažiavom dėl namuose esančiuo gripo... bet dar ir nenusprendėm galutinai, tai nieko neikam nežadu :D

Atsakyti

Nu va, Nite, žadėjai, o nieko nesakei :). Gaila :(. Kadangi vakar sužinojau, kad ryt neinu į darbą, tai man patogiau susisukti darbo metu, nes savaitgalį iš namų išsikrapštyt sunkiau. Tai muzikos mokykla, tai šokiai kažkur mažei, tai pasiplanavau taip. O šeštadienį gal kita chebra susiburs tada. Be pagalbos, matyt, greičiau pasisuksiu, nes nebus su kuom pasitart. Gauruotų siūlų megztiniui mačiau, kad turi :), gal dar kokia mohera ar merinas, kašmyras galvą susuks. Beje, jeigu kas planuojat važiuoti, tai reikia pasiskambinti ar susirašyti ir susitarti.

Atsakyti

Restar o tai ten reikia derint su savininku ar jis visada ten būna?nes aš kai važiavau tai man pasakė kuriuo laiku atvažiuoti

o ne visos varnos dieną mato :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 08 vasario 2018 - 13:53

Radau tą bako rodyklę,pasirodo,ta kolonėlė nupiešta ant spidometro...ir trikampiukas yra....bet....kad,tas ženkliukas nei kiek nepagelbsti orientuotis,nes tokios personos,kaip aš,net to ženklo nepastebi😊  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 08 vasario 2018 - 14:10