Labas,
saulė nešviečia, tai ir miegu pusiau vis dar. Vakar lūžinėjau prieš 21 val, dar pusvalandį pasitrainiojau ir nuėjau į lovą. Spėjau vakare tik su kaimyne papliurpt ir bendrai užsakytas gėrybes iš riesutaijums.lt atsidalint. Kai ką per pusę pirkom. Tai nei filmo, nei mezginio, nieko įdomaus. O jau prisapnavau - ir tamsoj per purvus klampojau ir tam purve išsivoliojau, ir pas Smetoną dvare buvau, o Smetona dar gyvas, pasirodo, ir nuo kopėčių tam dvare kritau... Ale tik ryte atsibudau kokias 9,5 val išmiegojus. kai nėra itin degančių darbų - sunkiau susikaupti.
Ristinos tam paprastam megztuke man tas siūlo margumas gražus ♥. Apie fabričnumą jau nusibodo kartoti, nes gi niekas nebesikeičia blogyn, tik geryn, nieko kito iš tavęs jau niekas ir nebesitiki
. O kokio dydžio tas megztukas ir kiek maždaug svorio? Noriu įsivaizduot, kiek man čia siūlų nusipirkt
.
Beje, į Mano_siūlai važiuosiu ryt, planuoju kažkur tarp 11 ir 13 val, jeigu kas nori/gali jungtis - tai galėčiau tiksliau prisiderinti, pvz., kas nors nori pietų metu.