Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

čia kur tie diedų veidai - gretimose mašinose, ar ant keleivio sėdynės?

tavo mašina gi iš vis be garso važiuoja :lol:

tie diedai kur šalia sėdi, tai ramūs. Bet kažkada vienas stovi sau prie mano mašinos, rūko ramiai, aš įsėdau ir nuvažiavau :blink: tai net pritūpė dėdulė iš netikėtumo  :lol: 

Apie neužvestą mašiną kolegė pasakojo :D  Užsisakė citybee, įsėdo, visaip bando užkurt - lemputės dega, o mašina neužsikuria. Skambina į nuomos ofisą, o tie čiut susilaikydami nuo juoko sako tai jūs tiesiog važiuokit  :D Pasirodo ten buvo elektromobilis ir užkūrus jokio garso beatsiranda, tik lemputės užsidega :D​ 

Užsidega užrašas "ready" ir pypteli vieną kartą :mirksiukas:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 07 vasario 2018 - 16:37

O aš tai normaliai siūlgalį įvertinau - kai turės sagas bus jų įsiuvimui.

Atsakyti

O aš tai normaliai siūlgalį įvertinau - kai turės sagas bus jų įsiuvimui.

sagos ant peties :hmm:  gal kuriam nors kitam modely ir tiktų

man konkrečioj fotkėj tai geriau atrodo pirmos sagos, aukščiau, bet čia gali būt ir foto pagaulė

Atsakyti

Laba

tai šiandien visos vairuotojos ieškos trikampėlio prie degalų lemputės :D

Kad vat ir ne. Pas.mane lemputes nera 😂 

O Lukoil degaline slangas ilgas turejo. Kaip dabar nezinau. 

Nusileidau kraujo. Ramiax. Alyse tik biski temsta😊😁

Atsakyti

Lietučiui:

http://dramosteatras...taklis/migrena/

Atsakyti

automobilistės :)

grįžusi tik paskaičiau, tai dabar išėjau pažiūrėti, ar pas mane yra tas trikampiukas...tai ką aš žinau :hmm:  dabar tamsu, tai kiek panelė apšviesta, tai ten tos benzino kolonėlės išviso nesimato...pagal mane ji užsiega tik, kai kuro nedaug lieka...

Restar:

Automatinės irgi nevairavus, automatinėj degalinėj kuro nepylus :). Visko baisu, kol neišbandyta. Na, tam tikro tipažo žmonėms :).

Automatinę gavau darbinę, ir paleido prieš penktą vakaro Geležinio Vilko gatvėn. o paskui į Ukmergės...per piką...prie 2 šviesoforu užgesau...kol išvažiavau iš Vilniaus, jau buvau perpratusi...Taip , kad nieko ten sudėtingo...Tik sustojau prie Ukmergės degalinėje įsipilti kuro, raktelis neišsitraukia( nenustačiau parkingo) :) , ir šiaip bandau, ir taip...mašina nauja, valdiška...bėgsiu, galvoju,palikusi raktelį spynelėje,  susimokėsiu, gal niekas nepavogs :D

O automatinės degalinės, tai juk Circle K dabar beveik visur galima pasirinkti, kur mokėsi, degalinėje ar kolonėlėje...ir jokio skirtumo, kur  tą kodą surinksi- parduotuvėje ar prie kolonėlės...skaityk, visos automatinės... :)

Baigdama mokyklą buvau susidariusi įspūdį, kad kraujo ėmimas iš venos labai baisi procedūra. 

Tai išėjus tai draugei per galvą norėjau duoti, kam taip melavo. 

Nežinau kodėl, bet žmonės linkę kažkokius baisumus apie medicinines intervencijas pasakoti.Dabar, kai tas visagalis internetas, tai jau geriau nieko neskaityti, nes susidaro įspūdis, kad kas 2 vos ne  neštuvais išnešamas po menkos procedūros... Aišku, kiekvieno skausmo slenkstis kitoks, emocinė būsena skirtinga, bet kažkaip  tų raminančių postų beveik nebūna, o bauginančių- belekiek...aišku, gal rašo emociškai jautresni žmonės, bet vis tiek...kai dirbau poliklinikoje, ateina pacientė, drebėdama, kaip epušės lapas, perbalus, prakaito išpita...klausiu:" Internete informacijos ieškojo?"."Tai, sako, skaičiau, labai baisu bus.

Po visko, klausiu, ar buvo taip baisu, kaip skaitė...Šypsosi, ne, sako, tikrai nebuvo..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 07 vasario 2018 - 19:20

ai dar... kai gavau šitą darbinę, kur dabar važinėju, man sakė:"Užvedant, išmink sankabą"..aš ką...juk ir taip žinau, kad reikia sankabą išminti...  :B Kažkaip užsivedžiau, išvažiavau...Sugalvojau pakeliui pasukti į šoną  į augalų aikšelę...Reikia užvesti, nė krust...ir taip bandau , ir kitaip, niekaip...jau tokio vyriškio puoliau klausti...tas pasitikslino, ar ne automatas...ne, mechaninė...nu tuoj jis padės žmonai augalus sudėti, ir pažiūrėsiąs...O man striokas, jei kažkas nutiko pirmą darbo dieną, nesmagu, sakys, ko ten kažkur nuvažiavai...ir t.t.. dar pabandau,uffff, pagaliau užsivedė...

nuvažiuoju iki degalinės.... užsipilu...reikia užvesti...vėl - nė krust...tada kažkaip atsigamino nurodymas:"Išmink sankabą"...tiksliai...minu ją iki pačio pačio dugno...vedasi...  :D

o automatas labiausiai patiko, kad nerieda įkalnėje, jei kalvota, nereikia  nervintis, kad pradėsi riedėti atgal...Šiaip, kai po didmiesčius  mažai važinėju, kamščių pas mus nelabai yra , tai nelabai skirtumas, automatas ar mechaninė...vis tiek automate laikydavau ranką ant pavarų svirties  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 07 vasario 2018 - 19:10

Labas vakaras,

Sesės automatą porakart vairavau, stresiuko buvo, vis tik ne savo.

Degalinės nesvarbu, kokios, visose jau moku apsieit  :D Svarbu kurui pinigų turėt :D

Tik kad man kita bėdelė :D Kai tik pasiskolinu dyzeliukus, tai vis benzo pripilu :D

Gerai, kad nedaug, netoli, tai dar pigiai apsiėjau abu kartus.

O apie internetinius ligų nustatymus ir gydymus, tai jau seniai lioviausi žiūrėt. Ir net sesei pradėjus lauktis, pirmas patarimas, kurį gydytoja davė, tai jokiu būdu neskaityt, kas ten kur darosi ir kas po to būna, o iškart skambint, jei kas ne taip :)

Ristinos megztukas puikus  :4u:  Jaukus toks  :) 

Parašiau, prisiminiau, kad reik saviškį dublį įamžint.

Ir kokia šiandien graži diena buvo  :wub:​ Net nuotaika geresnė, kai dangus žydras ir saulė matosi :D

Atsakyti

Ir kokia šiandien graži diena buvo  :wub:​ Net nuotaika geresnė, kai dangus žydras ir saulė matosi :D

Man irgi šiandien labai patiko graži/giedra diena :rolleyes:  atrodo ir gyvent bei dirbt daug lengviau :D

Atsakyti

Ristinos megztukas...nu ką pasakyti...fabričnas  :wub: 

O diena tai superinė, kai kur sniego nemažai...Tik kelias iš ryto tai klaikuma buvo....

Atsakyti

Sveikos,

Olaivos ir Saranges savaitgalis gražus, turiningas buvo. Megztukai dailus, gražus ir noretini. :)

Zuviuko puzamytes  :wub: 

Jau , kad apie masiniukus papliurpet  :D 

Aš turiu man naują masiniuka, yra su telemedia, parktronikai yra, nepatinka kai pypina, nes pagal mane dar arčiau būtų galima pastatyti. Kameros dar neperpratau atbulyn važiuojant :) jis pas mane neuzsinesa, gerai matosi :) galvojau nesąmonę laisvu rankų įranga, bet pasirodo geras dalykas :) patinka. Maniske ir uzsikuria tik kai nuspaudi sankaba ...

Bijau važiuoti nusiprausti į degalinę, bet kažkaip reikės. 

Buvo nuotykis  :D vyras išvykęs jau buvo, prieš išvažiuojant buvo užlipęs kuro. Vis kirbėjo mintis paklausti, kaip atsidaro bakas, nes būna skirtingose mašinose  :D  Susiruošusi į spektaklį ir kaip tik jau reikėjo uzsipilti kuro, nuvažiuoju į degalinę, islipu, bandau atidaryti, vienoj vietoj paspaudziu dangtelį kitoj ir ką ne atsidaro  :D  Sugalvojau, kad vaziuoju draugės pasiimti ir su ja uzsuksiu, vyrui skambinau sms prirasiau, jis dirbo ir negirdėjo. Drauge juoktis pradėjo, sako gal nubėgti vyro paklausti, kol ji buvo išbėgusi, sakau patyrinėsiu viduje, nes būna auto kur iš vidaus atsidaro. Pasirodo durelėse yra migtukas :) vyras tik po valandos atrašė... O mes jau spektaklyje sėdėjome.

Norėjau komforto, automato, odinių sediniu..... Nei vieno iš šitų nėra, ne komfortiška, bet ir nėra labai tarskalas.... :D​ 

Atsakyti

Vis dar mašinos :D Aš ieškau tik automato ir su benzinu. Jau geriau tegu užtrunka, bet paskui galvos neskaudės. Kuro užsipilt irgi reikės išmokt  :blush-anim-cl: Pabandžiau porą kartų pati, bet ten kažkaip priklauso kada kortelę įkišti, kada šlangą pakelti... Vyras nesugebėjo normaliai eiliškumo paaiškint, tai jo darbas buvo užpilt. LT net nebandžius, tikiuos, kad čia paprasčiau. Automatinių valyklų irgi turėsiu išmokt nesibaidyt  :blush-anim-cl: Jaunos mes, kol dar yra pirmų kartų, ot  :flirt2: 

Beje, odinės sėdynės ne visada komfortas, aš būčiau medžiaginėm labiau džiaugųsis - žiemą atsisėdi kaip ant ledo (per pusę minutės pradeda šilt, bet vistiek...), vasarą atsisėdi ir išsilydai (kaip lauke normali temperatūra virš +30 kelis mėn.). 

Olaiva, mačiau FB, kad eisi į tą spektaklį. Papasakosi įspūdžius  :mirksiukas: Mane pykint pradėjo vien aprašymą skaitant :D Per daug turbūt tų migrenų man jau buvę...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 08 vasario 2018 - 03:41