Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kokia atradimų diena - tos lemputės, kur rodo langų ploviklį irgi nesu mačius, arba nežinau, kad mačius.

Mūsų mašiniuke man labiausiai trūksta termometro, kur lauko temperatūrą rodo. Kažkaip įpratau, kad ir mūsų senesnėje buvo, ir visose vyro darbinėse.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 vasario 2018 - 14:08

tai šiandien visos vairuotojos ieškos trikampėlio prie degalų lemputės :D

oi dar vieną labai man patogų navarotą prisiminiau. senoj mašinoj buvo, visai norėčiau ir šitoj įsitaisyt. tai užtemstantis galinio vaizdo veidrodėlis. kai tau šviečia iš galo. nu jėga

Atsakyti

Pas mane žaliai užtemsta veidrodėlis. Tikrai jėga :)  Bet tada atsiranda koks gudrutis, kuris važiuoja iš paskos pasitraukęs kairiau ir spigina į šoninį veidrodėlį :B 

O šiaip tai labai norėčiau mašinos su spynelių šildymo funkcija... Kaži tokių būna :hmm:  :D​ 

Atsakyti

žinau, kad yra tokių, kur gali nustatyti, kokiu laiku jai užsikurti. tai gal ir atšyla per tam tikrą laiką :hmm:

Atsakyti

žinau, kad yra tokių, kur gali nustatyti, kokiu laiku jai užsikurti. tai gal ir atšyla per tam tikrą laiką :hmm:

Webasto sitas dalykas vadinas, manau turetu atsilt ir spyneles :hmm:

Atsakyti

Restar, boxy gavos ne boxy.. tiesiog platokas megztukas, matyt reikejo dar daugiau akiu :unsure:

Atsakyti

tai šiandien visos vairuotojos ieškos trikampėlio prie degalų lemputės :D

Aš tai šiandien tikrai nepažiūrėsiu, nes be mašinos. Dar man būtų įdomu tą langų skysčio lemputę pamatyti, bet matyt, kad pas mane nėra, nes galgi būčiau kada pamačius užsidegant.

Atsakyti

Ieskau ideju mocherai  :D  :lol:  :oh:

Priedas  DA7D065D-761D-4AD3-9B3A-15D02763A3F1.png   1,83MB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  3F2EFE86-D688-4948-93DF-0F5623B77A31.png   1,16MB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  3A988E53-9760-489F-B9BE-4CF8723775C1.png   1,53MB   0 Parsiųsta kartų

Gal kam tiks  :oh:  :lol:

Atsakyti

Su vairavimu, mano santykiai  komplikuoti :huh2:  bijau...

Įtariu, jei tektų pradėt važinėt, imčiausi mašinos automatine pavarų dėže :)  bet tokią visų pirmą reiktų turėt. Kas nešviečia nei tolimoj, nei artimoj ateity :D  :irnesakyk:

Pamezgam :mirksiukas:
Įbrukau mezginį į derinuką :D

Priedas  Untitled.png   167,45KB   0 Parsiųsta kartų

Kampukai :rolleyes:

Priedas  007.JPG   134,99KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  013.JPG   115,1KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  014.JPG   123,59KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  012.JPG   261,76KB   0 Parsiųsta kartų

Pasižaidimas su sagom :rolleyes:

Priedas  006.JPG   193,88KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 07 vasario 2018 - 16:27

Ristina, o kur sagos :D

nu bet mezginys tai tiesio fab-rič-nas :clap_1:

Atsakyti

o ne :lol:  matau kaži kokį siūlgalį kyšantį. Ristina, kaip tu galėjai...

juokas, jeigu ką, čia

Atsakyti

o ne :lol:  matau kaži kokį siūlgalį kyšantį. Ristina, kaip tu galėjai...

juokas, jeigu ką, čia

Dabar tik atidžiau apžiūrėjus, užmačiau ir aš tą siūlgalį :D seubassss ... :D

Atsakyti