Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

aš tai esu ne kartą veikiančią mašiną bandžiusi užvest :D  šitą naują, nes ji tiesiog tyliai dirba. bet vat Nitės kur apskritai be garso, tai išvis :D

bet tai gerai, kai vat pasikalbi visokiom temom :D  kartais gal ir po laiko. sužinai visokių reikalų, vairuot išmoksti :D

kažkada į nuomos ofisą skambinau ir klausiau, kaip degalų baką atsidaryt. nu nes matau, kad reiktų su rakčiuku atsirakint, bet kad jis net į skylę nelenda. jau dabar nepamenu, kas ten buvo.... ir dar esu prieš šimtą metų degalinėj ne toj pusėj sustojus ir bandžiusi šlangą atsitempt į kitą mašinos pusę :rolleyes: aišku, kad ji nepasiekia :D  o apvažiuot iš kitos pusės ne iškart sugalvojau.....

Atsakyti

Aš tai tik neseniai sužinojau, kad sužinot kurioj mašinos pusėj degalų bako skylutė, galima ir neišlipus iš mašinos :D​ 

Atsakyti

Aš tai tik neseniai sužinojau, kad sužinot kurioj mašinos pusėj degalų bako skylutė, galima ir neišlipus iš mašinos :D​ 

Ir kaip? Pro veidrodėlį pažiūrėt?

Atsakyti

aha, rimtai - kaip?

Atsakyti

Liniuka paerzino ir nesakys. :P

Atsakyti

Liniuka paerzino ir nesakys. :P

dar kai važiuoji su keleiviu, galima jį išsiųst pasižiūrėt :D

Atsakyti

Prie kuro ženkliuko skydely rodyklytė būna, rodanti kurioj pusėj bakas  :mirksiukas: Aš gi teises neseniai laikiau :)

Kamera patogu visokius netikėtai išbėgusius šuniukus sustebėt ir linijas parkuojantis. Prius parkavimas ir mašinos užvedimas mygtukais. Todėl aš jį erdvėlaiviu ir vadinau, kad mygtukais valdomas :D Užrašą “Ready” aš greit įsidėmėjau, o vyras ne kartą yra pasinervavęs, kad mašinos nesugeba užvest  :hihihi: Dėl persijungimo kurį laiką aš krūpčiojau, kai variklis įsijungia - sėdi sau ramiai kamšty, muzikos klausai ir mašina nei iš šio nei iš to pasipurto  :oh: Pripratau paskui.

Aš sugalvojau savo panelei kišenėtą pabandyt numezgt. Bet gal jau pavasariui. O tai norų sąrašas begalinio ilgumo  :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 07 vasario 2018 - 13:47

Lietutis jau parašė, kad skydely prie kolonėlės ženkliuko yra trikampiukas;)

Atsakyti

Tikrai nežinojau. Gal pas mane nėra?

Nors niekada tas klausimas ir neiškilo, nes niekada neteko pilt degalų į tokią mašiną, kad nežinočiau, kurioje pusėje bakas. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 vasario 2018 - 13:58

ai nu, naujesnės gamybos mašinose visokių navarotų.

tarp kitko, pas mane šitam "kibirėly" gi yra ekraniukas su visokia ten info, radija, telefonas ir pan. tai vat viena iš funkcijų rodo mašinos būklę, o ji ten gražiai nupiešta su visais viduriais, tame tarpe ir baku

o vat tos rodyklės nesu pastebėjusi skydely :hmm:  gal tiesiog neatkreipiau dėmesio

o dar mano automobilis mane pagiria, jeigu važiuoju ekonomiškai :D  parodo man žalią lapą

Atsakyti

dar kai važiuoji su keleiviu, galima jį išsiųst pasižiūrėt :D

Prisimenu iš teorijos egzamino bilietų vieną klausimą. Tiksliau pačio klausimo nelabai ir prisimenu, kažkas apie važiavimą atbulomis.  Bet vienas iš atsakymo variantų buvo - paprašyti ar tai praeivių, ar kartu važiuojančio keleivio, kad pažiūrėtų, ar tai koks atstumas, ar tai ar neužkliūsi. Detalės prisimiršo, vis tik prie 19 m. mokiausi, bet juokas dar ir dabar ima.

Mano sesuo kai pirko savo mašiną, bendradarbė vežė pasižiūrėti, nes sesers mašina buvo sugedus. Tai toje mašinoje irgi yra tas ekranas, kur atbulomis važiuojant rodo vaizdą gale. Nežinau, gal jis dar ten ką rodo. Bet sakė ta bendradarbė kai pamatė ekraną, tai nieko daugiau mąstyti negalėjo - tik vis kartojo - bet tu pažiūrėk, su kompiuteriu! pirk!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 vasario 2018 - 14:06

Yra tas trikampiukas ir senose mašinose :) 

O apskritai sena ar nauja dar nieko nereiškia. Va pvz. vyro naujoj mašinoj nėra lemputės, kuri rodo, kad pasibaigė langų ploviklis :blink:  Nu tokios elementoriškos ir reikalingos lemputės neįdėjo :hmm:​ 

Atsakyti