Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

katuk, o start-stop sistema - čia gal kur užgesta variklis sustojus tarkim prie šviesoforo, ar kažkas kita?

O pypsiukas labai gera daiktas. Vyro viena darbinė turėjo tokį. Aš visai nedaug su ja važiavau, bet ne tas nedaug labai griet pripratino laukti pypsiuko ir savoje mašinoje. 

jo, šitas, pavarą perjungi "ant laisvo", atleidi sankabą ir varikliukas eina pailsėti. šitą funkciją galima atjungti

Atsakyti

nuu apie vairavimus nepasisakysiu..gal tik kai praeita masina pirkom MB kolega dave automata pamegint, anam nepatiko ir kai jau daba reikejo rinktis tai ne neziurejo i ta puse...as vis ikalbinejau pamegint...o tas nu ai baik tu nepatinka ir viskas

nu bet kolega kits gudriai sako a davai nuvarom dar paziurinet..ir isodino i priusa nauja..automatini..pasimegino  MB kad jau prispaustas ir patiko :D sako jau dabar tai pirkciau automata...ale bet taciau

vistiek mechanine nusipirkom :D nes kaina geresnė buvo :D

o dėl kraujo ėmimo iš venos ar piršto tai aš visad nenoriu kad iš piršto imtų nes kelias dienas skauda po to, megzt trukdo :D

o vaikis mano nekencia maigymo tai jam ne tiek adata kiek paskui meginimas išspaust nors lašą to kraujo stresas..

Atsakyti

Aš MB visa sakau, kad jam reikia automato, nes jis vis tingi pavaras perjunginėt, retai aišku jam tenka vairuoti, gal įgūdžius prarado :), ale net kiaušiniui vištą tenka pamokyt (jis gi pats mane vairuot išmokino, kai pradėjom draugauti), nes užknisa, kai varo trečiu bėgiu, o man jau atrodo, kad seniai reikėjo perjungti. Žodžiu, šiaip manau, kad išradimais ir patogumais reikia naudotis, bet įpročius keisti tikrai sunku. Tiek pirmyn, tiek atgal, matyt :). Bet kai paskaitau apie dar parkavimo sistemas, tai suprantu, kad smegenims amen ir reikės specialiai jas lavinti, kad nesiatrofuotų, jeigu kada krūtesnę mašiną įstengsim nusipirkti :). Nes kai pagalvoju, tai man ničjokių problemų nekyla su parkavimu ir be jokių pagalbų, nes išmoksti gerai jausti gabaritus.

Linuka, būtinai parodyk savo kišenėtą, gi norisi pasižavėti tiek ja, tiek tavim ;). ir spalva nežinom, o kiekvieną kartą parodyta kišenėtą duoda daug impulsų vėl jos užsinorėt.

Atsakyti

jo, šitas, pavarą perjungi "ant laisvo", atleidi sankabą ir varikliukas eina pailsėti. šitą funkciją galima atjungti

Ta vyro mašina, kur turėjo pypsiuką, turėjo ir šitą sistemą, tai vyras kai pirmą kartą važiavo, nors prieš tai ir buvo perspėtas, bet sakė vis tiek išsigando, kai prie pirmos sankryžos variklis užgeso. :)

Jei šiandien kas netyčia mūsų temą paskaitė, tai turbūt nesuprato, ko čia tos automobilinikės užsivadinę temą "Metų mezginiai" :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 vasario 2018 - 11:57

Nereikia galvot, kad su parkavimo sistemom nereikia mokėt parkuotis, sistema už tave gi neprisiparkuoja :D Tiesiog patogiau atstumus geriau žinai ir tiek, užsimerkus neprisiparkuosi vistiek :D O kartai gi būna tokios situacijos, kad net išlipt reikia, pažiūrėt, kaip ten stumt, tai va, su sistema labai jau retai reik išlipt :D

Rasyte, aš nebaigiau dar to serialo, Nu bet antras sezonas tai nervina totaliai, visada nueina i lankas, kai bandoma iš Š išspaust vašką ir padaryt kuo daugiau serijų .... :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 07 vasario 2018 - 12:05

Jei šiandien kas netyčia mūsų temą paskaitė, tai turbūt nesuprato, ko čia tos automobilinikės užsivadinę temą "Metų mezginiai" :lol:

Ta pati pagalvojau :lol:

Rasyte, aš nebaigiau dar to serialo, Nu bet antras sezonas tai nervina totaliai, visada nueina i lankas, kai bandoma iš Š išspaust vašką ir padaryt kuo daugiau serijų .... :oh:

Nu zinok pabaigus ji ziuret, dar labiau nervas paims :dry2:

Baigiau vakar boxy, bet tik snd prisiverciau pasimatuot.. nu ka as zinau.. gavos per tiesiog per didelis megztukas :lol:  reik issklabt.. nzn ar nesiosiu :ax:

O va dabar rankos tuscios.. siulus pakilnojau, ideju nulis.. o kai zinau, kad greit brolis atvaziuos, tai kazkaip rankos nekyla kazka pradet, nors tusciai sedet nemoku :oh: krize :oh:

Tai isijungiau youtube paziuret, kaip ten su tuo broliu reik pradet.. nu kol kas kosmosas.. nes nevute viskas buvo lb paprasta :lol:

Atsakyti

Ta vyro mašina, kur turėjo pypsiuką, turėjo ir šitą sistemą, tai vyras kai pirmą kartą važiavo, nors prieš tai ir buvo perspėtas, bet sakė vis tiek išsigando, kai prie pirmos sankryžos variklis užgeso. :)

Aš tai jau nesibaidau, kai mano mašina pati užgęsta ir užsiveda :D bet pamatytumėt diedų veidus, kai aš su neužvesta mašina pajudu iš vietos :lol: 

Atsakyti

Aha, o kai ištisas dienas kepam-verdam arba gydomės - tai tipo nieks nieko negalvoja :lol:

Atsakyti

Tai aišku, kad galvoja. Gal kad šiandien pati labiau įsitraukiau, tai ir labiau pagalvojau apie tai.:)

Atsakyti

Aš tai jau nesibaidau, kai mano mašina pati užgęsta ir užsiveda :D bet pamatytumėt diedų veidus, kai aš su neužvesta mašina pajudu iš vietos :lol: 

čia kur tie diedų veidai - gretimose mašinose, ar ant keleivio sėdynės?

tavo mašina gi iš vis be garso važiuoja :lol:

Atsakyti

Rasyte, o kas negerai - tiesiog nepakankamai didelis megztukas gavosi? Kažkada diskutavote apie tuos boxius, NItė labai pasireiškus buvo, bet neįsidėmėjau :). Nes vis dar noriu, bet bijau :). Lace a la boxinį megztuką būčiau galėjusi įsigyti, bet kažkaip aš nelipau sau su tuo vaizdu ir viskas. Tai vat ir galvoju, koks tas boxis turi būti, kad tiktų ir patiktų.

Atsakyti

Apie neužvestą mašiną kolegė pasakojo :D  Užsisakė citybee, įsėdo, visaip bando užkurt - lemputės dega, o mašina neužsikuria. Skambina į nuomos ofisą, o tie čiut susilaikydami nuo juoko sako tai jūs tiesiog važiuokit  :D Pasirodo ten buvo elektromobilis ir užkūrus jokio garso beatsiranda, tik lemputės užsidega :D​ 

Atsakyti