Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka o tai ka tu taip mezgei su vejeliu?ne paltuka?

labas rytas

Mezgiau tą ilgą megztinį su kišenėm. O dar megsiu iš labai storo siūlo paltuką-švarkiuką pavasariui.

Atsakyti

Prusiminus 2017, kai balandžio gale dar buvo sniego pusnys, tai manau, kad spėčiau :D​ 

Atsakyti

Labas rytas

grįžtant prie sankabų, Liniuka, ir aš minkau sankabą reik-nereik. bet čia greičiausiai dar ir didelio miesto su dideliais autosrautais problema, nu nes nuolat turi laikyti "ranką ant pulso", t.y. koją ant sankabos :D pvz rytiniam ar vakariniam kamštyje, kai judi po metrą ar du, tai nuolat ir mali ten su kojom. bet tfu tfu tfu, dar kol nas nėra buvę bėdų. ti kbiškį jau gailiuosi, kad nenorėjau pasimokyti, kai pirkau naują auto ir pasirinkau žinomą variantą, t.y. mechaninę greičių dėžę. aišku, kad mieste milijoną kartų geriau būt automatas.

apie mezgimą - turiu ką megzt ir manau, dar ilgai turėsiu :D  kartais sunku apsipręst konkrečiu momentu, ko norisi, kartais idėja neatitinka turimo turto arba atvirkščiai, bet ir siūlų ir idėjų pilni kampai

šiandien ryte buvo žiauriai sunku fiziškai :B  blyn reikia kažkokio judėjimo susigalvot bent minimalaus....

Atsakyti

Labas rytas :4u:

isleidom studentus, prisedau prie sm su kavuku :D

ti kbiškį jau gailiuosi, kad nenorėjau pasimokyti, kai pirkau naują auto ir pasirinkau žinomą variantą, t.y. mechaninę greičių dėžę. aišku, kad mieste milijoną kartų geriau būt automatas.

Katuk, kad ten ner ka mokytis, tiesiog viena koja tau nebereikalinga, jei trukdo gali pasikist po savim :D

Issilaikiau teises ant mechanines, bet sedau iskart i automata.. tai man dabar vairavimas su mechanu..sankabos, pavaros - kosmosas :huh2: aisku, bedai prispyrus,, gal ir pavaziuociau milijona katu uzgesus.

Atsakyti

Man tai būtų gaila gal vairavimo įgūdžius prarast perėjus prie automato. Nežinau kaip ten būna.

Nesu niekada bandžius automatinės. Prisimenu, kad vyras kartą su kolega susikeitė mašinom, o ta buvo automatinė, tai iš pradžių nekaip jam sekėsi, kol priprato. O vyriausio sūnaus draugas išmoko vairuoti ir jo tėvai turėjo vienas mechaninę, kitas automatinę, tai jam sakė nėra skirtumo kurią vairuoti, labai greitai persijungia.

Atsakyti

isleidom studentus, prisedau prie sm su kavuku :D

Katuk, kad ten ner ka mokytis, tiesiog viena koja tau nebereikalinga, jei trukdo gali pasikist po savim :D

Issilaikiau teises ant mechanines, bet sedau iskart i automata.. tai man dabar vairavimas su mechanu..sankabos, pavaros - kosmosas :huh2: aisku, bedai prispyrus,, gal ir pavaziuociau milijona katu uzgesus.

tai aš suprantu,

bet gi norisi sėsti ir važiuoti, o ne žiūrėti, kada kur tą lazdą maigyt, arba tiksliau nemaigyt :D  įprotis yr įprotis, spėju, kadne tik pradžioj, dar ilgai bandyčiau ten pajunginėt reik nereik :D

realiai nesu tokia net bandžiusi važiuot, tai nemanau, kad galėčiau be komentarų ar be instrukcijos paskaitymo net pajudėt iš vietos :D

kai pasiėmiau šitą naują iš salono, jau vakare, tamsu, vistiek viskas nauja, stresiukas toks nedidelis, nes skirtumas jau tarp dyzelio ir benzino yra, benzininė jautresnė, šokinėjau iš vietos biškį, ir pagazuodavau :D  iškart į Geležinio vilko, Vilniuj gatvę įšokt, įsiliet į srautą, o dar ir benzo tik ant bako galo, reik degalinės, artimiausia automatinė, ten irgi nesu pylusi, aiškinausi kas ir kaip, ne iškart pavyko susikalbėt su visais įrenginais toj degalinėj, tai iš to streso sugebėjau išvažiuot neužsidariusi bako :oh:  gerai, kad bent šlangą pakabinau :D  o iš bako tas dangtelis kabaliuojasi šalai mašinos ant virvutės. žodžiu :oh:  už kokio kilometro geri žmonės parodė :rolleyes:  susitvarkiau

tai vat dar jei būt automatas komplekte, kažin kai pten namo grįžčiau :D

Atsakyti

Man tai būtų gaila gal vairavimo įgūdžius prarast perėjus prie automato. Nežinau kaip ten būna.

Na vairavimo igudziai neprarandami, masina vistiek reik vairuot, jausti greiti, atstumus, sustot, vaziuot ir t.t. Tik tiek, kad maziau makalavimosi su rankomis ir kojomis.Ir  i kelia reik vistiek ziuret. :D

Atsakyti

Aš dabar abi vairuoju ir jokių problemų, prie automato greitai pripratau. Gal tik su mašinos užkurimu ir užgesinimu vis reikia prisimint, nes turi būt pavara ant atitinkamos įjungta :hmm: 

Anksčiau sakydavau, kad automatai tik besmegeniams, mašiną pats valdyt turi :D  Bet kai pabandžiau, tai nuomonę pakeičiau ir manau, kad patogumo išradimais reikia naudotis :D​ 

Atsakyti

Kelias dienas nebuvau, daug grožių užmačiau.

Žuviuk, net neįsivaizdavau, kad pižamas pati siuvai, jau vien foto kokia graži pasirodė, o dar kai sužinojau, kad čia tavo darbas, tai žemai lenkiuosi, pagarba, labai gražiai pasiuvai :wub: :wub: :wub:

Olaivos ir Šarangės susitikimas su gausybe foto :wub: Labai gražūs mezginiai, ir spalvos, atlikimas :wub: 

Aš pati pastebėjau, kad nemėgstu gilių iškirpčių, man petnešėlės jau kai lenda lauk, kažkaip automatiškai nepatogus rūbas gaunasi, va rudo dryžiuko nenešioju dėl šios vienintelės priežasties.

Visada vairavau auto mechanine pavarų dėže, ir va paskutinioji jau automatas, tai žinokit net nelyginu ant kiek paprastesnis vairavimas su automatu, nors visada šaukiau, kad man reikia mechaninės, dabar visai nenorėčiau su sankabom ir pavarom žaistis, o įgūdžiai niekur nedingsta, įsėdusi į bet kokią mašiną lengvai važiuoju :)

Atsakyti

Labos

aš tai tik už automatines  :rolleyes: Su kaire koja šokdavau pagal muziką :D Ir nieko ten mokytis su automatu: užsivedi, įsijungi “drive” pavarą ir gazas-stabdis. Ir psio, važiuoji, šoki ir dainuoji. 

Su mano panele buvom Vinčio aplankyt, siūlus išsirinkom (šiaip ne taip...), du megztukus vilnonius noriu numegzt. Ir sau dar planų daug turiu. Bus matyt, kada čia ta žiema baigsis, bet mezginiuos dar planuoju ilgai vilnas čiupinėt. Galėtų ir mano kiniečiai reemigruot, mezgimo tempai nedžiugina :)

Atsakyti

bet gi norisi sėsti ir važiuoti, o ne žiūrėti, kada kur tą lazdą maigyt, arba tiksliau nemaigyt :D  įprotis yr įprotis, spėju, kadne tik pradžioj, dar ilgai bandyčiau ten pajunginėt reik nereik :D

realiai nesu tokia net bandžiusi važiuot, tai nemanau, kad galėčiau be komentarų ar be instrukcijos paskaitymo net pajudėt iš vietos :D

Aš prieš metus persėdau prie automato, tai geriausias patarimas buvo: "laikyk kairę koją su dešine ranka" :D Tai iš pradžių taip ir važinėjau, įsikibus nagais į džinsų siūlę :lol:

Atsakyti

Sveikos, man matyt suveikė anas pripurkštas ledo tirpiklis spynelei, tik neturėjau kantrybės išlaukti :). Dabar kišenėj naujas tirpiklio balionėlis, bet nebeprireikia. Tik jeigu dar šals - galiu neužsivesti dėl akumo...

Automatinės irgi nevairavus, automatinėj degalinėj kuro nepylus :). Visko baisu, kol neišbandyta. Na, tam tikro tipažo žmonėms :).

nelabai noriu, bet mezgu savo netobulą storą megztinį. Vizijos buvo gražesnės,  bet kai tingi atidžiau skaityt instrukcijas ar skaičiuot, tai būna, kad ir nesigauna :).  O ardyt neardysiu, nes visas nuo viršaus pradėtas, o problemėlė ir yra viršuje. Bus naminis-sodinis šiltuolis. Kito rimto projekto dar nesugalvojus. Gal greit sugalvosiu po šeštadienio vizito į siūlinę :). jeigu rasčiau vieno siūlo, tai būtų visiškai aiškus projektas dukrai. jaučiuosi jai skolinga po nenešiotinos suknelės. Tiesa, vyras pasiskundė vakar, kad jo baktusas SUDILO. Rimtai, per lenkimo liniją vietom permatomas tapo, o vietom - skylės. O sukalus aš jį buvau atsakančiai, t.y. kietai. tai reikės vėl megzt kažką, nors man nelabai įdomu, nes spalvoto tai nenori :). Geriau besinešiojančio siūlo už tą Ogrės vilnelę iš MZ nesu mačiusi. kelis metus diena dienon nešiojo sezono metu, o gi vyriškio ir kaklas dygus dažnai būna, bet nei menkiausio dėvėjimo ženklo, t.y. burbuliuko, vėlimosi požymių. Na, išskyrus sudilimą, bet tas jau nestebina :).

Liniuka - man atrodo, kad tu jau ne vieno mezginio nerodžius - gi kažką dar mezgei prieš tą ilgą meztinį?

Šarange - ko gi tau nesimiega, ar tik ne dėl minčių pilnos galvos? nes aš kaip tik pastarosiom dienom puikiai miegu ir net pabundu žvali, kas tikrai džiugina.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 07 vasario 2018 - 10:26