Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba

Karantinas tris dienas buvo 😂🤣 vaikis tik susinervyjo ir tiek. O visur skalambija kad pas mus visiems karantinas😂

Kerpenos nuotykiai 😮🤐 man teko is Kauno be sankabos gryzt. Siaubas... nu bet gryzau.

Liniuka su durim paristom tai pamenu. Tik nzn is kur. Is cia ar is spaliuku.🤔😂

Poryt busiu sostinej. Jau nebelabai ir noriu....

Atsakyti

Restar, kiekviena karta gamindama valgyt gaminu 2 dienom... kita diena vel gaminu :oh: :D

Atsakyti

Man dviem dienom gaunas vienas tik patiekas. Kitai dienai padaza tik sumeistrauju ir gerai buna. Pavadinimas NIEKAS.😂🤣😂🤣😊

Atsakyti

Freke, esu ne karta vyrui atsakius i klausima "Ka siandien valgysim?" - Nieko!!! nes gaminau 2 dienom :D :lol:

Atsakyti

Man atrodo, kad kažkada pas mus buvo kalba apie užšalančias duris, nes aš irgi kažką apie tas parištas ir kitaip laikomas duris prisimenu.... Dabar galvoju, gal ir aš savo dingusio sankabos pedalo istoriją pasakojau.. :hm:

Atsakyti

jergau, pavydžiu Kerpenai  drąsos.. :blink: aš ir teisių  nesilaikiau, kol mobilūs neatsirado,-kad galėčiau pagalbą išsikviesti...

Kerpena, gal tas automobilis, kuriam sankaba nulūžo, Audi buvo? Mums Audi avantui taip buvo atsitikę, sakė tokia jų "liga"...bet tada vairavo vyras, Palangoje buvom...

apie dureles Liniuka pernai ar užpernai pasakojo... :) aš kažkad į darbą neišvažiavau, užšalė po lijundros visos durys, o pro sedano bagažinę nemokėjau įlįsti...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 06 vasario 2018 - 22:29

Ne, ten buvo Toyota Previa. O sankaba nenulūžo. Iš pradžių galvojom, kad tiesiog kokia nors spyruoklė, kuri tą pedalą verčia atšokti nulūžo, bet iš tiesų ten buvo kažkoks rimtesnis gedimas, tą pedalą ne spyruoklė valdė, o sudėtingesnė sistema, tai joje kažkas sutriko.

Atsakyti

Su sankabom mano santykiai įtempti :D  Vieną esu numarinus vidury judrios sankryžos :B  Kitą pusiau numarinus, užteko detalę pakeist. Ir viskas dėl to, kad reikia nereikia vis ją minkau :B Sekanti mano mašina bus automatas :D 

Galvoju, ką čia sekančio megzt :hmm:  Kaži pavasaris greitai ateis :hmm:​  Jau pradėt paltuką ar dar kokį žieminį rūbą?

Atsakyti

Liniuka o tai ka tu taip mezgei su vejeliu?ne paltuka?

labas rytas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 07 vasario 2018 - 08:18

labas rytas,

Vakar mačiau moteriškę prie darželio lendančią per keleivio pusę :D Aš kažkaip neturiu ektremalios vairavimo patirties....

Mane kamuoja tie patys egzistenciniai mezgimo klausimai, kaip ir Liniuką, ko imtis??? Iš ko noriu megzt žinau, vis dar noriu pūkų, bet konkretaus modelio dar nesugalvojau, nors per pora bemiegių naktų tai ohoho kiek prikūrus modelių buvau, bet kažkaip ne iki galo :D 

Atsakyti

Labas rytas

Liniuka nebent labai greit  žadi numegzt. - man atrodo vis tiek pavasaris ateis, aš tai vargu ar spėčiau ką nors žiemai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 vasario 2018 - 08:39

Nu žiema irgi kada nors dar ateis...dar klausimas kada šita išeis gegužę ar birželį :)

Atsakyti