gal yra norinčių šitą aprašymą turėti?
Olaiva yra
Sveikos,
gerai, kai karantinas, o sirgti nereikia . Kol pirmagimis buvo mažiukas pradinukas, tai augo dvynukai - arba mes buvom, arba auklė, reikalui esant. O jau dvynukai - abudu + didesnis brolis. Su mažąja bus gal sunkiau, nes dičkiai arba vėlai grįžta iš mokyklos arba išeina į būrelius. O per atostogas ir dabar kartu visi būna, pasilieka mažę. O ji ir šiaip nedaro problemų, ir dabar kelis kartus viena yra pabuvus po pora valandų. Kaimynės dukra pirmokė - bijo viena likti namie...
Kerpena - na tu ir kieta, eilinį kartą verti iš kojų su ta sankaba . Man tai dar akyse stovi ta foto, kur tu ant traktoriaus pasilypėjus elektrą kaime taisai
.
mažės bajeriai . Vakar išsirovė eilinį dantį. Viską žino apie pelę, bet vis tiek padėjo po pagalve, nes nori pinigėlio. Aiškina: "Man labiau patinka doleriai". Sakom, kad gi dolerio ji net akyse nėra mačiusi, juo labiau turėjusi. "O tai kas tie popieriniai, kur šlama, su žmonių atvaizdais?". Žodžiu, gudrus vaikas, supranta, kad "doleriai" yra geriau
.
YRA YRA! Ir mane prašom paskaičiuot ir pasakyt, kam kur kiek pervest ;)
Labas rytas
tai vaikas turėjo momeny turbūt popierinius, banknotus, o ne monetas tai aišku, kad geriau finansiškai
iš mezgimo operos: trečias dublis labai smagiai mezgasi. visų pirma, merinas yr nuostabus siūlas. antra, 8 gijos labai smagus storis, o trečia, šviesus siūlas, jokio vargo akims vakarais. dar ketvirta galima pridėt - lygus raštas. beveik.
tai jeigu ir net vėl nesigaus nešiojamas daiktas, tai bent malonumą apturėsiu megzdama
Nu, Katuk, džiugu girdėt, kad atėjo šventė į tavo kiemą . O tai čia vis tuos pačius siūlus ar kitus dabar paėmei?
Nu, Katuk, džiugu girdėt, kad atėjo šventė į tavo kiemą
. O tai čia vis tuos pačius siūlus ar kitus dabar paėmei?
beveik tuos pačius
buvau sumiksavus meriną su tokia dar Klngrd pirkta pusvilne, Brilliant. bet buvo pora priežasčių jį atmesti, tai dabar mezgu vien rogutinį greičiausiai meriną. Lace man paskolino
o paskolino dėl to, kad davė visą didžiulę babiną, iš kurios panaudoju kiek man reik megztukui ir grąžinu likusius+susimoku už panaudotus
Mūsų vienas vaikas tai net laiškus pelei vienu metu rašydavo ir juose nurodydavo kiek jam reikėtų pinigų, kad atneštų
Mūsų vienas vaikas tai net laiškus pelei vienu metu rašydavo ir juose nurodydavo kiek jam reikėtų pinigų, kad atneštų
pas mus tai fėja dantukų lankydavosi
vienu metu matyt buvo užsiėmus ar išsiblaškiusi, tris dienas, tiksliau naktis niekaip neapsilankė, tai vaikas parašė graudų laišką, visaip kaip jį papuošė... nu... išsaugojo fėja
Tai fėja, tai pelė, koks skirtumas, ir vienaip, ir kitaip sakydavom, greit mergina išsiaiškino, kaip ir su kalėdų seneliu . Be dramų. O po pagalve randa tiek, kiek tuo metu kas turi piniginėj. Popierinius tai nebent litus esam dėję. Eur max 2.
Pas mus pelės irgi nebuvo pareigingos. irgi ne visada iš karto ateidavo .
Liūdesys. Išdžiūvo mano Kasdienis Penktadienis ir nelabai jis man. Vienas petys kažkoks per status, pažasties iškirpimai per ilgi, nors jau ardžiau ir mažinau. Kažkokia nesąmonė.