Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas !

pas dičkį irgi nuo šiandien karantinas. Gerai kad jos jau didelis ( greit 10) ir vienas namie pabuna :)

Atsakyti

Na taip - būna namie vieni. Nes ir vaikų atostogų metu, neturiu galimybės su jais būti ištisai. 

Atsakyti

nu o jei negali vieno namie palikt ką tada?

Atsakyti

Labas rytas,

Pagalvojau, kad atidarytom durelėm neteko važiuot. Kai turėjom didelę mašiną, kartais užšaldavo ir būdavo, kad paskui jei atidarai per jėgą, gerai neužsidaro, bet ne iki tiek kad su šaliku reikėtų prisirišti, kažkiek laikydavosi.

Bet kartą teko važiuot sankabą su virve prisirišus.

Važiavau kažkurio vaiko iš gimnazijos stovyklavietės pasiimti. O draugė dar paprašė, kad jos vieną vaiką nuvežčiau. Ten buvo  stovyklos užbaigimo renginys ir jie visa šeima norėjo nuvažiuot, bet netilpo į savo  mažąją mašiną (jie irgi 5 vaikus turi), o didelė buvo taisoma. Aš važiavau tik su viena dukra.

Važiuoju, sustoju prie perėjos, pradėsiu jau važiuot - nėra sankabos pedalo. Ir šiaip, ir taip koja braukau - niekur nėra. Galvoju šakės - nulūžo. Išlipu iš mašinos, apsižiūriu - pedalas yra, bet jis visiškai prisiplojęs prie dugno ir neatšoka. Paėmiau su ranka, atkrapščiau, atšoko. O ta perėja buvo prie pat draugės namų. Paimu tą išėjusį jos vaiką, važiuojam toliau, atsargiai spaudžiu sankabą, lyg viskas gerai. Sustoju prie šviesoforas ir vėl tas pats. Jei ne tas draugės vaikas, tai būčiau nebevažiavus, bučiau kam nors paskambinus, kad mano vaiką iš stovyklavietės parvežtų, bet tuo metu pasirodė per daug visokios painiavos. Tai vėl atsikrapščiau tą pedalą ir važiuoju toliau drebančia koja stengdamasi iki galo  sankabos nenuspausti. Bet po kiek laiko prasidėjo kamštis ir pedalas vėl dingo. Tada sakau dukrai: greit lipk, atidaryk bagažinę, gal kokią virvę rasi, kol čia kamštis pajudės.  Laimei kad buvom ką tik po vasaros kelionių į kaimus, ir bagažinėje atsirado špagato galas. Tai greit jį užsinėriau ant pedalo, ir tada jau nuvažiavau  ir grįžau be problemų. :D

Atsakyti

nu o jei negali vieno namie palikt ką tada?

kaip tik šiandien ryte aptarinėjom šitą vaikų užklasinį klausimą.

ir kiekvienas sprendžia jį pagal galimybes, pas vieną mama, pas kitą senelis, tėvelis, vežamas į kaimą arba vienas namuose.

aš kažkaip net nepamenu konkrečiai, ką darydavau su savo mažametėm. bet man gal lengviau būdavo palikti namei, nes jos dvi :hmm:

labas dienas

Atsakyti

aš tai dar tiesiog nesu užsirovus ant karantino

tikiuosi ir neužsirausiu tfu tfu tfu :)

katuk nu kartais dvi tai dar blogiau, dar daugiau visokių zbitkų prigalvoja :D nu čia aišku nuo vaikų priklauso

Atsakyti

ale  bet kaip aš į mano siūlus norėč irgi prisijungt

visa laimė kad išvažiuoju savaitgalį :D

Atsakyti

Žuviuk, kokie gražūs tavo turtai :wub:  Ir nuotraukos tokios jaukios ir šiltos :wub:  Ir už pižamas 10 balų :4u: 

Kerpenos nuotykiai su sankaba :blink:  Aš tai tikrai būčiau nedrįsus :B  Durys tai čia fignia :D 

Kur vaikus palikt. Geras klausimas. Man jau nebeaktualus. O šiaip seneliai, auklė, atostogos pakaitom, darbas iš namų.

Atsakyti

Žiūriu labai skirtingai su tom ligom. Mano aplinkoj, nei darbe, nei vaikų mokykloj, nesigirdėjo, kad kas labai sirgtų, o sesers vaikas irgi dėl karantino namie sėdėjo,bent jau praeitą savaitę.

Atsakyti

Vilniuj kaip suprantu nedidelis procentas...bet va buhalterija skaičiavo, per sausi buvo 30 biuleteniu (žmonių apie 70)

Atsakyti

tai karantinus ir skelbia ten, kur daug sergančių :D  pagal žiniasklaidą, tai kai serga 4 iš 10ties

Atsakyti

nu tai mokyklose :) aš apie darbą

turėjau omeniu kad pačiam Vilniuj netolygiai pasiskirstymas sergamumo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 06 vasario 2018 - 09:30