Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

tai landžioti pro bagažinę ne pats blogiausias variantas

mano kolegei buvo užšąlusi spynelė kažkada , tai atsidaryt kažkaip atsidarė, bet nebeužsidarė :D keleivio pusėj. o ji važiuoja tai viena. sakė prisirišo kažkokią virvę ir važiuodama laikė, kad neatsidarytų :D o kitą dieną nebeužsidarė ir vairuotojo, bet tą kartą su keleiviu važiavo - abu laikė dureles. iki servisiuko. kas keisčiausia, kai atšildavo tos spynelės, tai durys jau užsidarydavo.

Oi kiek kartų aš taip esu važiavus su savo praeita mašina :D​  

Atsakyti

Jo, aš žiemą su Passatu neužsidarančiom durim važinėdavau, tai bent įgūdžiai buvo išvystyti :D. Tekdavo ir per užpakalines keleivio duris laipiot, bet gi išponėjau, pamiršau ir žiemos paskutinės nebaisios buvo. Esu naktį prie darbo neužsivedantį Passatą palikus prie -29, užsisėdėjau ilgai darbe, bet vis tiek nesugalvojau taksi iśsikviest, tai pusiau parėjau, šlaunis nušalau, kelis metus itin jautrios būdavo pašalimui...Dabar tai per šalčius tiesiog neičiau į darbą, kai galiu iš namų.

Atsakyti

Sveikos ;) seniai jus beskaiciau- jau neturiu šansu pasivyti... mus buvo ištikęs persiktaustymas :) tada dar mažylio liga ir MB negalavaimai į ta pacia trma:) dar ir įmonės šventė;) žodžiu po audringo sausio gal jau kirk tamiai bus :) vėl į kasdienę vaga viskas stos. Mezginiai vel po truputį į  rankas grįžta:) po istikusio pizamu siuvimo :) FB neturinčioms urvinėms mezgėjoms truputi vaizdiniu iš ištikusio siuvimo brolišku pižamu tema įkeliu :) tikiuosi greit ir megztuku foto bus :)   Priedas  6FA8D3FB-99E6-4813-8329-346B1D4F9845.jpeg   81,53KB   1 Parsiųsta kartų   Priedas  AF9D11E5-0E46-41E1-A453-748E48BA0EDC.jpeg   84,63KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 05 vasario 2018 - 20:32

Ak, Žuviuk, koks spalvotas tavo pasaulis ♥, kokie grožiai - ir siūti, ir ne :). Bet taip mokėdama siūti tu gali tiek visko gražaus pasiūti, aš taip norėčiau bent kiek mokėti... Tu kursus kokius nors lankei?

Gal kas nori kartu savaitgalį važiuot į Mano_siūlai naujos siuntos apžiūrėt? :D Kartu dėl to, kad smagiau pasitart, vienai kitą atkalbėt/įkalbėt. Ir mašinuotos kartu, tai daugiau mažiau panašiu metu nuvažiuoti, kad ten susitiktume.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 05 vasario 2018 - 21:40

Restar :) esu visiska savamoksle ir pradedancioji :) kokie konstrukcijos kurdai gal ir praverstu :) bet kol kas nebutina nes is zurnalo persipiest ir issikirp iskarpas moku ir be to :)

O pasisiut tikrai daug galima :) esu jau pora suknuciu pasisiuvus :) o mamai dovanota suknele taip pavyko kf ketinu ir sau identiska pasisiuti :) nes ir medziaga ir modelis labai smagus :)

Atsakyti

Restar, aš gal net palaikyčiau kompaniją, nes kaip ir nelabai toli. Bet kad nieko nereik :D tai tik dėl kompanijos smagumo.

tik kaip drakių namie palikt :hmm: 

žuviuk, nu kokios mielos foto :wub:​ 

Atsakyti

Žuviuk, gražiai papuošti broliai. O jau tą nuotrauka, kur su šuniu, tai į žurnalą galima dėt.

Atsakyti

Sveikos

as su Audi taip vaziuodavau.

Vairuotojo duris su dirzu perkusdavau. Keleivio su saliku laikydavau. 

Pypec kaip saugiai.

Dabar jokiu bedu. Atsidaro uzsidaro.

Abelo nerealu. Kuo jaukesnio isikurimo<3

Atsakyti

Katuk, būtų faina ;). Tu mane atkalbinėtum, nebūtų tau kada rinktis :). O gal dukrą kokią atsivežk - gyvai išsirinktų :).

Atsakyti

Na kaip neislysi kai Sarange, Olaiva ir Zuviukas visus is koju vercia?  :zoo_taz:

Atsakyti

Labas rytas, 

Zuviuk, labai gražios pižamos, vaikai ir labai šviesūs namai! Sveikinu su persikraustymu.

Niekada neteko važiuoti su atrakintomis durelėmis... Gal vyras kažkaip pasirūpindavo...

Pas mergaitę mokykloje karantinas. O pas berniuką - šiandien nuspręs..

Einu kavos. 

Atsakyti

Labas is ryto

O man tai vis klausimas, ka dartht jei karantinas?kur tuos vaikus det jei jie neserga?

Atsakyti