Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas :4u:

Anykščių vaizdeliai :4u: Bandau įsivaizduoti, kaip jūs ten lakstot ir virbalais beigi liežuviais mojuojat. Tik nesušalkit su pavasariniais megztukais.

Faraway, šaunuolė!!!

Aš mezgiau. Šeštadienį išsičiustinau namus, o sekmadienį ir pamegzti teko. Dar neįsidrąsinu pasiimti mezginio į traukinį. Bet čia tik laiko klausimas.

Adomas pasveiko, Skaistė su neaukšta temperatūra  :unsure: Galėtų bent kartu sirgti. Atbuvai ir pamiršai.. O dabar vėl iš naujo..

Šalta.. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egloshke: 05 vasario 2018 - 06:47

Labas rytas.

Gražūs tie mezginiai, ir linksma fotosesija. Labiausiai Olaivos suknelė man traukia akį. Aišku figūra suknelei grožio irgi daug priduoda. :wub: Taip kad beždžioniauti nepavyks. :blush-anim-cl:

Žiema sugrįžo. Tokio lengvo, purau, kaip plunksnelės sniego šiandien prisnigta. Bet taip visai šaltoka .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 05 vasario 2018 - 07:51

Olaiva, prisimenu, kad žadėjai parašyt, kaip tokį gražų sukritusį kaklą numezgei, tik nežinau ar tu pamiršau, ar aš kur pražioplinau.

Tokia įdomi istorija su kvepalais nutiko. Kažkada pasakojau, kad vis ką nors pasipurkšiu pabandymui ir vis nesiseka. Tai penktadienį vėl vienus pabandžiau ir visai patiko kvapas. Šeštadienį vis dar patiko, ir jau buvau vos ne pasiruošusi važiuoti pirkt. Bet pagalvojau, kad palauksiu pirmadienio, vis tiek iš darbo beveik pakeliui, bus paprasčiau nei specialiai važiuoti. O vakar gavau dovanų kvepalus. Ne tuos, kitus. Visai patinkančio kvapo. Na tie pačios surasti gal labiau patinka, bet galiu pasitenkinti ir šitais. Tai dabar galvoju, pirkti man anuos, ar nereikia. Ot problemos, kai geriau pagalvoji... :lol:

Atsakyti

Labas rytas,

po savaitgalio.

reikai kažką daryti su tuo sėdėjimu, knapsojimu ir savęs plakimu :B

bet kad primezgę gražumų :wub: aišku, kad pusė grožio priduoda taikli fotografių akis :D  bet vistiek, mezginių spalvos užburia :wub:  ir ta samaninė, ir ta kanapinė, o jau ta slyvinė tai tiesiog apsiseilėjau. jokio noro kabinėjimuisi ir sliekų ieškojimui, norisi tiesiog gėrėtis.

klausimai Olaivai. visai ne apie mezginius. ką rengiesi po suknele? nu nes pavydas ima, kaip nesimato jokių pėdkelnių gumyčių, meilės rankenų ir kitų išdavikių :D  norėčiau tikėt, kad kūnas nutreniruotas, išblizgintas, ale bet :B nu, biškį netikiu :rolleyes:

kas dar įdomaus :hmm:  oj, tik labai daug gailesčio. ant virbalų pas mane trečias dublis :D

Atsakyti

labas :) savaitgalio rezultatas dviguba kepurė ir paprastos kumštinės pirštinės

noriu pirštuotų bet nebuvo laiko krapštytis su anom...

Katuk aš ne Olaiva bet pastebėjau kad kuo suknelė turi daugiau rezervo tuo mažiau triusiku gumytės ir rinkutės matosi..kaip rusės vadina svoboda obleganija...neisivaizduoju kaip lietuviškai tai išverst...bet ana suknelei visai nemaža turi būt, mažiausiai 10 cm nuo plačiausios vietos :)

Atsakyti

Sveikos,

Olaiva as galvojau, kad ta medvilnine suknele bus :hmm:

Atsakyti

labas :) savaitgalio rezultatas dviguba kepurė ir paprastos kumštinės pirštinės

noriu pirštuotų bet nebuvo laiko krapštytis su anom...

Katuk aš ne Olaiva bet pastebėjau kad kuo suknelė turi daugiau rezervo tuo mažiau triusiku gumytės ir rinkutės matosi..kaip rusės vadina svoboda obleganija...neisivaizduoju kaip lietuviškai tai išverst...bet ana suknelei visai nemaža turi būt, mažiausiai 10 cm nuo plačiausios vietos :)

greičiausiai taip

bet dar pamenu, kai gan senokai jau, temoj, pasisakiau, kad suknelei laisvumo reik apie 10 cm, tai buvau nesuprasta :D

bet pvz. mano neseniai išardyta dropsinė turėjo laisvumo, bet vaizdas manęs vistiek netenkino didžiąja dalimi dėl šitų gražumų. nes kartais lasivumas nesilaiko ir nutysta į ilgumą :D

Atsakyti

jo aš šitą mintį dėl laisvumo tik gal šiemet jaukintis ėmiau...bet kuo toliau tuo labiau negaliu pakęst nieko aptemto,,,atrodo lyg gal ir galiu sau leist bet nebenoriu..ir žiūriu laisvėja laisvėja mezginiai ir visai ne per dideli
tarkim kišenėtas dabar ir vieną ir kitą nusimezgiau laisvesnes nei pirmąsias...o apimtys tai mažesnes dabar :D

beje permegztos tavo dropsinės nemačiau o su kišenėm kol buvo tai kažin ar laisvumo buvo

be abejo nuo siūlo dar priklauso o ir nuo mezgimo tankumo

jei nutysta vadinasi tankiau reikėjo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 05 vasario 2018 - 09:04

beje permegztos tavo dropsinės nemačiau o su kišenėm kol buvo tai kažin ar laisvumo buvo

be abejo nuo siūlo dar priklauso o ir nuo mezgimo tankumo

jei nutysta vadinasi tankiau reikėjo

kai matei su kišenėm, tai nešiotoja buvo didesnė :D tai viena, o antra, aš ją permezginėjau šiek tiek laisviau nuo juosmens. vienai š priežasčių ir buvo, kad noriu laisvesnės

ai žodžiu

mezgimo reikaluose esu smarkiai nusivylus savimi. apsiskaičiuot neišeina, vis nepataikau, tai per daug tai per mažai akių, modelių pasirinkt irgi sunkiai gaunasi... reiktų gal pradėt griežtai pagal receptus megzt, sus siūlo storiu ir panašiai :hmm:

Atsakyti

Labos :4u:

Ak kas per vaizdai savaitgalį :wub: :wub:. Pradedant draugyste, baigiant mezginiais :wub: . Seilėjaus ir aš kaip Katukas nuo Šarangės slyvų spalvos. Olaivos suknelė tai atimtina. Bet kišenes ant jos labai labai įsivaizduoju. Olaiv, gal kada jas uždėsi?

Dėl to Qqtės pasakymo kad reik duot 10 cm laisvumo, visiškai sutinku. Pas mane irgi dabar viskas laisvėja ir jaučiu pati, kad labai smagiai su tuo laisvumu jaučiuosi. Ir kur aš anksčiau buvau :D Musiau tetos Olgos su baltu raštuotu megztiniiu aukštu kaklu nebuvau klausiusi :D

Atsakyti

va va protinga ta teta :D aš irgi anos prisiklausiau :D

Atsakyti

Kas ta teta Olga?

Atsakyti