Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas

Skiepu tema istrauke

Nuosirduk o kas po pneumo skiepo nutiko, kokia liga atrado?

O jei del vejaraupiu...geri jeigu perserga vaikystej, mb nuo simo apsikrete..eina sau sveikos vietos ant kuno nebuvo, temperatura bele kokia, kai tuo tarpu simas su 3 spuogais ir 37 tempos persirgo...

As galvoju apie meningokoko vakcina..irgi norec kad abelo pasisakytu

Mezgimas..nieko naujo nepradejau,  mezgu tai viena tai kita pradetuka..siuo metu dryziuka..noreciau 3 pradetuku per vasari atxikratyt, ale kaip seksis nezinia

Atsakyti

Tikiuosi spėjai perskaityti :4u:

Suaugusiam taip, vėjaraupiai pavojinga liga, aš kalbu apie vaikus, o suaugusiajam gal ir reikėtų geriau pasiskiepyti, jei jau vaikystėje nepersirgai...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 03 vasario 2017 - 20:14

Sveikos. Nuosirduk, nezinia nuo ko tokios ligos vaikams. Mano klasioko metinukas pas angeliukus nuo jos iskeliavo...

Atsakyti

as vejaurapiais sirgau didele teta budama, kai nuo mokinuku besiglaustanciu uzsikreciau... tai ojei , kaip qqskos vyrui kad buvo . tris savaites biuleteni turejau

Atsakyti

Sagos...
Foto baisios, bet ir sagos baisios...

Pridėta:

• Priedas  sagos3.jpg   156,37KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 03 vasario 2017 - 21:26

medinukes gal?

Atsakyti

1,2 medinės, čia tos pačios sagos, tik viena pusė šviesi, kita tamsi, ir nė viena netinka, paskutinės arduotuvėje lyg ir tiko pagal spalvą, bet pati saga tokia "pigi" atrodo viską gadina.

Atsakyti

man tos paskutines skanios  :) kokiai mergickutei grazu butu .

ai ai, laukia ir manes sagu rinkimai margiui. jau dabar nervuojuos.   bet tos tavo pirmos medinukes speju man pagal spalva  tiktu ... o gal kaip tik reik ieskot kontrastiniu :hmm:

Atsakyti

Nu ką, Nuoširduk, ryt turgaus diena. Eini į turgų ir nusiperki kokį baisų megztinį su gražiom sagom :D sagas išsikerpi, o megztinį išmeti  :D 

Atsakyti

Ristina, variantas! Bet, ne, pamiegosiu aš ryte, nebent šiaip į kokią humaną nuvažiavus, bet nemoku aš taip :)

Atsakyti

Nuosirduk nespejau paskaityt..sagos man grazios..man ir reik saguu

Atsakyti

aš ne Abelo, :)  bet teko dirbti farmacinėse kompanijose, ir tose, kur turi vakcinų, tad drįsiu pasakyti savo nuomonę.Pardavėjas iš manęs nekoks, nes neturiu tokio užsidegimo , kaip Niuma, kad ir kaip produktų vadovai parodydavo produktų pliusus,  visada girdėdavau ir minusus  :D 

Taigi, apie gripo vakcinas...dirbant teko nemažai girdėti gydytojų pasakojimų, kaip pasiskiepiję pacientai persirgdavo gripu. Ir gana sunkiai ( ir mano mama po skiepo taip sirgo, kaip gyvenime nebuvo sirgusi). Žinoma, galima spėti, kad, jei ne skiepas, gal dar blogiau būtų pasibaigę...Bet gal ir ne...

Dėl pneumo vakcinų...Vienas labai žinomas vedantysis pulmonologas sakė labai abejojantis vakcina, nes pneumoniją gali sukelti keliasdešimt sukėlėjų, skiepijama nuo perpus mažesnio sukėlėjų kiekio...Lieka  laisva niša tiems likusiems ...Aišku, galima daryti prielaidą, kad perpusę sumažėja rizika susirgti pneumonija....

O kas man labiausiai kelia abejonių, tai tas, kad niekas neregistruoja skiepų komplikacijų...Na, skiepijosi nuo gripo, bet juo sirgo, ir sunkiai...Ar eis kas pas gydytoją dėl to? ar rašys gydytojas pranešimą apie susirgimą? 100 proc. - ne. Tada ir atrodo, skiepo efektas 100 procentinis...

P.S. privalomaisiais skiepais vaikus skiepijau, ir visiems rekomenduoju, bet dėl kai kurių abejoju...

Atsakyti