Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O man reikia recepto kur Olaiva nuo Žuviuko per swapą kaklašildį gavo  :ax:  gal kas kur užmatėt, bent pigiau negu RV

Sveikos

Atsakyti

Labas

Lietuti as galeciau ir noreciau susitikti.

Sesija baigiau pries savaite tik paskutini rezultata vakar suzinojau 2-10 ir 3-9. Kai reikejo pakalti galvojau bent 5 kazkaip gauti :)

Atsakyti

O man reikia recepto kur Olaiva nuo Žuviuko per swapą kaklašildį gavo  :ax:  gal kas kur užmatėt, bent pigiau negu RV

Sveikos

Pigiau manau nerasi. Nebent autore dar kazkur pardavineja pigiau.

Atsakyti

Laba

Faraway su pabaigtuvem!

Ingriga, Zuviuko prasyk, gal pasidalins. Nebent mezge is foto 🤔

Maniskis tupi namie. Kai atsidare namu darbu skilti dusavo: geriau i mokykla eit..... juk turi padaryt viska ka ir per pamoka mokos ir namu darbus 😂 kita savaite idomu kaip bus. Viena mokykla pratese karantina. Kitos gal pirmadieni spres🤔

Atsakyti

Sveikos,

valio! - baigiau moherinį šalį su vyro pagalbą, rimtai abu prie mašinos buvom, viens siūlo įtempimą reguliavo, kitas atsargiai braukė karieta ... galėčiau ir dar ką nors bandyti, reikia įsidrąsinti.

Pažiūrėjom labai fainą filmą, rekomenduoju - pagal tikrą istoriją ir apie kietas moteris, negalėjau net megzti vietom... "Paslėpti skaičiai" http://www.imdb.com/title/tt4846340/

Atsakyti

Labas vakaras,

Į filmų temą, susigundžius Oskarų nominacijom, nuėjau Vandens formos pažiūrėt. 

Visiškai ne mano tipo filmas. Tik laiką iššvaisčiau :D ir pinigus :D

Salė buvo pilnutėlė. Įdomu, kokie kitų įspūdžiai. 

Atsakyti

Labos

šiandien jau miegam savo lovose ir savo kambary  :wub: 

Ką geriat nuo migrenos?

Sumatriptan. Kaip tik šiandien ryte irgi su migrena atsikėliau. 

Labas

Lietuti as galeciau ir noreciau susitikti.

Sesija baigiau pries savaite tik paskutini rezultata vakar suzinojau 2-10 ir 3-9. Kai reikejo pakalti galvojau bent 5 kazkaip gauti :)

Sveikinimai! Puikūs pažymiai  :super: 

Papypausiu apie meetą dar po valentinkės  :ax: 

Atsakyti

ačiū Lietučiui  :4u: 

Ingriga, o kaip R. vadinasi tas kaklašildis?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 04 vasario 2018 - 08:03

Vilmak  Snood Barcelona by Svetlana Gordon

https://www.ravelry....snood-barcelona
Atsakyti

Sveikos

galvoju, gal ir man reikia...bet nesugalvoju, iš kokio siūlo būtų galima megzti... :huh2: Kur megzta, tai beveik viskas iš Malabrigo...nu perdaug prabangiai man...o kitų gal spalvinai perėjimai gali neatitikti...Iš ko Žuviukas mezgė?

bet jau vėjas šiandien...brrrrrrrrrrrrr.....

Atsakyti

Labas

Bumbulų meistriškumo pamoka ir kt.

DSC_3044_medium2.JPG

DSC_3177_medium2.JPG

DSC_3054_medium2.JPG

DSC_3032_medium2.JPG

DSC_3227_medium2.JPG

DSC_3315_medium2.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 04 vasario 2018 - 15:13

tęsinys vėliau :)