Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Dėkui, Ristinčik :4u:​ 

Atsakyti

tai čia ir dabar tada tau lieka iš younglife ar kur ten,už niekingus 95€.jis gal ir šoks,ne tik švies :)

aikaik, googlas ir už niekingus 39 meta

bet pamenu prieš kokius 7 metus esu mačiusi tokį visai simple daiktą, kai statoma žvakutė tabletinė, virš jos lėkštutė. ten lašini aliejaus, žvakutė jį šildo, aliejus garuoja ir skleidžia kvapą. taigi.

Atsakyti

bet pamenu prieš kokius 7 metus esu mačiusi tokį visai simple daiktą, kai statoma žvakutė tabletinė, virš jos lėkštutė. ten lašini aliejaus, žvakutė jį šildo, aliejus garuoja ir skleidžia kvapą. taigi.

Kaip tik norėjau apie tokį "aparatą" rašyt :D

Atsakyti

https://www.youngliv...dew-drop-design

ta su žvakute skirta vaško kubeliams aromatiniams.eterinis aliejus kai įkaista,kvapas l.pasikeičia...išbandyta :)

Atsakyti

Kaip tik norėjau apie tokį "aparatą" rašyt :D

dar sugalvojau, kad galima panaudoti tuos kištukus į elektros lizdus nu uodų. tik reik sugalvot , kokias plokšteles įkišti :hmm:  nu arba išsiplaut indelį, nes būna kad galima apačioj prisukti stiklinį tokį.

nu racionalizatorė :lol:

aš tuos kištukus nu uodų turiu gal tris :B

Atsakyti

ta su žvakute skirta vaško kubeliams aromatiniams.eterinis aliejus kai įkaista,kvapas l.pasikeičia...išbandyta :)

nu įpilk į lėkštutę vandens šiek tiek ir tada lašink aliejų, neprisvils gal

mano kompas ignoruoja Olaivos nuorodas :D  nė anos nemačiau, nė šitos

Atsakyti

Lace mano mama gamino pati ghee ir yra pirkusi tai naminis sake 100 kart skanesnis

Numezgiau vaikui kepure dviguba is merino

O galvos musu vieno didumo..pasimatavau..nu ir as noo

Pradejau sau is coton merino..gal nebus salta

Atsakyti

Labos

daug sveikatos ligoniams  :4u: Mano panelė irgi apsislogavo. 

Agnex, Egloške, tai gal bandom suderint savaitgalį po Valentinų? Noriu aš ją iš tų slogų ištraukt...

Ghee sviestą tik buvau pirkus, tai išmečiau  :blush-anim-cl: Iš sveikuoliškos parduotuvės, bet ypatingo šlykštumo buvo. Naminio neragavus ir jau nežinau, ar išdrįsčiau po ano :D

Sektiškai ir man kepurės reiktų. Savo paskutinę pamečiau skrisdama, o baktusą panelė nusavino. Bet kol nusimegsiu, tai neaišku. Ir su pirktine kol kas gerai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 02 vasario 2018 - 19:48

Tą savaitgalį kur 16-18d negaliu. Metai kaip močiutė mirus, reiks važiuot pas tėvus mamai giminę padėt priimt... Tai arba kažkurią kitą dieną, arba be manęs, kad ir kaip gaila būtų.

Atsakyti

nu įpilk į lėkštutę vandens šiek tiek ir tada lašink aliejų, neprisvils gal

mano kompas ignoruoja Olaivos nuorodas :D  nė anos nemačiau, nė šitos

tai žinoma,kad į vandenį užtenka lašelio ir tada garinti.apie gryno kaitinimą nė nerašiau :)

Atsakyti

Garinatės :) o aš bandau itališkus produktus paverst lietuviškais skanėstais :) svetimoj virtuvėj šeimininkaut - kūrybingas reikalas :D pirmiausia - orkaitė yra,kepimo indo jokio, tik didelė skarda ir grotelės. Pyragų kol kas nebus :( gerai,kepsim sausainius skardoj ir ant tų grotelių patiesto popieriaus. Kočėlo nėr  :oh: alternatyvos: pienas keturkampiuose induose, vandens buteliukai kažkokie priformuoti, alkoholio nevartojam - patys kalti  :oh:  :lol:  Gerai vaikai, darom sliekus, suksim į riestainius!  :bigsmile: minkau minkau, dedu aš tų miltų užsienietiškų dedu,jau dvigubai nei namie - limpa  :oh: kišu į kamerą trumpam,tegu sustingsta. Tuo tarpu kitas variantas minkomas iš vietinės varškės, kuri tik skoniu kažkiek truputį primena lietvišką :) o šiaip kaip tepamas sūrelis, tokia pusiau varškė,pusiau želatininis sūris  :oh: nu net nežinau,kaip apibūdint  :lol: skani, bet virtinukų varškinių atrodo nesigaus, didžiam vaikų liūdesiui  :cray: minkom į varškinius bučinukus. Keistokos konsistencijos tešla, bet vėl pridėjus daugiau miltų nei įprasta, net gi gavos!  :bigsmile: 

Riestainiai pašalę kameroj irgi pradėjo mažiau lipt prie rankų, suskukom, kepant, tiesa,patežo, bet ne visai į blynus :D 

Rezultatas - ryt bus ką neštis į svečius desertui po itališkos vakarienės  :victory2: ir net visai neblogo skonio! Tikriasiai,kad cukraus nepagailėjau  :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 03 vasario 2018 - 00:06

Labas rytas

Tą savaitgalį kur 16-18d negaliu. Metai kaip močiutė mirus, reiks važiuot pas tėvus mamai giminę padėt priimt... Tai arba kažkurią kitą dieną, arba be manęs, kad ir kaip gaila būtų.

Tai galima ir luktelt, nedaug kas išvis atsiliepė, gal paskui daugiau prisijungs. Pasiderinsim tada po 18 d. Užuojauta dėl močiutės  :4u: 

Vakar net biškį mezgiau. Bet jau matau, kad mano kiniečiai į lagaminą netilpo - mezgimo tempai stipriai keičiasi :)

Atsakyti