Dėkui, Ristinčik
tai čia ir dabar tada tau lieka iš younglife ar kur ten,už niekingus 95€.jis gal ir šoks,ne tik švies
aikaik, googlas ir už niekingus 39 meta
bet pamenu prieš kokius 7 metus esu mačiusi tokį visai simple daiktą, kai statoma žvakutė tabletinė, virš jos lėkštutė. ten lašini aliejaus, žvakutė jį šildo, aliejus garuoja ir skleidžia kvapą. taigi.
bet pamenu prieš kokius 7 metus esu mačiusi tokį visai simple daiktą, kai statoma žvakutė tabletinė, virš jos lėkštutė. ten lašini aliejaus, žvakutė jį šildo, aliejus garuoja ir skleidžia kvapą. taigi.
Kaip tik norėjau apie tokį "aparatą" rašyt
https://www.youngliv...dew-drop-design
ta su žvakute skirta vaško kubeliams aromatiniams.eterinis aliejus kai įkaista,kvapas l.pasikeičia...išbandyta
Kaip tik norėjau apie tokį "aparatą" rašyt
dar sugalvojau, kad galima panaudoti tuos kištukus į elektros lizdus nu uodų. tik reik sugalvot , kokias plokšteles įkišti nu arba išsiplaut indelį, nes būna kad galima apačioj prisukti stiklinį tokį.
nu racionalizatorė
aš tuos kištukus nu uodų turiu gal tris
ta su žvakute skirta vaško kubeliams aromatiniams.eterinis aliejus kai įkaista,kvapas l.pasikeičia...išbandyta
nu įpilk į lėkštutę vandens šiek tiek ir tada lašink aliejų, neprisvils gal
mano kompas ignoruoja Olaivos nuorodas nė anos nemačiau, nė šitos
Lace mano mama gamino pati ghee ir yra pirkusi tai naminis sake 100 kart skanesnis
Numezgiau vaikui kepure dviguba is merino
O galvos musu vieno didumo..pasimatavau..nu ir as noo
Pradejau sau is coton merino..gal nebus salta
Labos
daug sveikatos ligoniams Mano panelė irgi apsislogavo.
Agnex, Egloške, tai gal bandom suderint savaitgalį po Valentinų? Noriu aš ją iš tų slogų ištraukt...
Ghee sviestą tik buvau pirkus, tai išmečiau Iš sveikuoliškos parduotuvės, bet ypatingo šlykštumo buvo. Naminio neragavus ir jau nežinau, ar išdrįsčiau po ano
Sektiškai ir man kepurės reiktų. Savo paskutinę pamečiau skrisdama, o baktusą panelė nusavino. Bet kol nusimegsiu, tai neaišku. Ir su pirktine kol kas gerai.
Tą savaitgalį kur 16-18d negaliu. Metai kaip močiutė mirus, reiks važiuot pas tėvus mamai giminę padėt priimt... Tai arba kažkurią kitą dieną, arba be manęs, kad ir kaip gaila būtų.
nu įpilk į lėkštutę vandens šiek tiek ir tada lašink aliejų, neprisvils gal
mano kompas ignoruoja Olaivos nuorodas
nė anos nemačiau, nė šitos
tai žinoma,kad į vandenį užtenka lašelio ir tada garinti.apie gryno kaitinimą nė nerašiau
Garinatės o aš bandau itališkus produktus paverst lietuviškais skanėstais
svetimoj virtuvėj šeimininkaut - kūrybingas reikalas
pirmiausia - orkaitė yra,kepimo indo jokio, tik didelė skarda ir grotelės. Pyragų kol kas nebus
gerai,kepsim sausainius skardoj ir ant tų grotelių patiesto popieriaus. Kočėlo nėr
alternatyvos: pienas keturkampiuose induose, vandens buteliukai kažkokie priformuoti, alkoholio nevartojam - patys kalti
Gerai vaikai, darom sliekus, suksim į riestainius!
minkau minkau, dedu aš tų miltų užsienietiškų dedu,jau dvigubai nei namie - limpa
kišu į kamerą trumpam,tegu sustingsta. Tuo tarpu kitas variantas minkomas iš vietinės varškės, kuri tik skoniu kažkiek truputį primena lietvišką
o šiaip kaip tepamas sūrelis, tokia pusiau varškė,pusiau želatininis sūris
nu net nežinau,kaip apibūdint
skani, bet virtinukų varškinių atrodo nesigaus, didžiam vaikų liūdesiui
minkom į varškinius bučinukus. Keistokos konsistencijos tešla, bet vėl pridėjus daugiau miltų nei įprasta, net gi gavos!
Riestainiai pašalę kameroj irgi pradėjo mažiau lipt prie rankų, suskukom, kepant, tiesa,patežo, bet ne visai į blynus
Rezultatas - ryt bus ką neštis į svečius desertui po itališkos vakarienės ir net visai neblogo skonio! Tikriasiai,kad cukraus nepagailėjau
Labas rytas
Tą savaitgalį kur 16-18d negaliu. Metai kaip močiutė mirus, reiks važiuot pas tėvus mamai giminę padėt priimt... Tai arba kažkurią kitą dieną, arba be manęs, kad ir kaip gaila būtų.
Tai galima ir luktelt, nedaug kas išvis atsiliepė, gal paskui daugiau prisijungs. Pasiderinsim tada po 18 d. Užuojauta dėl močiutės
Vakar net biškį mezgiau. Bet jau matau, kad mano kiniečiai į lagaminą netilpo - mezgimo tempai stipriai keičiasi