Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai kur Olaiva parodė - nebrangus gi difuzorius. O dėl drėkintuvų - būna tokie, kur ir eterinius galima garinti. Pas mus kažkur sėkmingai rūsy tupi, gal jau sudūlėjo :). Tekdavo gelbėtis nuo laringitų, kol buvo namie mažų vaikų, nors Saulei tai jau neteko juo sirgt.

Atsakyti

Tai kur Olaiva parodė - nebrangus gi difuzorius. O dėl drėkintuvų - būna tokie, kur ir eterinius galima garinti. Pas mus kažkur sėkmingai rūsy tupi, gal jau sudūlėjo :). Tekdavo gelbėtis nuo laringitų, kol buvo namie mažų vaikų, nors Saulei tai jau neteko juo sirgt.

nu tas tai man ne pats geriausias variantas vien dėl USB.  ar čia tipo kaip telefono pakrovėjas :hmm:

o ir man reikia čia ir dabar, po mėnesio galiu ir nenorėti :D

Atsakyti

as tai tundra , man atleistina.  as supratau ,kad pas olaiva difuzorius, pagal ali nuoroda. ir kad kvapukus aliejukus deda, ir kad  lasiukai jjai krenta dregmes :hmm:

Atsakyti

ir va dar klausimas dabar del tu usb pakrovimu ...

atsiunciau is ali  teciui miniakini radijuskiuka. nu bet pakrovimas tai usb. pas ji kompu nera. o telefoniniai krovikliai tiks ???? nesisaipykit is  tundros :unsure: 

Atsakyti

ir va dar klausimas dabar del tu usb pakrovimu ...

atsiunciau is ali  teciui miniakini radijuskiuka. nu bet pakrovimas tai usb. pas ji kompu nera. o telefoniniai krovikliai tiks ???? nesisaipykit is  tundros :unsure: 

Telefoninis pakrovėjas turėtų tikti  :) 

Atsakyti

nu tas tai man ne pats geriausias variantas vien dėl USB.  ar čia tipo kaip telefono pakrovėjas :hmm: o ir man reikia čia ir dabar, po mėnesio galiu ir nenorėti :D
tai čia ir dabar tada tau lieka iš younglife ar kur ten,už niekingus 95€.jis gal ir šoks,ne tik švies :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 02 vasario 2018 - 14:41

Lusasita,tinka ;)

Atsakyti

katuk - čia ri dabar nusipirk iš Kvapų namų vaikų mikrobų mušyklę, užsilašink ant kokio vatuko ir pasidėk ant radiatoriaus :). yra ir kitų liaudiškų būdų. Būna arba čia ir dabar, arba pigiau :).

Atsakyti

Pasigaminau ghi sviesto :rolleyes: ne iš mandrumo....iš taupumo :B turėjau nuo Naujų porą gabalų kaimiško sviesto, naminio, iš mūsų sodybos kaimynų. Ir vat kažkaip jo visai nenaudojau - gabalai tokie nemaži, į sviestinę dėt nepatogūs, pasismulkint kažkaip rankos nepriėjo, paskui ir pamiršus buvau... :blush-anim-cl: radau šiandien šaldytuve dešros beieškodama. :oh: jau toks nešviežio sviesto kvapas įsimetęs, bet kažkaip išmesti ranka nekilo. :unsure: nusprendžiau, kad išmest visada spėsiu, reik pabandyti išgelbėti. :unsure: ir lyg pavyko :D kvapas pasišalino su visais baltymais, o liko skaidrus ir skaniai kvepiantis gintarinis riebalas :D        

Priedas  3A3499AC-8B67-47A8-9EDE-7BEF3D371048.jpeg   137,62KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 02 vasario 2018 - 15:15

Aš vis turiu mintį kada pasidaryti, bet taip ir neateina eilė, kai tokia mėgstanti šeimininkaut. :blush-anim-cl:

Atsakyti

Sarange, o per kur tu tą serijalą žiūrėjai? Filmai in nerandu, o daugiau nelabai žinau. Retai kada serijalinuosi, bet pagalvojau, kad šiandien visai ta diena, kai įsitaisysiu ant sofkutės :rolleyes:​ 

Atsakyti

Kapseika, aš daugelį serijalų žiūriu per http://seasonvar.ru/

Atsakyti