Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace, tu dar namuose, kaip tavo sveikata?

mano kūdikis tai dar karščiuoja, bet taip įdomiai, pikas būna ne vakare, o ryte.

Namuose visą savaitę  :mirksiukas: Bet jau sveikos visos  :victory2: mokykloje karantinas paskelbtas dėl gripo epidemijos  :happy: 

Atsakyti

Puiku, kad sveikos, o daug nusimezgei? Gal jau ką parodyt turi? Tas švarkelis gal baigtas jau?

Atsakyti

Sveikos, 

pagaliau savaitgalis  :yahoo:  gal ir neblogai penktadienį dar prieš šešias pradėti darbą , nors vakar tai bumbėjau...nagai niežti griebtis mezginio, bet dar turiu sulakstyti mažę pasiimti ir apsipirkti, uch, teks luktelt su mezgimu.

Abelo, pasidžiaugiau ir aš tavo nuotraukomis, mezginiu :wub: 

Ristina, grįžo su trenksmu, giriu, giriu :4u: 

Olaiva, labai gražus mezginys, kad man kas tokį :angel2:​ 

Atsakyti

Laba diena, 

Turbūt vėlai pamačiau, Ingriga, galėjai pro mane prasukt  :mirksiukas:

Mano vyrukai svajoja, kad mokyklą kt. savaitę dėl karantino uždarytų :D

Reikia gal ir man tos garų lempos  :hm:

O jei namie ir taip drėgna, o norisi tik dėl kvapo, tai gal nelabai ji? :hm:

Esu visiškai nemokanti gaminant naudoti prieskonius  :rolleyes: Galvoju, gal kokie kursai yra, taip nenoriu pati viską skaitnėt pradėt, geriau, kai kas gyvai parodo :D

Ir labai gaila, kad prieskonių parduotuvę šalia buvusią uždarė  :unsure: Nedažnai lankydavausi, bet kokio aliejaus ar sėklų labai patogu būdavo užbėgt.

Šaindien iš mūsų kaimo važiuodami autobusai kalniuko neįveikė, tai ryte graži eilutė vėl nusitiesus buvo  :rolleyes: Net lengvosios vos užkopė  :rolleyes: Bet šiaip labai gražu lauke, tik nėra kada dairytis tokiom sąlygom vairuojant  :rolleyes:  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 02 vasario 2018 - 12:18

nuuuuuuuu, mezgat graziai . Ristina tai isvis kokius vikruntasus  su bruoliu isdarineja :) super :)

lace, kaip ta ryza, cinamonine babinaite kur su poliamidu buvo... svelnus siulai???

mezgu biskeli  vakaraiis. bet kadangi sunesioju  leciau nei mezgu, tai  ir pasilieku mezgima kaip malonuma, ne kaip  darba. kokia valanda prie serialo tik :)

laukia uzsakymas :)  dukros koleges busimam leliukui kazka nuraityt. kojinytes tai tikrai, o daugiau, jau kaip as panoresiu :) bet dar laiko daug turiu :)

Atsakyti

Puiku, kad sveikos, o daug nusimezgei? Gal jau ką parodyt turi? Tas švarkelis gal baigtas jau?

Kad nelabai daug pasistūmėjau.  :unsure: švarkiukui trūksta rankovės, bet šią savaitę prie jo net neprisiliečiau. Matyt turiu abejonių dėl jo nešiojamumo, tai ir motyvacija pabaigti nedidelė.  :unsure: 

Ant virbalų užšoko kinietiškas kašmyras, Rūtai megztukas gal bus.  :rolleyes: bet jis plonas, tai labai lėtai stumiuosi...

Atsakyti

lace, kaip ta ryza, cinamonine babinaite kur su poliamidu buvo... svelnus siulai???

Sunku man švelnumą vertinti, kai aš nejautri kandimui.  :unsure: ne kašmyras, bet man pakankamai švelni pasirodė. Reikia Nuoširdžios klausti, pas ją ta babinaitė nukeliavo, jinai gal didesnė švelnumo ekspertė  :D 

Atsakyti

Limit pro tave sukti pavojinga  :lol:​ 

Atsakyti

Na, va, įlindau į pradinukų mokyklos puslapį - šiandien į mokyklą neatėjo 33 proc. mokinių, net 130, tai uždaro irgi mokyklą savaitei... Visiškai neplanuotos atostogos, jiems tai džiaugsmas, o man ramiau, kai jei eina :).

Limit, man irgi gaila, kad tos parduotuvės neliko, pasipiktinau neradus.

Su drėkintuvais atsargiai, skaikingai, nes pelėsio galima pasigamint neplanuotai. Nežinau, kaip individualiuose namuose, bet bute tai lengvai...

Atsakyti

Pas mus tai gal nuo pirmadienio pradejo uzdarineti, vakar paskutine karantinui uzdare.

Atsakyti

va va, galvoju kodel jums tie difuzoriai reikalingi. as kai kambaryje skalbinius padziaunu, tai  net langai aprasoja po ruletais

nuozirdeli, kaip ta cinamonine babinaite, ar svelni tau?  drakius nuo grandines nutrukt nori

Atsakyti

nu aš tai galvoju, difuzorius ir drėkintuvas tai ne tas pats :hmm:

difuzorius kvapams skleisti, o drėkintuvas garams skleisti. drėkintuvas gali ir su kvapais tą daryt :D

man namie pvz drėkintuvo tai nono, visai ten ne sausa, darbe tai praverstų

o vat difuzoriaus tai norėčiau... bet tai kokie jie brangūs :oh:

Atsakyti