Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas

Šiandien Vilnietės neplanuojat bendrų pietų  :hmm:​ 

tokiu oru :blink:

šlykštybė fuifui, keliai nevalyti. nebent kas suorganizuotų šalia darbo :D

labas rytas,

esmi piktas :B nežinau kodėl, nėr realios priežasties, bet vat kažkaip visiškas nenoras nei judėt nei galvot, o reik. tai vat ir piktas

Atsakyti

Katukui PMS :P 

Aš tai sėdžiu tokia visa melancholiškai nusiteikus ir žiūriu pro langą kaip gražiai sninga  :wub:  Bet reikia kilt iš transo ir eit audituot :B​ 

Atsakyti

Katukui PMS :P

Aš tai sėdžiu tokia visa melancholiškai nusiteikus ir žiūriu pro langą kaip gražiai sninga  :wub:  Bet reikia kilt iš transo ir eit audituot :B​ 

dirbi jau? ar tavo vaiks vienas namuose serga?

ir man PoMS, jeigu jau tiksliai :D

bet iš tikro, tai kažkokia tokia depresinė nuotaika :B  ir kai žinau, kas tas yr, tai kažkaip neramu daros, nes jau senokai tokia apatija.....

Atsakyti

Labos. Olaiva aciu. Pas mus visai grazu, tik slapia. I lauka norec, bet vaikai sirgineja, namu arestas.

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Olaiva, gražiai mezgi :wub:

Ristina, tu man kaip žvaigždė, kurios šviesoje norėtųsi pasišildyti, arba kaip Everestas, į kurį norėtųsi įkopti, žodžiu nepasiekiama :wub: :wub: :wub:

Katuk, laukim kol ateis pavasaris, nes aš kaip miegantis lokys su viena premerkta akim, tokia be energijos antplūdžio, mezgu mažas kojinytes, kartais smagu tokias smulkmenas pamezgalioti :wub:

Kas dar? Noriu užuolaidų, labai jaukumo trūksta, gal kaunietės ką galit rekomenduot? Esu gerų atsiliepimų apie Ausfą ir užuolaidos.lt girdėjusi, nes iš pastarosios čia daug vietinių užsisakinėjo paslaugas. Gal ką turit rekomenduoti?

Atsakyti

Labos, man tai gražu per langą žiūrėt, iš namų dar kojos nekėliau ir gal net nekelsiu - privilegija šiandien dirbt iš namų nuskilo :).  Pietaut tai ne, irgi nenoriu mieste.

Katuk, nu... negerai skambi. Reikia tau kokių linksminamųjų vitaminų ar ko nors tokio :) https://www.laimekis...ja-vigor-vitae/. Vakar užmačiau tuos aromaterapinius mišinius, susidomėjau. Gal tau ten kas ir kito labiau tiktų, pati pasižiūrėk. Kaip tavo vyras - tik su vaistais? O mityba - paįvairėjo?

Atsakyti

Labos  :4u: paskutinis oficialus mezgadienis  :wub: 

Ingriga, jei tik yra noro, kviečiu kavos į svečius  :4u:  į miestą nosies nekišiu, bet mielai susimatyčiau  :rolleyes: 

Atsakyti

Lace labai ačiū, bet kaip suprantu be mašinos nepatogu tave pasiekti  :hmm: 

Atsakyti

troleibusai beveik iki jos važiuoja,išbandyta :D

Atsakyti

Važiuoja iki manęs viešasis transportas, o nuo stotelės galiu paimti  :mirksiukas:  kad tik noro būtų  :mirksiukas:

Vaikai į mokyklą kartais patys važiuoja ir grįžta

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 02 vasario 2018 - 11:10

Lace jei galima tavo kvietimą pasiliksiu kitam kartui  :mirksiukas: 

Lekiu namo

Atsakyti

Lace, tu dar namuose, kaip tavo sveikata?

mano kūdikis tai dar karščiuoja, bet taip įdomiai, pikas būna ne vakare, o ryte.

Atsakyti