Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O tai tu pardavėjui/ai nebandei klausimų užduoti? Ar tikrai viskas veikė, kai pardavinėjo? Man net smalsu būtų išbandyti, nes labai gerai dar pamenu, kaip mes trise (aš, vyras ir kaimynė) vargom, visaip gadinom siūlus ir nervus, kol "pagavom kampą" ir viskas ėmė veikti. Aš mažiausiai kantrybės turėjau tam procese, vyras tai ir naktį sėdėjo :). Bet dabar kertinius principus jau žinau. Tik tiek, kad kiekviena mašina su savo ypatumais... Jeigu Silveris, tai gal kokia Limit gali pažiūrėti kartu su tavim?

Atsakyti

Tai vat buvo kilus ta mintis gal pas Limit kokią pamoką užsisakyti, kad pamatyčiau, kaip gera tvarkinga mašina mezga. Tada galėčiau geriau gaudytis - mezgėja ar mašina kalta. Bet ji savo mašiną  dabar namuose laiko.

Atsakyti

Sveikos. Olaiva, parodyk koki pirkai. Kokie atsiliepimai?

Atsakyti

Laba, 

Ristina, o ko reik taip aust? Čia kokia spec. korta ar nustatymai ar mašina spec?

Gražus būdas ir daiktas  :4u: 

Kerpena, o kas tau nesigauna? 

Galiu kada į darbą savo mašiną pasiimt, jei ateitum ir jei tai pagelbėtų  :hmm: 

Taip noriu megzt, taip noriu, tik neturiu ką :rolleyes: Tiksliau, nesugalvoju, ką :unsure: 

Atsakyti

Olaivos grožis neišpasakytas  :wub: 

Ir gal kuri aliejistė gali paaiškint, kuo skiriasi Young Living ir doTERRA eteriniai aliejai?  :hmm:  :4u: 

Atsakyti

Kerpena, o kas tau nesigauna? 

Galiu kada į darbą savo mašiną pasiimt, jei ateitum ir jei tai pagelbėtų  :hmm:

Niekas nesigauna

Atsakyti

Ristina, o ko reik taip aust? Čia kokia spec. korta ar nustatymai ar mašina spec?

Marš instrukcijos skaityt :D "weawing" https://www.youtube....h?v=mJ57SKM23io

Apie tavo mašiną - nieko nežinau. Bet mano mašinos visi broliai ir pusbroliai tą būdą turi mokėt :) raštas, aišku, pagal kortas ar "smegenyse" esantį raštą.

Atsakyti

Niekas nesigauna

tai reiškias viskas gaunasi :D

tau reikia,kad kažkas prisėstų prie jos ir viską parodytų,būtų viskas aišku,pagedusi ji,ar tiesiog reikia pradmenų,nuo ko pradėt ;)

Limit,gal skirtingos firmos ir tiek? as visad iherbe aliejus pirkdavau, iš amerikos atsiųsdavo. 

o šiaip nuo reklamos,kaip kas savo produktą išreklamuoja,nuo sertifikatų visokių( tik va kaip juos patikrinti :D  ) , nuo kainos

Atsakyti

Iš to nesugalvojimo vakar apyrankę sumeistravau. Kažkada riešines trispalves mezgiau, kurias kandys sugraužė. Tai atsiminiau, kad biserio dar liko :)

Priedas  5A9DADA9-549B-49C4-98B3-2EB63E03D111.jpeg   192,38KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Limit, gražu, netgi labai.

Atsakyti

Rekomenduoju serialą, Norvegiški vaizdai...  :wub:  :wub:  ir aktoriai gražūs  :rolleyes: 

Rasyte, gal mačius? http://www.imdb.com/title/tt3582458/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 01 vasario 2018 - 19:17

Oj, Šarange, senai matytas :rolleyes:  man muzika patiko :wub:

Atsakyti