Ristina, kažkokiais audimais užsiima. Labai gražu
Olaivos labai gražūs kampukai ir pagalbininkai . Čia gal tas tavo vadinamas turkio spalvos merinas, kurio ir aš kažkada truputį nusipirkau ir kuris man labiau žalias pasirodė.
Ristina, kažkokiais audimais užsiima. Labai gražu
Olaivos labai gražūs kampukai ir pagalbininkai . Čia gal tas tavo vadinamas turkio spalvos merinas, kurio ir aš kažkada truputį nusipirkau ir kuris man labiau žalias pasirodė.
nea,čia medvilnė.Likutis nuo šarangės dviejų megztukų.drebinu kinkas,kad tik nepritrūkčiau
Aš kaip tik norėjau rašyt katukui, kad įvertint aukštasis ar ne aukštasis pilotažas gali tik kita mezgėja mašina, kuri žino, kaip tai mezgas
aikjaubaikjau,
tokia logika vadovaujantis, įvertinti rankytėm atlikto mezginio aukštumas gali tik kita mezgėja, mezganti rankom (nu ne kojom ir ne mašina)?
o tipo įvertinti kas viskas lygiai gražiai, suderinta, sulyginta, apdaila kruopšti, tai jau neišeitų?
nes aš būtent šitas aukštumas įvertinau, o ne patį žakardiškumą.
Kai ničnieko nesupranti, tai ir aukštasis pilotažas. Man būtų gražu labai kitam spalvyne - kokia pilka su pilka kito atspalvio ar pan. Dar tokia mintis šovė, kad Ristina irgi galėtų kurti mados kolekcijas .
Kerpena - kaip tavo santykiai su mašina? mano šalis kabo, vyras paleistas akis surinko, bet aš bijau ir pajudinti, nes atrodo, kad tik pervažiuosiu karieta ir vėl tas siūlas drykst... mano nervai neatlaikys... O visia norėčiau atlaisvint ir ką nors kitą bandyt nors pabrūžint.
Labos
gražiai mezgat
va taip va:
Megoj ji pastatyta ir aptverta kaip meno kūrinys Gyva man gražesnė nei nuotraukose.
Aš dar prie lietuviško aptarnavimo kokybės spektro bandau priprast Kai kur nerealiai fainai, kai kur dar kaltas lieki, kad susimokėjai ir trukdai jiems ramiai ant sofkės sėdėt. Kaip ir nieko naujo, bet pasirodo, jau išlepus aš šiuo klausimu
Kerpena - kaip tavo santykiai su mašina? mano šalis kabo, vyras paleistas akis surinko, bet aš bijau ir pajudinti, nes atrodo, kad tik pervažiuosiu karieta ir vėl tas siūlas drykst... mano nervai neatlaikys... O visia norėčiau atlaisvint ir ką nors kitą bandyt nors pabrūžint.
Blogi
Nenoriu net judint daugiau.
nenustebčiau, jeigu tas kūrinys dar ir paliemenuotas
Tikrai taip. Liemenuota
Šis mezgimo būdas man yra gražus, nenusibodęs, retai matomas. Bet vat kaip jis "gyvenime", man dar didelė mįslė.
Kolekcijas kurt fantazijos ir siūlų užtektų. Bet... Kad sukurt, reik turėt daug laiko. Ir niekuo kitu neužsiimt tik ta kūryba.