Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš jau noriu važiuoti sagų savo dryžiui, nu jaučiu jei ne šiandien, tai rytoj reikės lėkti apsidairyti su mezginiu terbikėj :D

Atsakyti

Šiandien dar toks įvykis mokykloje... Ateina pradinukės mama į valgyklą patikrinti ir paragauti ką valgo jos dukra pietums, nepatiko mėsos skonis, paklausė virėjos ar dedat bulkos į mėsą (mėsos kapotinis iš kalakutienos ir vištienos). Pietų kaina tik 1,30 eu. Mergaitė pasiskundė, kad mėsa neskani, tai mama išsinešė tą kukulį į indelį įsidėjusi.

Juokinga, vienok, na visada galima pasirinkti, jei neskanu, nevalgai, savo lauknešėlį iš namų įdedi, o taip ateiti akivaizdžiai demonstruoti kažką...nu kvaila ir tiek. PVZ. man niekada valgyklose mėsa nepatikdavo ir nevalgydavau, bet kabinėtis...Tu pagamink už 1,30 pietus neįdėjus į mėsą nė lašelio bulkos, sako aš namie nededu... :frusty:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 03 vasario 2017 - 15:04

man kaip tik mokykloj senais laikais laaaabia skanu būdavo tie kukuliai :D

o kai gamindavau kotletus namie, tai irgi dėdavau batono, gal ne tiek daug aišku, bet minkštesni kotletai gaunas :D

kabinėtis tokioj įstaigoj tai nebent dėl šviežumo ir higienos galima būtų, bet dėl skonio :hmm:

Atsakyti

kabinėtis tokioj įstaigoj tai nebent dėl šviežumo ir higienos galima būtų, bet dėl skonio :hmm:

Visiškai sutinku :4u: Virėja irgi pergyveno, sako vakar gauta mėsa, viskas šviežia, stengiasi moteris padaryt ką įmanoma, o va atena tokios, gražiai sudirba žmogų ir išeina... (iš užsienio grįžo mamelė pasikėlus, tai dabar šokdina visus:D)

Atsakyti

Niu varau namo, dukros kažkokią staigmeną man suruošė...Įdomu įdomu :D

Atsakyti

Nu peršasi išvada, kad dėl mokinių, mokytojų ir bendrai mokyklos problemų kalčiausi mokinių tėvai :lol: tai ekskursijos nenori, tai kotletus tikrina, tai ... nu pačios įsirašykit :lol:

Atsakyti

o tia

Nu peršasi išvada, kad dėl mokinių, mokytojų ir bendrai mokyklos problemų kalčiausi mokinių tėvai :lol: tai ekskursijos nenori, tai kotletus tikrina, tai ... nu pačios įsirašykit :lol:

o tai ką - ne? :D ta prasme,mes-eiliniai žmonės :D

Atsakyti

o tai ką - ne? :D ta prasme,mes-eiliniai žmonės :D

Cha, būtų gerai kad visi jaustųsi eiliniais :D daug yra tokių kurie jaučiasi pasaulio teisuoliais, auginančiais vunderkindus ar neduokdie genijus :lol:

Atsakyti

O su sagom didžiulė bėda, pasiėmusi mezginį važiavau ir nusivyliau, bandžiau dėlioti, paskui ir pardavėją pasikviečiau į pagalbą, vienas lyg pritaikėm, bet tik kelias teturėjo, o kurias parsivežiau, visgi nepatinka...

Atsakyti

paroooooo

Atsakyti

Aš kažkaip į tuos naujus skiepus dar bijau pasinerti, įdomu kiek jie veiksmingi ir ištirti :)

Girdėjot kaip Trumpas išpeikė skiepus nuo gripo, neva žmonės apgaudinėjami...

Abelo, pasisakyk.

Mano ne profo ziniom, yra daugybe gripo atmainu, o skiepija nuo vienos rusies. Sel to as nesidkiepiju niekada, nes netikiu gripo skiepu.

Privalomais vaikus skiepiju. Tikiu jais. O cia, manau, komercija.

Atsakyti

Ką parodyti? Sagas? Rytoj gal...

Paskambino draugaskaimynas, pranešė žinią, nužliumbiau. Aistės klasiokės, kaimynės mamytė mirė, jauna moteris, baisu, pralaimėta kova, taip gaila tos vienturtės mergaitės...

Niuma, aš irgi, tik privalomais skiepais skiepiju, kažkaip į tuos visus naujus skeptiškai žiūriu...Ir brolio vaikui iš po pneumo skiepų praėjus 2 savaitėm baisi liga diagnozuota buvo, žinoma, gal tik sutapimas, bet kaip gydytoja sako, vistiek į organizmą yra sušvirkščiamas svetimkūnis, o kaip į jį sureaguoja organizmas, juk čia labai individualu...Jau geriau vaikas tegul perserga tais vėjaraupiais, negul aš nuo jų skiepysiu, mes visi persirgom ir nieko...

Atsakyti