Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

nieko nepamenu, bet naujas megztinis yr gerai :D

O dar geriau būtų bent akies krašteliu pamatyt :rolleyes:

prašau :D  iš esmės toks ir liko, tik kad sutrumpėjo :D

istorija tai tokia: panešiojau, nepatiko, kad pati suknė aptempta, o kišenės per žemai ir negražiai išsiryškina. nuardžiau ir permezgiau be kišenių, nepatiko. nuardžiau ir primezgiau atnarą. patinka dabar :D

Priedas  WP_000409.jpg   152,15KB   1 Parsiųsta kartųPriedas  WP_000414.jpg   28,36KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Gražus katukas su inspira :D O tu ją dar turi? Ar nešioji? Ir megztinį reik nešiot - nėr ko be reikalo vietą spintoj užimt :rolleyes: 

Man neblondiniškas katukas labiau patinka :ax:  čia šiaip pastebėjimas :ax: katukas gali būti koks tik nori  :D 

Atsakyti

Nu kad dar net dabar 11.56  nėr  :huh2: ar tu čia sapnavai? :D

labas rytas

Nu taigi sapnavau :).Negi meluočiau iš tikrųjų :).

Katuk, ale tu čia kokia dar visai kitokia :), biškį pampuška, ne taip kaip dabar - stiliaga :). Galvojau, kad įdėsi ir dabartinę foto palyginimui.

Tokio paties siūlo ir aš turiu, net nežinau, ką ketinau iš jo megzti, gal žakardinti su žalia Dundaga... O dabar niekaip nerandu jam projekto...

Olaiva kažkokį grožį tveria, smalsu, kas per gaminys, netikėta spalva. Mano vyras pamėgo "Kvapų namus" :) - kalėdoms gavau 3 gaminius (2 hidrolatai ir kremas), gimtadieniui - 2 kremus į lūpdažį :). Prisiuosto ten visko, parenka man kvapus :). Kol kas viskas tinka ir patinka.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 01 vasario 2018 - 11:17

bettaikaispalvosgrazumas

nuvatarpuvelnera

Atsakyti

turiu inspirą, nešioju. bet tik prie šito gaminio, t.y. dabar megztuko. šiandien esu su abiem :rolleyes:  bet mano telefas su fotiku nedraugauja :B

dėl plaukų spalvos - kol kas patinka :D  bet niekada negali žinot

Atsakyti

Olaiva kažkokį grožį tveria, smalsu, kas per gaminys, netikėta spalva. Mano vyras pamėgo "Kvapų namus" :) - kalėdoms gavau 3 gaminius (2 hidrolatai ir kremas), gimtadieniui - 2 kremus į lūpdažį :). Prisiuosto ten visko, parenka man kvapus :). Kol kas viskas tinka ir patinka.

spalva labai tikėta,Olaiviška ;)

DSC_2999_medium2.JPG

DSC_2997_medium2.JPG

DSC_2994_medium2.JPG

Atsakyti

Aš pirma tik juodą mačiau :). Dabar tikrai taip. nauja suknelė į teatrą? :)

Atsakyti

Olaiva, neišvėrei? sakei nesakysi ir nerodysi  :D  :D 

Nu va, pasipaišiau nagus ir ragus :nail: :D dabar galima apie pietus galvot  :mastau:​ 

Atsakyti

Olaiva, o kam ta blogų akių juostelė įrėminanti vėduoklę :hmm: greičiausiai, kad užmaskuoti kažką, kad gaunas susidūrus mašininiam ir rankiniam mezgimui?

Atsakyti

va taip va:

https://www.zmones.l...ilkti-36-770596

Atsakyti

Olaiva, o kam ta blogų akių juostelė įrėminanti vėduoklę :hmm: greičiausiai, kad užmaskuoti kažką, kad gaunas susidūrus mašininiam ir rankiniam mezgimui?
pirmam dublyje nedariau tos eilutės,šitam dublyje dariau,ir ant atnarų bus į temą po eilutę ;) po skalbimo merinas pūkutį paleido ir perėjimo kaip ir nesimato.o va medvilnė neapsipūkuos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 01 vasario 2018 - 14:14

Gražus Olaivos mazochizmas :bigsmile:

Mano paskutinė abrakadabra :D

Priedas  002.JPG   158,83KB   1 Parsiųsta kartų

Priedas  005.JPG   140,32KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti