Koks kaifas pabūt vienai, namie, tyloj su kava....bet ar norėčiau, kad taip būtų amžinai, tai klausimas.... Apskritai labai daug klausimų man kyla paskutiniu metu...
Klausimai gerai, jei bent kažkiek ir atsakymų randi
Dar nerandu... o jei ir randu tai iš kiekvieno atsakymo kyla dar daugiau klausimų
Laukiu kol normaliai prašvis, jeigu prašvis, nes manęs laukia jos didenybės KIŠENĖS
čia ta superduper pilnatis tave veikia kartu su užtemimu, kurios ten astrologės horoskopą skaičiau, tai ji ir minėjo, kad šiuo metu yra toks ieškojimų ir atradimų metas, t.y. gali kilti klausimų ir jeigu randi atsakymą, tai reik juo ir vadovautis. nu kažkas tokio
labs diens,
Abelo vaizdai nu šaunuolė vistik jin yra. ir vaikai gražūs gaunasi
o aš kas pamena pirtyje permezgamą suknelę
nu gulėjo jin baigta gal mėnesį, vis pasitikrindavau, kaip atrodo, ir ta pilnatis davė man atsakymą
taigi, turiu labai neblogą man patinkantį megztuką
o aš
kas pamena pirtyje permezgamą suknelę
nu gulėjo jin baigta gal mėnesį, vis pasitikrindavau, kaip atrodo, ir ta pilnatis davė man atsakymą
taigi, turiu labai neblogą man patinkantį megztuką
nieko nepamenu, bet naujas megztinis yr gerai
O dar geriau būtų bent akies krašteliu pamatyt
Sveikos, miegas tai ima konkrečiai, jau kelinta diena miegu kai meška ir ryte sunkiai akis prasikrapštau. Miegu pvz šiandien ryte, pusiau girdžiu, kaip susikėlę mokyklinukai su vyru čiauška ir sapnuoju, kad slampinėju sau po namus tingėdama, tik žvilgt į laikrodį - 11.56, o aš dar ne darbe . Puolu direktorei rašyt laiškelį, kad mol dirbau prie kompo, nepasižiūrėdama net į laikrodį
.
Manęs klausimai nekankina, tik tingulys.
Šarange, tu globalius klausimus, matyt, sprendi, esi kokiam ieškojimų ir pokyčių kely. Kas ieško - tas randa .
keli kampukai patamsy,su trukdžiu fone
šalia muzikalkės yra kvapų namai,na labai viliojanti parduotuvė... ir svarbiausia,kad ten turi kmynų eterinio aliejaus <3
https://aromata.lt/l...eriniai-aliejai