Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Visiems ligoniams daug sveikatos  :4u: 

Abelo, kaip smagu, kad jau vietoj. Paplūdimys šalia  :wub: Dėl grindų, tai mano anyta Izraelyje žiemą kilimų prisitiesia, vasarą susivynioja ir pasideda kitai žiemai. Bet kai jūs neilgam, turbūt neapsimoka  :hmm: 

Kepurė jauki, bet jau princesės grožis  :wub: Kaip tik užvakar prieš miegą skaitėm: “Veidrodėli, kas pasaulyje gražiausias?” :)

Aš į Šarangės favoritus įkritau kirpykloj besėdėdama  :oh: Turėtų būt įspėjamas prierašas: “Iš karto užsisakykit pamainą kiniečių. Kitu atveju už jūsų laiko trūkumą mezgimui atsakot patys” :D

Kaunietės, susitinkam kada? Man tinka ir per pietus ir vakare. Tik vakare būtumėm dviese.

Atsakyti

Lietuti, aš noriu susitikti :4u:

tik per pietus negaliu, o vakare nebent Save ir ne anksčiau kaip 17:30h. Nu arba savaitgali...

Atsakyti

Labas

Man darbe narsykle kvailioma  ne vien reklamas meto bet dar ir rasyt neduoda

meginau girt Nites sagu medi, neleido..uzpavydejo musiau

Meginau rasyt kad cepelinu baliui laikas kaip ir artinasi 😁

Gal bent jau susibegam po darbu kada..as i pietus vis neisipaisau tai vakarines sriubos pasiilgau

Ka dar..dar Abelo grazuole suzavejo

Imciau i marcias 😀

Atsakyti

Restar, kokį serialą žiūri?

Gėda prisipažinti net, bet vis dar "Seseris", kur per LRT transliuoja. tai kai pradėjau nuo kovo 8 žiūrėt, taip ir žiūriu. 2 sav būna mediatekoje, tai labai patogu. kartais ir visa savaitė prisikaupia, kai nėra kada žiūrėt. Daugiau nieko ir nežiūriu, nebent paskirus filmus.

Atsakyti

Žinokit aš irgi vis apie cepelinus pagalvoju :D  Bet šiemet siūlau juos virt kovą :)  Vasarį tik kitas savaitgalis laisvas, bet gi gripas namie... O tada jau tik kovas.

Abelo, kaip faina va šitaip aplinką pakeist :wub:  O dar Italija :wub:​ 

Atsakyti

praploviau grindis su arbatmedžiu.dezinfekcija,škia.atėjo B,pritūpė,prasiploviau antrą kartą :D

kaip smagiai mezgasi ♡ ryt užbaigsiu ir skalbsiu.o tada pyniuosiu toliau,mmm...

Atsakyti

Lietuti, aš noriu susitikti :4u:

tik per pietus negaliu, o vakare nebent Save ir ne anksčiau kaip 17:30h. Nu arba savaitgali...

Aš pamiršau savaitgalius, kol nedirbu, kad egzistuoja tokie :D Tinka man ir savaitgaliai, irgi dviese būsim.

Olaiva :D Teritoriją žymit kartu, kuris nugalės? 

Atsakyti

Labas rytas, 

Ir pas mane jau yra adblock :D 

Abelo, smagu kad tau smagu. Ir toliau mus lepink gražiais vaizdais. 

Pas mus taip pat lazarietas.. 

Aš dar laikausi. Darbe jau apsiprantu. Vakar net 22h nuėjau miegot, ne 21h.

Lietuti, aš norėčiau susitikt, bet galiu tik savaitgalį. Ir tai ne šį. 

Atsakyti

Labas rytas,

Ar ir jums sunkiai užsikrauna SM? Man iš pirmo karto retai kada užkrauna, bet tai jau trunka gal net gerą mėnesį... tiek namie, tiek darbe, tiek telefone, tiesa, visur chrome naršyklės kažin kame čia kampas  :hmm: 

Atsakyti

Koks kaifas pabūt vienai, namie, tyloj su kava....bet ar norėčiau, kad taip būtų amžinai, tai klausimas.... Apskritai labai daug klausimų man kyla paskutiniu metu... :mastau:​ 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Abelo palepino gražiais vaizdais :wub: :wub: :wub:

Ligoniukams sveikatos balionai :4u: :4u: :4u:

Aš irgi arbatmedžio aliejų naudoju. Gal kai tiki, tai rodos ir saugo kažkiek :)

O jau tingiu tingiu, tokie orai tai mane ė miego karalystę kviečia, greičiau vėl pašaltų, o tas lietus tai nepatinka :B

Atsakyti

Nežinau, kaip kitur, bet pas mus tai pūga  :santa: 

Atsakyti