Limit, o kokia naršykle telefone naudojiesi?
Gal ne visose vienodai. Aš naudojuosi mozila, tai būna tos reklamos, bet kažkaip taip baisia, kad visas šypsenėles uždengtų ar dar kam labai trukdytų lyg nebūna
Labos
Tikrai, kad nešnekios Aš vakar supratau, ko jūs akrilo taip purtotės. Ne visas jis girgžda, bet LT nusivyliau ir aš. Turėjau pora jaukių šiltų suknelių, šaltom žiemos dienom US super būdavo. Tai vakar su viena mirtinai sušalau LT, nors lauko temperatūra tokia pati
Krisiu ir aš į vilnas.
Limit, parsisiųsk Adblock programėlę. Kartais nusimuša, bet vėl ją paleidi ir reklamų nebėr
Restar, iš serijos “o tai ką jūs mylit, jei katino neturit?”
Jūsų namuose nėra katino? Tai ką tada jūs mylit?
Jūsų namuose nėra šuns? Tai kas tada jus myli?
Čia tokie mediniai magnetukai knygynuose buvo, labai geri. Man dar labai patiko iš kitos operos:
"Patys jūs blogi.
Oras"
O pas mane namie koridoriuje kabo : "Dogs hair is just part of the decor in my house"
Gaila, kad lietuviškai nebuvo.
Čia tokie mediniai magnetukai knygynuose buvo, labai geri. Man dar labai patiko iš kitos operos:
"Patys jūs blogi.
Oras"
O pas mane namie koridoriuje kabo : "Dogs hair is just part of the dekor in my house"
Gaila, kad lietuviškai nebuvo.
taip,medinukai.Norėjau pirkt,kad kasdien kabotų ir būtų matoma vyrui,bet tas šuo-prancūzų buldogas
Oi, kaip sunkiai skaitosi ligos ir kapanojimasis iš jų. Labai linkiu susiimti, apsiginkluoti česnakais, imbierais, citrinom, saugančiais aliejais, ciberžolėm ir visais kitais metodais, kokius tik žinot, ir atsilaikyti, kas dar nesergat bei atsigaivelioti, kam jau ta dalia teko... dar - glostyti katinus ir šunis . Gera emocinė būsena tikrai stiprina imunitetą. Prie to turbūt ir mylimas su kabliu mezginys prisideda
.
Gal kas turit idėjų vakarienei? Tuštuma mano galvoj, šaldytuve kažko yra, bet ką gamint - neįsivaizduoju. Vakar buvo virtinukai iš virš kilogramo varškės...
... dar - glostyti katinus ir šunis
. Gera emocinė būsena tikrai stiprina imunitetą. Prie to turbūt ir mylimas su kabliu mezginys prisideda
.
O ko nepaminėjai babinų glostymo?
Dėl geros emocinės būsenos ir gero imuniteto išsileidžiu save truputį pailsėt, pamegzt ir pasimokyt, nes jau taip ant Marytės plauko viskas kaba........
nu... klausimas, kokios rūšies idėjos jums tinkamos
neseniai gaminau štai šitą
https://www.nidosrec...afioru-tabuleh/
tik reik gerokai mažiau aliejaus.
tada įdarytos paprikos, įdarui visiška improvizacija
dar planuoju kažkada balandėlius su savojiniu kopūstu
piemenų pyragas, irgi improvizuotas....
ai dar prisiminiau, šitas reikalas buvo labai skanus
https://www.nidosrec...is-baklazanais/
labas dienas...
susitikau Nitę gydymo įstaigojj, kažko irgi visai ne linksmą.....
Ajj nieko nenutiko
šiaip susirūpinus, kad visokių darbų-reikalų krūvon susidėjo ir nebežinau iš katros pusės tą krūvą kapstyt
Ir nugiblyn - nei šuns, nei katės bet galiu vaikus glostyt, mano blondinai labai meilūs
Nu ir, aišku, siūlai šįkart ne babinos, matkeliai
, bet irgi tinka