Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oho, pagaliau atėjau po ilgos darbo dienos, galvoju, atsipalaiduosiu, paskaitysiu, o kad beveik nėra ką :unsure:. Tik NItė užrodė pagundų šaltinį. Kažkaip niekaip Aliexpresse neieškojau sagų. Apskritai tai išvis mažai ten ko ieškau :), va tik pastaruoju metu merginos vis užprašo ko - tai squishy, kurių akyse nebuvau mačius, papirkau, tai triušiuką minkštuolį, tai tokio kietėjančio plastilino įvairiems lipdiniams... O dabar kai įlįsiu į sagas, jo.... Gali naujas drakius užsiveist. Už tokias kainas aš irgi jas plačiai naudočiau. Atsargų reikia "užsivaryt" :D.

Kapseika, faina, kad progresuoji, o mezginys taip skaniai susiskaitė - ir spalva, ir mohera ♥.

Aišku, kas tas baltas draugas :), skaičiau, kad virusas, bet negalvojau, kad šitas, turbūt neatidžiai skaičiau. Nėra to blogo - išsivalys organizmas :).

Atsakyti

Šiandien eidama iš darbo mačiau Olaivos šunį,tik be uodegos. :) Mergina vedėsi du - šitą ir dar kažkokį didelį beveik baltą.

Atsakyti

Kerpena,tokį matei? :D

Priedas  2018-01-30 21.36.35.jpg   220,61KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nebuvo toks šlapias :D

Čia išmaudyta ar sulijo?

Atsakyti

jergau, koks grožis  :wub:  o eibes ji krečia? :)​ 

Atsakyti

Nebuvo toks šlapias :D

Čia išmaudyta ar sulijo?

vakar naktinėjom lauke,visas balas išmatavo.grįžus maudėm su arbatmedžių šampūnu šunišku,dabar tokia gaivi :D

jergau, koks grožis  :wub:  o eibes ji krečia? :)​ 

žiūrint kas yra eibės...ir keliese krečia :) šiaip dar nieko draustino nesuėdė.kai susivienija su katinu,tai jis iš antro aukšto jai lego parūpina,katinas žaidžia su detalėm,o jai tik suėsti rūpi :) pvz šiandien katinui įsikando į atlapus ir atvilko gražiai jį prie šaldytuvo,per pusę kambario.gal pavedžiot norėjo :) bet ir guli kartu,šilčiau taip :)

Atsakyti

Priedas  2018-01-30 23.29.58.jpg   172,17KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

draugė turėjo katiną ir šunį. tai jie irgi prie šaldytuvo susivienydavo  :D . Katinas nagais įsikerta į šaldytuvo gumą ir atlupa duris, o šunė tuo metu mikliai ištraukia iš ten dešrą.... :D  

Iš pradžių net nesuprato, kur keliskart dešra dingo...kol kartą išgirdo šaldytuvo dureles trinkltelnant, atėjo virtuvėn ir rado draugus vakarieniaujančius ...

Atsakyti

Labryt, kokia tyla :).

Olaiva - užsiniurkymas pas tave :wub: . Gerai, kad abu jauni, tai ir susidraugavo. Su senu katinu ką nors sudrauginti be šansų, manyčiau... bet aš kiekvieną dieną pasidžiaugiu, kad mes turim nors katiną, nes dičkis tiek jį myluoja, dėmesio skiria turbūt daugiau negu visiems šeimos nariams kartu sudėjus :). Ale tai ką jis mylėtų, jeigu ano neturėtų... Sušvelnina paauglystę :wub: .

Aš vakar ką numezgiau per serialą, tiek šiandien teks išardyti. Gerai, kad be entuziazmo ir mezgiau, palengva. pasirodo, rankovei akis pririnkau ant išversto išvirkščia puse megztuko :). Kai ripsas, tai nelabai yra skirtumo, bet vis tiek ana pusė man labiau patinka, tai šiandien iš naujo pradėsiu.

Atsakyti

Sveikos,

Tikrai kažkokia mirtina tyla temoj... bet ir aš kažkaip neturiu noro kalbėt, o gal ir nėra  ką pasakyt....  :huh2: 

Atsakyti

Laba,

ar galima reklamas telefone SM išjungt. Neįmanoma nei skaityt, nei rašyt paskutiniu metu su milžiniškom reklamom :mad2:

Priedas  E862BA10-50DD-4B80-9858-AA99BC4ECC7E.png   358,16KB   0 Parsiųsta kartų

Ar čia tik mano tel. problema?

Baigiau šnd kloną megztuko. Reiks dabar sagų tik. 

Kaip tik pasigrožėjau meniniais Nitės gabumais  :wub:

Atsakyti

sveikos gyvos,

aš irgi klonavimu užsiimu,bet iš medvilnės,kai ko labai gražaus <3 ryt tikrai žadu baigti :)

Atsakyti