Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos,

aš niekaip nesuprantu, kas tas baltasis draugas? Kažkaip negirdėtas /nevartojamas mano aplinkoj žodžių junginys, jaučiuosi tundra, o ieškot šitoj versijoj paskutinės Lace žinutės man per sudėtinga... Bet jeigu gali megzti ir dar su vėjeliu - tai reiškia, viskas neblogai ir tik gerės :4u: .

Vakar buvo visai neblogas šeimyniškas vakaras, ne itin gražiai prasidėjęs, nes radau betvarkę namie, bet kai ėmiau bambėt, tai bernai mikliai ėmė tvarkytis, net grindis išsiurbė ir net paplovė - nei prašytas nei ką :blink:. Sakiau - nuo šiol tai dabar kasdien tikiuosi :D. panos paruošė vaidinimą su šokiais :), o paskui bendravom, klausėm muzikos ir glaustėmės  :wub: . Tai sulaukiau unikalaus komplimento iš mažės: "mamytė, tu pati mylimiausia, pati geriausia ir gražiausia". Ironiškoji aš sako:" Tikrai, o kodėl?" "Na, tu tokia graži kaip ... plunksna. Kaip povo plunksna" :D

Ale visai visai nemezgiau, nes per spektaklį neleido, o paskui irgi neradau laiko. Užtat puikiai puikiausiai išsimiegojau :wub: .

Atsakyti

klozetas :D

Atsakyti

Laba diena su vištiena... Dangus su žeme maišosi, mintys irgi... 

Įdomus modelis.

Khaki_plus_size_sweaters_new_patter_knit

0397552a22bf84030908c41af1f17c84.jpg

76a3efcc895b286e15387c7d2daca9c5.jpg

26d282c1b86ad249607e48a9008a00b3.jpg

0e95bc19c9f9f2e1657299ec2146d5ef.jpg

c19459ca2467625b7ac5791781e13049.jpg

4cbf1a20a592875f6e845a49de5282b0.jpg

351bd51fc5e383a646e34172ba56f5b2.jpg

c97beec554e5ef5a1431a1026e737e85.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 30 sausio 2018 - 10:32

Mezginio kol kas negaliu parodyt, tai parodysiu ką su mažuoju žmogiuku nuveikėm per savaitgalį  :rolleyes: 

Ruošiamės šimtadieniui :D kai kas švenčia paskutines 100 dienų mokykloje, o mes pirmąsias 100  :D 

856aedb0669c.jpg

Užduotis buvo - bet koks darbelis iš šimto dalių :D jei kas netiki, gali patikrint ar sagučių yra lygiai šimtas :unsure:

Atsakyti

Šito modelio beveik noriu. T.y. galima apie jį galvoti, kaip pasimodifikuoti sau.

Laba diena su vištiena... Dangus su žeme maišosi, mintys irgi... 

Įdomus modelis.

0397552a22bf84030908c41af1f17c84.jpg

Nite - gražia pasidarbavom, tikri mianinykai. Man būtų gaila sagučių :B , naudočiau ką nors gamtinio ar šiaip pupeles kokias, makaronus ir pan :D.

Vis pagalvoju, kokia šventė laukia Rasytės - ne tik brolis, bet ir pusė tonos babinaičių :wub: , aš kelias dienas džiaugčiausi tik glostydama viską :). Dabar kur mezgu megztinį, tai babina gana švelni. Tai koks vaikas atėjęs prie manęs pasimurkt ir babiną apsikabina. Mažas brolis ir sako - kai kitą kartą turėsi tokią babiną, tai man galėsi padovanot? Sakau, kad tuščią ir dabar galiu atiduot. Nea, pasirodo, su siūlais reikia :D.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 30 sausio 2018 - 11:03

Restar, juokas, čia babinaitės kaip kokie naminiai gyvūnai, kaip katės ar pan :D 

Atsakyti

Labas :4u:

Nite, labai įspūdingai atrodo jūsų medis :wub:

Ligoniams :4u: :4u: :4u:

Mezginėju niekučius kol kas, kol susikristalizuos idėja didesniam mezginiui :rolleyes:

Olaiva, KMUK akių klinikoje trečiadieniais 13-15 val priiminėja pats profesorius, tai gal galit su siuntimu bandyt pas jį pasikonsultuoti. Jis mano A. operavo, visada pas jį važiuojam tikrintis. Kiek aš kartų važiavau, kol suradau jį ir išmeldžiau, kad apžiūrėtų mano dukrą, ... Ir tik jis kažką padarė, o kitiem buvo nusišikti, kad viskas blogėja...

Atsakyti

Pasakykit, kokiu būdu čia kaklas apdirbtas, gal yra pamokėlė tokio apdirbimo, labai norėčiau išmokti :wub:

c19459ca2467625b7ac5791781e13049.jpg

Atsakyti

Nite - gražia pasidarbavom, tikri mianinykai. Man būtų gaila sagučių :B , naudočiau ką nors gamtinio ar šiaip pupeles kokias, makaronus ir pan :D.

O ko jų gailėt :rolleyes: jos tam ir skirtos :D

O ir kaina tokia https://www.aliexpre...2311.0.0.VO573M

aš lyg ir dar mažiau mokėjau :rolleyes:

Rankdarbiai iš maisto produktų - tikrai ne mano stilius :mmm:

Atsakyti

Nite, labai gražus šimtadienio medis, toks klimtiškas...

Atsakyti

Restar, baltas draugas - unitazas/klozetas  :D Gi rašiau, kad ir mane iš paskos Vaivos bacila pričiupo. Nuo šeštadienio vis dar bloguoju  :oh: Šiandien Aušra iš mokyklos pargrįžo irgi su pykinimu  :(​ 

Atsakyti

Sveikos, 

Retar, su praėjusiu, linkiu tau povo plunksnos gražumo metų  :D  :oro_buckis:  nu bet jau tavo vaikiukai, iškalbingesni vienas už kitą  :D 

Nite, oho, kokia faina mintis, turiu ir aš per klaidą, už centus papirktų sagų, reiks gal mažei pamėtėti idėją :4u: 

o aš jau mezgu :yahoo: tiksliau savaitgalį mezgiau, pasileidus darbo savaitei, vėl pristojau, nu bet vakar ir turėjau pagerintą dieną, šiadien net keletas kolegų klausė, kaip aš, o aš, nu ką aš, išplaukiau kažkaip, bet megzti jau nenorėjau...o ant virbalų - ryškiai avietinis, mocherinis, galimai persagstomas megztukas...

Atsakyti