Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Egloske, EY skamba rimtai. Tarptautinės kompanijos yra gerai.

Atsakyti

Labos :4u: 

Eglohke  , su nauja pradzia :4u: 

Restar, su uogienes diena tave :4u: Visu noru ir svajoniu isispildymo  :4u: 

Atsakyti

Egloshke, palankaus vejo! O Kažin aš viena tundra ir nesuprantu nieko iš dvieju raidziu? 

Po treniruotes as vel kaip citrina 😁, tai tik tel.nulaikau rankoj ir galvoju ka su virbalais daryt. 

Atsakyti

Gal kartais žinot, kur visokių spalvų pėdkelnių yra. Mano mergina šimtadieniui ieško sidabrinių.

Kažin šiemet dar kas turi abiturientų? Pernai tai buvo kokie 3 jei gerai pamenu.

Ai katuko merginos - bet jos jau nežinau kelintą kartą baigia mokyklą, tai net nežinau ar galima abiturientėmis laikyt :D

Atsakyti

O wow, Egloške, sėkmės ir saugok sveikatą! Su jais teko ir LT, ir Atlantoj šiek tiek susidurt. Buvo smalsu, ar įspūdis ir gandai skirsis. Nu tai tokie patys pasirodė :D Bet ir susidūrus aš nedaug.

Šarange, čia įmonės pavadinimas toks.

Qqut, kalk ciberžolės  :4u: Aš glaustymosi periodais stengiuos taip saugotis.

Atsakyti

Ikisau kept picines bandeles, galima panarplioti nesibaigianti boxy.. alia jau matau, kad nesigavo jis man toks platus, kaip tikejausi, kad bus :B

:hihihi: man iš trečio karto gavosi kažkas link boxy :hihihi:

Pirmas gavosi šiaip laisvokas, antras jau oversize, bet dar gerokai trūksta iki boxy, o jau dabar tai gavos beveik beveik boxy :didis: daugiau jau nebereikia, nes ir taip beveik palapinė  :lol: priekiui ir nugarai dėjau po 182 akis. Tai jau teisingai supratot - turiu naują megztinį, beveik boxy  :angel2: beveik mėlyną :D

Jei tikrai grįš žiema kitą savaitę, tai gal ir panešiosiu  :D nes vienas siūlas iš penkių su vyyyylnaaaa  :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 29 sausio 2018 - 19:14

Egloshke, palankaus vejo! O Kažin aš viena tundra ir nesuprantu nieko iš dvieju raidziu? 

Ne, ne viena :rolleyes:

Atsakyti

Nu ne tiek tundra, kad nesupračiau, kad pavadinimas, bet jis man nieko nesake, kol nepaguglinau....

Atsakyti

O EY tai tie kur auditoriai :hmm: 

Yra tekę seniai seniai su jais biškį susidurti.tikiuosi patobulėjo per dešimtmetį, nes tuo metu jiems kažkodėl sunku buvo susigaudyt valstybinėj apskaitoj. Nežinau, kurie dabar kalti dėl sukištų milijonų į nefunkcionuojančią apskaitos ir finansų valdymo sistemą- jie, kad nesugebėjo procesų aprašyt, ar programuotojai, kad nesugebėjo jų suprogramuot...

Atsakyti

Oi negąsdinkit, nes man ir taip baisu :D Labai baisu (krūvio prasme) yra pas juos audito skyriuje. Ten chebra sėdi ir per naktis. Aš į apskaitos skyrių papuoliau. Bet tempas tikrai ten labai KTU primena, tai man ne naujiena :D 

O visos kitos kurios nežino (na nes normalu nežinoti :D ) EY Baltic - apskaitos ir audito įmonė. 

Ir ačiū už palinkėjimus ir nusistebėjimus :4u:​ 

Atsakyti

Kerpena, aš spalvotas perku Impresijoje. Tikrai didelis pasirinkimas. Nepigios, bet kokybiškos. Nežinau tik, ar Vilniuje yra.

Atsakyti

Kerpen, gal  kokiose dideliu parduotuviu praejimuose ker buna daug daug pedkelniu, arba dar kokioj skinijos parduotuveje galima rasti.

Dar gal internetu galima pirkti jei spalva tinkama, va viena is parduotuviu

https://www.intimamo...votos-pedkelnes

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOLI-SOL: 29 sausio 2018 - 21:11