Restar, mieloji mano Fėja, sveikinu su gimtadieniu ir linkiu, kad skausmas pasitrauktų, o džiaugsmas aplankytų. Būk laiminga
nu šarangė kai pasiuto...visko noriu viskas grazu
Restar su tavo diena, būk sveika, būk laiminga
Sveikos, tik dabar atalėkiau susirinkt sveikinimų , AČIŪ visoms, ypač taikliai paietė Terezzos paveiksliukas. Jeigu būčiau augalas - būčiau toks vat . O diena pagerinta darbų prasme. Bet nieko naujo, metai iš metų man taip - tai renginiai, tai mokymai, tai būdavo komandiruotės anksčiau, įprasta. Mažoji tik tikėjosi, kad nereiks eiti į darželį, nes gi mano gimtadienis ir norėjo visą dieną būti kartu, užtat teko nusivilti. Bet man pietus panešė iki mašinos . Ir dar nori nupirkti man va šito dalyko iš savo pinigėlių, bet nežinau ar mano vyras toks dėmesingas, kokia yra ta mieloji moteriškaitė, tai greičiausiai ir negausiu .
Žodžiu. dzin man tas gimtadienis, kaip visada, bet vis tiek miela, kai kas prisimena ir pasveikina. Ir dovanas gaut mėgstu . Sėdžiu su kolgės dovanotais naujais auskarais, pernai irgi dovanojo, bet vienas jau pamestas mano mergų . O vyras nežinau kuo nustebins, nes jo planuotą daryt tortą uždraudžiau daryt...
Restar, štą gėrį ir aš labai mėgstu
Na ką turiu ir aš namie ligonį, parsivežiau iš mokyklos su temperatūra...
Restar sveikinimai!
Egloškės pirma diena, tikiuos, lengva ir smagi buvo
Laba
Restar, su tavo diena daug prabangaus siulo, neissenkanciu ideju ir , kad brolis nesioziuotu
Pamaitinau drakiu, tikiuos, paskutine doze. Dabar beliks kantriai beveik dvi savaites laukt, kol visas grobis pasieks mane, o tada....
Ikisau kept picines bandeles, galima panarplioti nesibaigianti boxy.. alia jau matau, kad nesigavo jis man toks platus, kaip tikejausi, kad bus
Sveikos, tik dabar atalėkiau susirinkt sveikinimų , AČIŪ visoms, ypač taikliai paietė Terezzos paveiksliukas. Jeigu būčiau augalas - būčiau toks vat .
Oi, kaip smagu, kad pataikiau . Iš Nikaragvos šitus žiedelius parvežiau. Gaila, nežinau, kas čia per augalas taip gražiai žydi.
Tai va, valgau aš jį itin retai, nes retai prisimenu, kad turiu , bet kai jau valgau, tai, matyt, labai skaniai čepsiu pasidžiūgaudama, o šalia sėdinti mažoji itin pastabi ♥.
Oi, Egloshkės diena tokiam darbe gal ir nebuvo labai lengva, bet tikiuosi, kad ji bus viltinga, o galų gale sudės itin tvirtus pamatus puikiai tolesnei karjerai .
O dėl aktualijų - aš tundra iš kaimo, neskaičius jokių Cosmo, tai man iki šiol ABSOLIUČIAI nesuprantama, kodėl reikia skustis rankas, net jeigu jos ir plaukuotos, mano estetinio jausmo tai nedirgina. Iš kitų trijų skutimo vietų pripažįstu pora, o trečio - tik kartais, esant poreikiui. Net jeigu kieno šviesūs plaukeliai ant kojų - man absol priimtina. Aš, deja, visur, išskyrus galvą esu absoliuti brunetė , tai tenka pasiskusti, kartais naudoju epiliatorių, bet jokio vaško ar cukraus gyvenime nesu naudojus. Žodžiu, tundra gimus, tundra ir mirsiu . Vaikus pirmiausia mokau švaros.
Restar jumoriste.
Tavo mažoji tiesiog fėja.
gaila kad mokamas noreciau gatavo be streso.
gal kas nemokamu uzmate panasiu. Tvirtu tokiu. Nei man reik nei ka bet va ....
Egloske kur insidarbino. Praleidau.
Sveikos
Grįžinėju į Kauną. Ingriduska, pradėjau dirbti EY. Pradžioje važinėsiu į Vilnių. Šiaip galva kvadratinė, bet kolegos draugiški
Restar, ir čia būk pasveikinta Tikrai ir aš linkiu tiesiog laimingo buvimo Moteriškų malonumų ir išmintingo reagavimo į nemalonumus Nes ir tai praeis..
Ingriduska, o kaip suknia, kur neri?
Glaustosi mano lapiukas, myluojamės Kaži rytoj ar poryt ir aš atgulsiu