Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ir dar apie mokyklą kalbant jau pradėjo mūsų klasė planuot 4 klasės išleistuves. Pasirinkimas sodybose ir dvaruose kur vien nuoma nuo 1500 euru :blink: Čia iš tėvų plaukia pasiūlymai...

:blink: Aš nesuprantu kiek dabar tų išleistuvių vaikai turi patirt per gyvenimą :unsure:

Vat šito mūsų laikais tai tikrai nebuvo :D

Atsakyti

Kerpena, tada ir aš asociali...Vyresnėlis- abiturientas, mokosi neblogai,olimpiadose dalyvauja,kartais ten kai ką laimi:),  prie knygų sėdi, bet ne tiek jau ir daug...Vaistų nereikia, egzaminų laukia be baimės...

Bet šiaip krūviai nenormalūs. Va, pažiūrėjau biologiją, ką jis papildomai mokosi... :blink:  Gydytojai tokių klausimų nesupranta....KAM visa tai kimšti gimnazistams?

Dar labiau,man atrodo,  nei perdėtos perkrautos programos, vaikus į paniką varo, kad bus prastesni, neišlaikys, kiti bus geresni...

Va, mažų miestelių privalumas- jokio pamišimo dėl išleistuvių...net abiturientams...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 03 vasario 2017 - 13:46

Sveikos, 

Pas mus isleistuvems tevai nepasirase net "ant 35" euru, uz visa programa, tai ka kalbet apie kazka daugiau..... Gal ir gerai, nereiks turbut isvis jokiu isleistuviu :-D

Kruviai dideli tikrai, nors as dar tik pradine baigineju siais laikais :-D Bet anais laikais to nebuvo..Taciau reakcijos, tikrai nui zmogaus priklauso, nuo aplinkos ir nuo spaudimo.... Kiek visa tai sureiksminta ir kiek pats is saves reikalauja, ar pagal savo galimybes ar gerokai virs ju.....

Atsakyti

:blink: Aš nesuprantu kiek dabar tų išleistuvių vaikai turi patirt per gyvenimą :unsure:

Vat šito mūsų laikais tai tikrai nebuvo :D

Tu manai aš suprantu? Labai didelis spaudimas iš mokytojos. Vos pavyko atkalbėt nuo važiavimo visu taboru į Heide parką. Aišku jinai šios laidos tėvus jau nurašiusi ir kiekviena proga primena, kad va ankstesnės jos laidos visko norėjo, viską patys organizuodavo. Vakar vėl visi laišką gavom, kad būtinai reikia sodybos su nakvyne. 

Atsakyti

Liniuka, pasiūlykit mokytojai sumokėt pačiai už sodybą. :) Praeis greitai norėjimas. Tegul atsibunda kiek ta pati kelionė kainavo iki euro ir dabar. Akivaizdu, kad "besplatno i uksus sladkij".

Atsakyti

Nu jau išp...ėjimas su tokiom išleistuvėm, mokytoja išlepusi :) Juk iš klasės tikrai yra tėvų, kurie ir finansiškai negali sau leisti tokių papildomų išlaidų, galėtų kas nors tokią mokytoją "nusodinti".

Atsakyti

Tai va kad mūsų klasės tėvų dauguma yra galintys sau leist tokias pramogas. Tai užtat nelabai ir priešinasi. Visi pasišneka siauruose rateliuose, bet per susirinkimus tyli. Ai nebe daug beliko, gal kita mokykla bus ne tokia brangi :D 

Atsakyti

Liniuka, jūs Žemynos?

Atsakyti

Tai va kad mūsų klasės tėvų dauguma yra galintys sau leist tokias pramogas. Tai užtat nelabai ir priešinasi. Visi pasišneka siauruose rateliuose, bet per susirinkimus tyli. Ai nebe daug beliko, gal kita mokykla bus ne tokia brangi :D

Bet sveikas protas turi išlikti :D

Aš tai per susirinkimus išvis nesikišu, kai yra klausimas dėl finansų, palieku spręsti kitiems tėvams, nes, visų pirma esu mokytojos kolegė, ir gink D. pasakysiu, kad davai renkam mokytojai po tiek ir tiek, pvz. Kalėdoms, tai juk paskui būsiu ne taip suprasta. Paskutinį kartą išvis nėjau į susirinkimą, nes aš visus metus iš eilės rūpinausi kalėdinėm dovanom tiek vaikam, tiek mokytojai, tai šiemet jau atiteko tas "malonumas" kitoms:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 03 vasario 2017 - 14:49

Liniuka, jūs Žemynos?

Šviesos mes.

Atsakyti

nu jo, su tom išleistuvėm tai ir man įdomus dalykas. nors tfu tfu tfu, iki šiol mums neteko jų tiek daug, vis kažkaip išsisukdavom :D

ai, rašiau rašiau ir pratryniau. tiesiog. nu dyrba daug tie mano vaikai, bet aš tai nei kontroliuoju nei spaudžiu labai. viskas savo noru vyksta. tai arba mano panoms gabumų trūksta arba laiko planuotis neišeina. bet kokiu atveju jos jau visai didelės, mokslas neprivalomas, tai kaip pasiklos, taip ir išmiegos.

Atsakyti

Aš irgi neversdavau, net priešingai, varydavau nuo jų pailsėti, kad stogas nenuvažiuotų, bet mano nebuvo iš gabiųjų, tai jai reikėjo daug mokintis, bet krūviai, vis tiek neperkalbėsit, yra nežmoniški, tą pripažįsta visų rajono mokyklų visi mokytojai :)

Atsakyti