Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas, vėl pirmadienis...

Suskaičiau kiek daug ligoniukų, įsisiautėjo ligos, sveikit greičiau :4u: :4u: :4u:

Egloshke, sėkmės naujam darbe :4u: :4u: :4u:

Liniuka, mano panikė irgi jau pakankamai bręsta, dar kol kas nieko nedaro, keli pūkiukai pažastyse, kai tik atsiras daugiau, reikės tvarkyti, laikai kitokie, dabar daug greičiau (ypač mergaitės) bręsta, žiūriu berniukai klasiokai tokie visi vaikai dar, o panos jau tikros panos :4u:

Šeštadienį kažkokia prisiminimų/pokalbių diena, ryte buvo mergaitiškas paslapčių atskleidimo ir išsipasakojimo rytas, paskui sumanėm vestuvių video pasižiūrėt....echhh, po tiek metų kaip keistai atrodo viskas ir kiek jau žmonių ne su mumis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 29 sausio 2018 - 08:47

labas rytas :) užsikabliavau vakar ant tos kepurės, daba rankos neramios

vyrai liko namie, nes mažasis kosėt pradėjo  negražiai

tikiuosi pasveiks greit

ai dar apie tas depiliacijas bajeris

Simas užmatė  kad nusipirkau skutimosi peiliukus, sako kam tau reikia, gi barzda tau neauga :D

Atsakyti

Labas rytas,

Savaitgalis mezgiminis su 50pilkų atspalvių... :D

Mano gražiosios alpakos megztukas nebepatinka... nežinau ar pabaigt ar numest ar išardyt... Medituosiu dar ties tuo  :dry2:

Padariau klaidą, kad sugalvojau su kubikais 2,5mm megzt, o ne 2mm, kaip įpratus ir visos proporcijos nusimušė....

Luknei kol kas problemas kelia tik rankų ir kojų plaukai, nes tokio plaukuotumo vaikas, kad siaubas, laimei, kad blondinė... :unsure:   Jau šalinom su vaško juostelėm, bet vėl ataugo, kalbėjom apie skutimus, kad nesugalvoju slapta nusiskust, nes tada ataugs dar baisiau, ypač ant rankų... Dabar vaikai bręsta vis ankščiau, mano laikais tai gal tik 6-7klasėj, o dabar 4-5 :oh: Aš irgi iš beždžionių giminės ir dar nesu blondinė, tai gan anksti pradėjau dėl to kompleksuot ir skustis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 29 sausio 2018 - 09:17

Labas rytas  :4u: 

Restar, su uogienės diena!  linkiu sveikatos  :4u:  daug  paprastos “bobiškos” laimės, laiko sau, idėjų, naujų pradžių ir sėkmingų pabaigų  :4u: 

Atsakyti

Restar

sveikinu :)

Atsakyti

Restar, su Tavo diena!!!

9dc2da4bb03e2b0bb3c5941fd06c44db.jpg

Atsakyti

labas rytas

RESTAR! labai man patiko Lace apibūdinimas "bobiška" laimė :super: mylėk save ir būki mylima!

plaukuotųjų temą tęsiant :hihihi:  aš pat iki šiol nemodeliuoju ir nenaikinu plaukų trikampėlyje :hihihi:  ir ant rankų. dėl tos vietos, tai man "pamodeliavo" ten gydytojai, kai operaciją darė, matyt pažeidė plaukų šaknis, nes centriuke, po pjūviu (na, kaip cezarinis) visiška dykuma :D

o dėl rankų, nu kažkaip niekada nejaučiau komplekso, bet paskutiniu metu dažnai atkreipiu dėmesį, kad moteriškės ir tas vietas susitvarkę :hmm:  ir pagaunu save galvojant, kad gal reiktų pasinaikint. bet kadangi vaškas man ne draugas, o skustis tik pradėk, tai bus bėdos, tai vat kol kas ir lieka tik mintyse.

Atsakyti

Restar, su gimtadieniu :4u: 

Ačiū už mintis :4u:  Aš irgi panašiai manau, kad kol jai netrukdo, tai taip tegul ir būna, o kai jau susirūpins tada ir imsimės kokių priemonių. 

Atsakyti

Labas,

Žiūriu tiek sergančių. Sveikatos visom, kam reikia. :4u:

Šiandien atėjo mano eilė pas šeimos gydytoją, pas kurią užsirašiau pačiame vočių kėlimosi įkarštyje. Dar svarsčiau eiti, ar ne. Šiuo metu nei vienos neturiu. Po mielių gėrimo apstojo keltis, gal dvi savaites visai nebuvo, bet paskui prieš kokią savaitę dar vėl išsikėlė, bet jau tokios ne taip skaudžios ir mažesnės ir greičiau praėjo. O girdėjau irgi kad daug sergančių, tai galvoju gal dar kokį virusą pasigausiu nuėjus. Bet vis dėlto nuėjau. Tai net nustebau, kad prie kabineto tuščia, tik vienas žmogus buvo, tai savo laiku priėjau.

Restar, sveikinu tave gimtadienio proga :birthday2:

Atsakyti

quint-cardi-ksh_gallery_medium2.jpg

quint-cardi-lunar2_gallery_medium2.jpg

nolan_04_medium2.jpg

STITCH_nolan_medium2.jpg

A88BB4CC-2F39-4FB0-976D-1DADA0DD183D_med

0_9d283_cfb5641c_orig_medium2.jpg

DSC_6452__medium2.jpg

IMG_3105_medium2.jpg

10_copy_medium2.jpg

14_medium2.jpg

Atsakyti

Katuk aš nuo rankų kartais nuskutu, nors plaukai šviesūs ir ploni bet gana ilgi auga..nu kokį kartą į mėnesį ar 2

jokių bėdų, nei ten kas labiau nei storiau auga...

Atsakyti

Mano draugystė su baltuoju draugu vis dar tęsiasi  :oh: Jau kaip išvargau nuo jos  :( Likau namie šią savaitę. Gal net kažkada ir pamegzt pavyks. Reiktų prie bruolio prisėst, Rūta užsiprašė kokio paprasto pilko megztuko. 

Atsakyti