Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos, 

Sveikatos balionai pirmiausia  :4u: 

Būkit sveikos!! Kalkit ką nors stipresnio į sveikatą, kokio česnako, imbiero ;)

Aš irgi šiandien apie namus tupinėju. Niekur nosies kišt nesinori :rolleyes:  Toks oras, kad guminių reik  :rolleyes: 

Liniuka, nors dar neaktualu, bet labai pats klausimas tai aktualus. Ir ats nežinau, ką reiks daryt  :hmm: Su viena mama šnekėjau, tai ji pasakojo kaip savo dvylikametei ir trylikametei  sukomanduoja :D Rankas pakelt, vaško juosteles uždėt, nuplėšt, viens du ir baigta :D ojoj, kaip man nuskambėjo tada  :unsure: ir kojas joms skuta iki keliukų. Tai va. Daugiau kažkaip nesusidūriau. Kol

kas tik su barzdos skutimais  :hihihi: 

Ir mūsų trylikametis tuoj pasivys šešiolikmetį išoriškai :rolleyes: Greičiau bręsta už brolį. 

Mezgu vieno jau megzto megztuko kloną. Buvau per siauras rankoves numezgus, tai neardžiau, pasilikau sau. Va, nuo vasaros pagaliau laikas ir atėjo pribaigt netikėtai  :D

Atsakyti

Sveikatos visoms.

Dėl paauglių mergaičių skutimosi, gal ir prieštvaninė aš, bet kol kas neleidžiu. Skutamas plaukas storėja, tai kol jo neskuti, jis būna kaip pūkelis. Na, apie skutimą galvočiau, jei tai būtų žiauriai estetiškai negražu. Mados tai reikalas, tos plikos pažastys, putė ir kojos. Ginekologai nėra už plikus tarpkojus, nes plaukai ten atlieka apsauginę funkciją nuo bakterijų. Kam pažystyse plaukai, neįsivaizduoju, bet pradžioje tegul įpranta nusipraust pažastis kiekvieną dieną. O jau kai bus 18 ir gyvens savarankiškai, galės su savo kūnu ką nori daryti. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitak: 28 sausio 2018 - 19:00

Sveikatos visoms.

Dėl paauglių mergaičių skutimosi, gal ir prieštvaninė aš, bet kol kas neleidžiu. Skutamas plaukas storėja, tai kol jo neskuti, jis būna kaip pūkelis. Na, apie skutimą galvočiau, jei tai būtų žiauriai estetiškai negražu. Mados tai reikalas, tos plikos pažastys, putė ir kojos. Ginekologai nėra už plikus tarpkojus, nes plaukai ten atlieka apsauginę funkciją nuo bakterijų. Kam pažystyse plaukai, neįsivaizduoju, bet pradžioje tegul įpranta nusipraust pažastis kiekvieną dieną. O jau kai bus 18 ir gyvens savarankiškai, galės su savo kūnu ką nori daryti. :)

negi tu iki 18 apsiplaukavus vaikščiojai?  :hmm:​ 

Atsakyti

Aš buvau gerokai nustebus, kai pamačiau, kokiais vakariniais makiažais 15metės į mokyklą eina  :blink:   

Visų pirma, kiek laiko reik sugaišt rytais. Apie nereikalingus plaukus tai matyt, joms jau net klausimo nekyla, kaip lėlės visos. 

Nauji laikai, kiti reikalai. Savęs taip nepamenu  :hmm: Dinozaurėj au :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 28 sausio 2018 - 19:39

Nuu as skust pazastis 16 pradejau.atsimenu..pusseserei pasiguodziau kad nepatogu man prie juros kai pazastyse vos ne kasytes pint..tai ji dave skustuva sako nusiskusk...

Visur kitur dar nebuvo tokio misko kad is po pedkelniu islystu ar is triusiku 😀

Iki 18 gal nekankinciau jau mergaites..kompleksa dar ivaryciau

Ir dazytis ko gero pamokyciau nuo kokiu15-16 kad nereiktu i mokykla su vakariniu makijazu vaiksciot

Man mama blakstienas leisdavo pasidazyt, nors tikrai labai jau siuolaikine nebuvo

Cha gerai cia man tauzyt kai mergaites neturiu

Pasportavau, kraujas i smegenis sugrizo ir patare vaikui kepure numegzt

Nu tai meginu akis uzsidet..o skaiciuot tingiu kaip barsukas...

Paardysuu jei ka

Atsakyti

Aš kaip turinti dvi mergaites, jau paaugusias, jaučiu pareigą pasidalint patirtim. Bet patirtis patirčiai nelygu. Nes kiekviena moteriška vis kitokia. Mano panos kaip ir aš, plaukuotos minimaliai, tai tie plaukiukai į akis ir kitas vietas nelindo taip anksti, bet kai paprašė nupirkt skustuvą, labai nesiginčijau. Nu nes iš savo jaunystės pamenu padružkes labiau plaukuotas, jos skusdavos gana anksti. 

Tai sakyčiau jei panelė atkreipia dėmesį, jei gėdijasi, geriau pamokyt ir šalinti. Sveikata būna ne tik fizinė, bet ir psichinė, ir jei draugės juokiasi, tai ne kas. Bet jei gyvent netrukdo, geriau nutolint tą procedūrą.

Makijažai. Nu, gali pyktis kiek nori, jei norės ,tai dažysis. Ir kelsis valanda anksčiau dėl to. Galima nebent bandyt susitart dėl kiekio. Liept nusipraust neteko. Čia šiaip irgi daug mokyklos ir klasės aplinka lemia. Negali tiesiog būt nevykėliu. Žiaurūs tie vaikai šiaip...

Mezgiau siuvau ir puodais barškinau. Daug padariau, esmi patenkinta.

Sveikatos balionai :4u:  tfutfutfu, nenoriu sirgt....

Atsakyti

negi tu iki 18 apsiplaukavus vaikščiojai?  :hmm:​ 

Turbūt, dar ilgiau. Aš 18 gimdžiau vyriausią dukrą, tai ligoninėj pirmą kartą tarpkojį nuskuto.

Atsakyti

Turbūt, dar ilgiau. Aš 18 gimdžiau vyriausią dukrą, tai ligoninėj pirmą kartą tarpkojį nuskuto.

na,tuomet kiekvienai savas laikas.pamenu,kai buvau 15 ,mano bendraamžė atėjo maudytis ežeran visa plaukuota,tai kelias vasaras buvo pajuokos objektas...o dabar patyčios gi dar aktualesnės.tiek mergaičių rūbinėje,tiek baseine ar dar kur...

Atsakyti

Turbūt, dar ilgiau. 
laikai keičiasi...ir mados keičiasi.. Kaip dirbusi toje srityje, kur tarpkojus kasdien matydavau ☺,galiu pasakyti tik,kad tų plikų tarpkojų mada ne taip seniai atėjo....Prieš kokius 10 metų dar arba visai jie vešėdavo,arba tik kokia šukuosena geriausiu atveju būdavo...visai plikų labai retai tebuvo...o prieš kokius 20 metų  į tas plikas dar ir kreivai žiūrėdavo,nes tam tikros profesijos atstovės dažniausiai tik taip pasitvarkiusios tebūdavo😁   ir kiekvienos plaukuotumas skirtingas,vienos ten kasos,kad pinti gali,o kitos tikrai niekur,kur nereikia neišlįs... 

Liniuka,o ką pati dukra?Jei kompleksuoja,sakyčiau,kokias pažastis gal ir galima padepiliuoti,jei blogai jaučiasi,o kita gali ir palaukti ,juk plikutė nevaikšto😊

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 28 sausio 2018 - 21:56

VilmaK, manau Liniukos klausimas tik su pažastim susijęs. Aš tai ką pastebėjus, kad kai yra plaukeliai, tai prakaito kvapas būna aštresnis. Tai manau, kad tikrai parodysiu pati dukrai, kaip tvarkytis. Kol kas neaktualu, nors brendimas prasidėjęs. Bet aš apie pažastis..

Kojas pradėjau skustis studentaudama. Ir teisingas pastebėjimas, kad plaukai sutvirtėjo. Iki to taip į akis nekrisdavo.. Na ir atgal jau kelio nebebuvo..

Pradėjau megztinį.

Sveikatos visiems ligoniams :4u:  :4u:  :4u: 

Rytoj laukia pirma diena naujame darbe :unsure:​ 

Atsakyti

Tai aš supratau  apiev ką Liniuka klausė.

O apie kitą-tenoriu pasakyti,kad tai palyginti neseniai įsivyravusios mados reikalas,ir su savo paauglystėm nelabai dabar galim ieškoti paralelių...

Madonos,rodos,dukra va,demonstratyviai plaukuota vaikšto...😊gal ir vėl kailiukų mada sugrįš...juk natūralumas taip madoj... :lol:​ 

Atsakyti

Ligoniams daug sveikatos  :4u: 

Terezza, ačiū, tikiuos man 2 mėn. neprireiks...

Aš turbūt apie depiliacijas nepasakočiau, kol pati mergaitė nepaprašytų. Bet praustis kasdien, gal ir kokį nors ekologišką antiperspirantą kartu nusipirktumėm. O šiaip Katukas labai gražiai viską surašė, pritariu :)

Aš šiandien savo senus daiktus susirinkau. Netikėtai radau, kad ne visus drabužius išmečiau, turiu dar keletą žieminių ir pavasarinių  :bigsmile: 

Vėl nemezgiau. Šiuo metu ir rankos nekyla. Bus geriau.

Atsakyti