Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Terezza, prieš dvi sav. beveik... Bet čia turbūt ne tik laiko pasikeitimas, bet ir visi kiti pasikeitimai turi įtakos :unsure: Kažkada vistiek susitvarkys.

Tai panašiai ir aš pargrįžau, sausio 8-ą.

Jei tave nors kiek paguos, tai pernai du mėnesius kaip maišu trenkta vaikščiojau. Bet pernai ne tik laiko, bet ir aukščio pasikeitimas buvo labai ryškus.

Atsakyti

Labas rytas

Lietuti as paprastai h&m ar TAKO

Kadangi dar pakankamai gret auga tai kokybes uztenka ir kainos nesiurpina

Kartais  Bimbo kai reikia kokiu kostiuminiu kelniu 

Atsakyti

Pagal kainą ir kokybę Lindex, OVS kids, Zara. Vieną kitą rūbelį iš Lidlo nuperku, kokybė ir kaina super, tik pasirinkimo nėra. Apatinį trikotažą HM perku. Ai dar Reserved per išpardavimus papigiaj apiperku.

O šiaip jau įtariu tuoj visokių paauglių parduotuvių klientais tapsim. Ir pagal dydžius, nes jau visiškai ant ribos, ir pagal skonį :B 

Dar turiu tokį keistą klausimą mergaičių mamoms :rolleyes:  M. pradėjo bręsti ir plaukuotis :B  Kaip tvarkotės su mergaičių pažastimis? Pradėti skusti ar nieko dar nedaryti? 11 metų :B​ 

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

neatsilaikiau ir aš Vaivos baciloms...  :( vakar labai blogai buvo, šiandien jau kiek geriau, bet toks baisus silpnumas  :oh:  net virbalų nenulaikau...

Atsakyti

panasu, kad Vaivos bacilos ir mane vakar aplanke buvo . ir ve... ir tr.... o galvos skausmas nepakeliamas,  ir prakaitas saltas muse....  bet gal dar del to, kad  penktadieni manga  nevisai prinokusi suvalgiau . paskui vakare ir vaistus savus isve..... tai ir nuo ju trukumo dar blogumas gal prisidejo. siandien jau bandau kava gert .

vakar mezgini tik atsinesiau ant sopkutes, ale rankos nekilo, miegas eme , kas man nebudinga ...

bet gyvensim :)

Atsakyti

Sveikos, kas sveikos. Ir sveikatos visoms sergančioms  :4u: 

Mes visa šeima gripo patale  :huh2:  vaikams tik nukrenta tempa - šokiai-pokiai. O mudu gulim beveik komoj...

Atsakyti

Liginiams  :4u: 

Atsakyti

Oho, kiek ligonių - sveikatos visoms ir visiems. Tai jau aš nebesiskųsiu, kokia klipata tapau . Praeis kaip nors viskas. Liūdniau, kad neturiu  vežančio mezginio. Kas yra - nedžiugina, naujam kam pradėt nelabai yra jėgų ir idėjos konkrečios...

Atsakyti

Oje...sveikit visos greiciau, ir šeimynoms sveikatos

Musu vaikis turi sloga ir kosuli, lyg nieko daugiau bet sloga bjauri,itariu i mokykla neleisim kita savaite

Nesimezga man siandien, pamatuot negaliu, nesu tikra ar nereiks ardyt visko, priekis uz nugara ilgesnis gavosi..nu logiska, mezgiau trumpintom eilem krutinei isiuvus  bet toks jausmas kad daugiau pailgejo

Ardyciau bet gal ten ir gerai viskas

Zodziu..pageriau kavos ir drybsau po lempa  saldainiukus zaidziu  :oh: 

Eisiu elipsiuka paminsiu gal kokiu geru minciu kils krauja pavarinejus

Atsakyti

Sveikatos visiems ligoniams :4u:  

Mezgu su vėjeliu, dar pora eilių ir pasieksiu kišenes.

Atsakyti

Alergija biškį apstojo, juosmens skausmas praėjo tiek, kad galėjau pasikelti ir kiekvienas žingsnis nebekėlė skausmo, tai puoliau į virtuvę - išviriau sriubos su lapiniais kopūstais, mėsos apkepą, bulvių išviriau, paskui po pertraukėlės užmaišiau duonos ir kepa praeitoj Beatos laidoj rodytas varškės pyragas (truputį pamodifikuotas). Padariau išvadą - judėjimas be skausmo yra didžiausia laimė :). Dabar jau prigulsiu su filmu ir mezginiu.

Atsakyti

as kaip restar, kai tik geriau, tai sokau  pasiutpolke su samciais

ir kugeli iskepiau ir zemaiciu blynuku padariau, kad chebra badu nemirtu, ir krabienes misraine sumakalavau.   bus ryt i dabra vyrams detis

skalbinius pasidzioviau

dabar ramu :)

Atsakyti