Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas Pas mus siandien planas nusipirkt torsera mezgimui nes atsibodovisokias konstrukcijas is stalines lempos ir knygu deliot Vakar pirma karta mezgiau horizontalu isiuva krutinei..tikiuosi pataikiau

Sektiskai duona uzmaisiau  aciu Liniukai kad primine

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 27 sausio 2018 - 10:56

Sveikos,

Lėksiu matuotis striukės ir jeigu tiks, reikės staigiai kaklašildį gamint :hmm:  o dar staigiau sugalvoti kokį ir iš ko  :blink: 

Atsakyti

Vėl naktį nemiegojau, rrrrr. 

Oho, kaip ilgai adaptacija tavo trunka. Aš jau jaučiuosi į vėžes sugrįžus.

Kada tu parskridai?

Atsakyti

Striukę parsivežiau, dar triumphe gal 10mod. liemenukų išsimatavau :oh:  einu siūlų į drakiaus lobius ieškoti  :hmm: 

Atsakyti

as vakar  rankoves megzt pradejau . nu nes kuno rastai dar nesusideliojo.  ale siulas 100 - 267 m koks storas  po ano mezginio , baisu.  atnareles pamezgiau .

Atsakyti

Sveikos, pirmą kartą mezgu užsegimo juostelę. Ar yra kokios taisyklės koks turi būti tarpas tarp sagų? Suprantu, kad išsimatuoti užsegimo juostos ilgį ir padalinti į lygias dalis, bet kiek sagų naudot, nes gali būti, kad bus per mažai sagų arba per daug. Ar, tiesiog, reikia dėliot sagas ir žiūrėt kaip gražiau?

Atsakyti

Jurgita, nežinau ar yra kokios taisyklės, bet aš žiūriu dar pagal  modelį, jo prigludimą prie kūno,mezginio storumą, tvirtumą, kartais pagal tai kiek sagų turiu :) Jei mezginys laisvas, plonas, o sagos mažutės, reikės jų tankiau, o kokiam  kietai sumegztam modeliui gali būti ir rečiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 27 sausio 2018 - 18:49

Ech kaip gera megzt kai normalus apsvietimas

Atsakyti

teko pasivažinėt po Lietuvą...Išvažiavau pavasarį, radau gilią žiemą, grįžau į vėlyvą rudenį :) 

Išties, ryte pas mus skaisčiai švietė saulytė, sniego nė kruopos, net laukai jau žaliuoja, paukštukai linksmai čirškė...kvepėjo pavasariu...paskui Panevėžy pakliuvau į ūkanotą žiemą....Kupišky sniego gal dar daugiau..Grįžau, pas mus irgi šiek tiek pašalę... :) 

Atsakyti

Aš tai juokauju, kad saulės LT dar nemačiau :D Bet neslegia, man ir toks ūkanotas oras savos romantikos turi.

Terezza, prieš dvi sav. beveik... Bet čia turbūt ne tik laiko pasikeitimas, bet ir visi kiti pasikeitimai turi įtakos :unsure: Kažkada vistiek susitvarkys.

Priedas  02493908-D0FC-4780-87F2-24E666B955FA.jpeg   88,98KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

KGB: kur mėgstat vaikams drabužius pirkt LT, kokių firmų? 

Atsakyti

Penkiamečiui sūnui LT neperku. Apiperku Lenkijoje, dažniausiai C&A.

Paauglei dukrai perku belekur. Paskutinis pirkinys buvo švarkas Peek-e už nerealią 12 eurų kainą. Kartais ir Lietuvoje kainos stebina. Net ieškojau, kas su juo negerai. :)

Atsakyti