Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, gerkit, jei tos bakterijos nosies priežastis, tikrai padės. Kad streptokokai turėtų išaugt,tai pagal ASO titrą buvo aišku ;) ale matai,jie ne vieni, su kaimynais  :aggressive:​ 

Atsakyti

Ant grindų, nes žemė kartais būna toli :lol:

Nesityčioju, tik šian kaip tik turėjau pokalbį apie tai, kokiu būdu žmonės nesusikalba su savo vaikais  :oh: ypač tais kitokiais  :ax: 

Geras pastebėjimas. Jau matau vaizdą kaip mezgėja kokiam 5 a. gyvenanti babinas ant žemės susidėjus :D

Aš taip neseniai su dukra pasikalbėjau. Važiavom į parduotuvę su autobusu (atrakcija vaikui, nes visur gi su mašina važiuodavom). Paaiškinau, koks numeris, va mūsų autobusas, įlipom, nuvažiavom. Išlipom, o dukra pradėjo šaukt: “Kur tas autobusas važiuoja?! Čia gi MŪSŲ!!!” Tipo turėjom auto, dabar jau autobusą įsigijom :D

Atsakyti

Geras pastebėjimas. Jau matau vaizdą kaip mezgėja kokiam 5 a. gyvenanti babinas ant žemės susidėjus :D

Nu :D  aš tai penktam aukšte :rolleyes:

Atsakyti

Lace alia as visai ne garstycias matau, o tokia..smeline

Atsakyti

Man irgi Lace siūlas visai negarstyčinis :)

O apie pastebėjimus dėl grindų ir žemės, tai mes su savo jauniausiu sūnum nesusišnekėdavom, nesuprasdavo vazdžių posakių ir perkeltinių prasmių. Ir žiūrėdavo tokiais atvejais tokiu žudančiu žvilgsniu. Dabar jau lyg išaugo.

Atsakyti

Turbūt kuekvienos asmeninėje spalvų paletėje ta garstyčių spalva vis kitokia yra  :P plius dar fotografavimo iškraipymai beigi monitorių ypatumai.  :mirksiukas: žodžiu, aš ieškojau spalvos, kuri gražiai poruotųsi su turimu šilkmocheriu - ir pagaliau turiu  :bigsmile: 

Atsakyti

Olaiva, greičiausiai ir aš būtent tokio rogutinio merino turiu? Turiu ne vieną idėją, kur jį panaudot, bet vis gaila arba rankos neprieina.

Atsakyti

taip netikikėtai po pusės metų pasyvaus pardavinėjimo nupirko Nojaus pirmąją gitarą tik ką.Nojus tam žmogui Coheną pagrojo,o tas žmogelis roko gabaliuką :D pirko gitarą anūkui,sako palinkėk,kad bent jau taip kaip tu jis grotų :) ir kai išėjo,toks liūdesys pas vaiką...kad būčiau žinojus,tai kaip prie jų mažų žaislus parduodavau,jiems nematant,būčiau ir dabar taip...o dar ryt jam konkursas,na gal nesusigadino labai nuotaikos,ech...

Atsakyti

Reik man tos neaiškios tabletės, oi reik :D Nors US aš labai lengvai pripratau, grįžus daug kartų sunkiau. Kūnas į nakties miegą reaguoja kaip į popietinį nusnūdimą. Miegu per parą 2-3 val.  :oh: O sunkiausia, kad tiek pavargus, kad megzt per sunku  :oh: Šitiek būtų galima numegzt per tas nemigo naktis  :bigsmile: 

Atsakyti

Kaip gražiai sninga už lango :wub:  Laukia tinginio savaitgalis be jokių planų ir reikalų. Namai kvepia duona, jau spėjau šiandien iškept. Dar šeimynai pažadėjau lipnių cinamoninių bandelių pagal Beatą... Oi darysiu atsilenkimus kitą savaitę :D 

Atsakyti

Labas rytas. Nors gal jau diena :)

Olaiva, bet gal natūralus tas liūdesys ir reikalingas, atsisveikinimas su kažkokiu etapu. Aš prisimenu, kaip apliūdėdavau butus kai kraustydavomės. Vyras nesuprasdavo - taigi į geresnes sąlygas kraustomės. Bet vis tiek ten lieka ir daug gerų prisiminimų ir atsisveikinant truputį liūdna.

Man irgi tinginio savaitgalis. Nors namie tiek daug darbų tyko, kad sėdžiu ir nežinau kurio imtis.

Duoną irgi reikėtų kepti, bet vakar nebuvo rupių miltų, toje parduotuvėje kur buvau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 27 sausio 2018 - 10:33

Labas rytas

Olaivos Nojui  :4u: Vis dėlto manau gerai, kad nenuslėpei. O jei taip vieną dieną būtų norėjęs tą gitarą susirast ir sužinotų, kad ji jau nebe jo? Manau, širdutę skaudėtų labiau...

Kaip dukrytė? Ar sustiprėjo jau?

Ligoniukams visiems  :4u:

Restar nugaros skausmus taip jautriai suskaičiau  :4u: Aš kai savo keturmetę pakilnoju, kitą dieną irgi pasigailiu, kad užsimiršau. 

Atsakyti