Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

aha clacid kartus toks fee

man juo karts nuo karto kokius netipinius bronchitus gydo

paprastai padeda

aš virbalams kai užkniso betvarkė betvarkiška nusipirkau iš knit pro dėkliukus, atskirą prisukamiems, atskirą valiniams

nors nesu bais tvarkingas padaras bet bent šitoj srity betvarkę išgyvendinau ir tuo džiaugiuosi

tik įdėkliuku paprastiems valiniams pradeda trūkti, bet galima dasipirkt berods

Atsakyti

Vakar ieskojau to stalo tai nebebuvo. Arba kur giliai nulindes. Bet ten trys metalo pagaliai. Ne tradicinis kur dauguma turi :) as toki pas vyro teta maciau. Ji ten mezgeja buvo ohoho.

Kazkaip noras kazka rakaliot atsirado. Kiba susirgau. 

Del Tos virbalines ir susimasciau ar nekrenta palaidi virbalai. Gi skyreliai daug maz vienodi. O virbalai gi skiras 🤔 kur Lace rode turetu but praktiska valinukams. O kiek realiai tinkama vel klausimas 🤔🤔

As siuvimo cackas laikau dezelej nuo kvepalu. Kas netelpa, didelej kosmetinej. Pasisiuvau pati. Reik kazkokios tvarkos tarp iskarpu. Nes metyta privetyta 😊😊😊😊

Atsakyti

Na ką, gavau pagaliau tobulos spalvos garstyčinį siūlą  :wub:  Labai norėčiau iš jo ką nors megzti  :wub: Tik viena bėda - neturiu kam  :oh: Savęs su tokia spalva neįsivaizduoju, Rūta irgi nenori...  :oh: Ot problema  :D

Priedas  IMG_0245.jpg   170,87KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

kiekvienam bardake yra sava tvarka :)

Atsakyti

kiekvienam bardake yra sava tvarka :)

Aha... kai ieskai tunikos randi maike ir trusikus :D 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Atsakyti

Virbalai, "darbiniai", gyvena įsmeigti į babiną, ant mano darbo stalo :rolleyes: o visokios senienos - kažkur lentynoj tarp siūlų. "Naujoviški", šiam amžiui pirkti - savo maišiukuose, pagarbiai stalčiuj  :D 

Mezgimo stalų būna visokiausių. Kiekvienam pagal poreikius.
Rėmas.
Priedas  d813a6c971158b743704fb8a59nl--materialy-dlya-tvorchestva-stol-dlya-vyazalnoj-mashiny.jpg   72,69KB   0 Parsiųsta kartų
Komoda, kurioj ir siūlų talpykla yra, o kai nenaudojama - galima viską sukišti ir nieks nsupras, kad ten mašina "gyvena".

Priedas  stol_dlya_vyazalnoy_mashiny_01.jpg   163,15KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aha... kai ieskai tunikos randi maike ir trusikus :D 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

aš apie virbalus jeigukąąą

o čia tiesiog išaugta tunika,todėl maikė

Atsakyti

Vakar ieskojau to stalo tai nebebuvo. Arba kur giliai nulindes. Bet ten trys metalo pagaliai. Ne tradicinis kur dauguma turi :) as toki pas vyro teta maciau. Ji ten mezgeja buvo ohoho.

Zinau tada ta, netoli manes, tiksliau pakeliui i svedija, i kuria daznai vaziuojam. Bet galvoju gal nepatogus, nes nera kur babinu pasidet ir visu cacku pacacku :unsure:

Va man ta komoda patiktu, kur Ristina idejo :rolleyes:

O virbalai mano dezuteje sudeti, po swapo jie persikrauste i Liniukos siusta dezute :rolleyes: :wub:

Atsakyti

komoda kaip koks kolumbariumas :D

Atsakyti

iskalbiau baigta tunika, kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa megzt. siuku drakius laimingas murkia, ale nepasiulo ka pirmiausia atiduos man ant virbalu det ... vakaras arteja. projekto dar ner :hmm:

Atsakyti

.. nes nera kur babinu pasidet ir visu cacku pacacku :unsure:

Babinas reik dėt ant žemės :rolleyes: jei ant stalo, didesnė galimybė painiotis siūlui. Vilną dar... dar... bet linai, medvilnės, viskozės - būtinai.

Atsakyti

Babinas reik dėt ant žemės :rolleyes:

Ant grindų, nes žemė kartais būna toli :lol:

Nesityčioju, tik šian kaip tik turėjau pokalbį apie tai, kokiu būdu žmonės nesusikalba su savo vaikais  :oh: ypač tais kitokiais  :ax: 

Atsakyti