sergantiems ir slaugančioms...
Abelo,sėkmingos kelionės
Virbalinės... Kaip laikote valinius virbalus? Laikiau pirktiniuose maiseliuose,baigia suplyšti,susidėjau į kompaktinių diskų tą dėklą,bet iš tų kišenukų lenda lauk,nėr blogai,bet nelabai patogu...Kaip laikote jūs?
Ačiū už draugiškus patarimus, gėris mūsų sekta
Susirašinėju su S.D. tai siūlo 2 variantus: Drops baby merino 50 g - 175m(2,20) arba merino Land 50g- 220m(3,35). Kažin ar skiriasi kažkuo, ar imti pigesnius?
Šarangė man megztinius mezga Nr. 3 idealiai ant figūros numegztas
Ar esat girdėjusios apie tokius siūlus Solo Latte - 100% pieno pluoštas
Aš tai laikau visus krūvoj susuktus, tokiam kašelioke, man dažnai reikia knistis ir kaitaliot, tai negaliu niekur sukišt giliai.
Šarangė man megztinius mezga
Nr. 3 idealiai ant figūros numegztas
Ar esat girdėjusios apie tokius siūlus Solo Latte - 100% pieno pluoštas
Turiu vieną kamuoliuką bibliotekoj dovanų gavau prieš 2m. Labai švelnūs ir minkšti atrodo, bet dar nieko nemezgiau. Neįsivaizduoju kuriam jie sezonui tinkamesni, kiek šildo ar kiek šaldo
Tavo įkelti merinai tai siūlo storiu skiriasi. Aš vaikams labiau mėgstu 50g 120-170m, tai imčiau Dropsus. Bet jei krikštynoms, tai iš plonesnių tikrausiai delikačiau ir skoningiau viskas atrodys.
Virbalus laikau pirktiniuose pakučiuose,bet irgi jau plyšta. Tai anksčiau kur rodėt visokias virbalines ir kažkas siūt žadėjo, tai tikrai imčiau tokią ir mokėčiau sektai,o ne kiniečiams
Kokia bebūtų virbalinė, pas mane bus chaosas vis tiek, tai nesuku sau galvos, nešioju kažkokioj kosmetinėj bendram jovale, kartais jie keliauja skirtinguose maišeliuose su siūlų kombinacijom, ypač kai reikia kur vežtis ką nors, ypač pradėti, o dar nežinau ką, taip ir siūlai iš vietų iškeliauja, pasivažinėja, grįžta jovalas . Tik kartais "pametu" kokį virbalą, tai menka bėda
. Žodžiu, tokia jau aš ir čia vargu ar pasikeisiu, laisvai nardau savo chaose.
Jeigu pinigai užsakovei ne bėda, imčiau geresnės kokybės, brangesnį siūlą, jeigu kostiumėlis šiaip vienkartinis ir pinigais nesitaško - gerai ir drops yra.
Abelo, paklausiu dar čia, kad esi: dukrai išaugo l.daug streptokokų ir hemofilus influenza, išrašė Clacid 7 dienoms - gerti, ar ne? Yra vilties, kad su nosim pagerės nuo to?
o tas Clacid berods tokio šlykštaus poskonio
gėriau, bet jau antru užėjimu, kai sirgau plaučių uždegimu,
virbalai visi netelpa į mano siūtinę virbalinę, bet ir pati virbalinė biškį tokia nevykus viskas krenta ir lenda lauk.
tik MB vis iš manęs žvengia:, o sako, vėl savo skalpelius išsitraukei
ai, nu ir netelpa visi turtai, tai visokie ten medinukai iš kiniečių dar atskirai gumyte suveržti.
ir visiem šitiem turtam turiu atskirą spintutęs dalį-stalčių. tokį diiiiidelį
Restar, tu mano draugė virbalų klausimu Pas mane jie visi irgi gyvena savo gyvenimą ir nuolat išsislapsto. Kartais surenku ir apgyvendinu metalinėjje dėžutėje nuo sausainių. Bet jie tik fit fit ir išsilaksto
Matyt ir daugiau tokių draugių yra.
Maniškiai irgi panašiai elgiasi - tvarkai nepasiduoda.