Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos

Abelo, tai jau šiandien ta diena?  :bigsmile: Sėkmės ir kad lengva ir sklandi pradžia būtų  :4u: 

FB mačiau, kad Ligvita pamokėles spurgiukų ir virbalais, ir vašeliu neseniai rodė.

Vėl naktį nemiegojau, rrrrr. 

Atsakyti

Sveikos :4u:  Jei sveikos, nes aplink vis daugėja sergančių :B  O aš sėdžiu poliklinikoj, tai gerai kad radiologijos skyriuj - vis mažiau čiaudinčių ir kosinčių aplinkui :B 

Lietuti, pasiguosk, kad dar viena kita naktis ir persijungsi :4u:  Kai buvau jav irgi bsisiai kankinausi, o tada vietinis senukas davė tabletę ir nuo tos nakties viskas susitvarkė :rolleyes:  Kaži ko jis man tada davė :hmm:  :D 

Mezgu. Gražiai gaunasi. Tik baisiai lėtai einasi...

Atsakyti

labas rytas

Abelo, nu sėkmės tau :4u: nors ir yra stresiuko, bet šiaip labai faina

Vasaros_lietau ir tau :4u:  nu vistiek kažkada gi įeis viskas į vėžes

ligoniams :4u:  tfutfutfu mano padangėj, bet niekada negali žinot. Liniuka, o ką fotkiniesi/filmuojiesi pas radiologus? :hmm:

spurgukai man neitin irgi, dar yra tokie tankesni spurgiukai, bet ir tie skylėti. tik nelabai turiu laiko ieškot daba

o mano mezgimo fronte skamba isterinis juokas :mad2: :fool:  buvau numezgus dukros megztuko iki pažąstų, bet poniai klientei nepatiko. viskas išardyta. nepatiko, nes per mažai puru, pridėjau dar vieną siūlą. ir nepatiko nes pynės ne taip atrodo, dabar darysiu daugiau pynių. bet nieks negali garantuot, kad nereiks trečio varianto

Atsakyti

Ačiū už linkėjimus :) prireiks. Rankos kojos dreba... ir spėkit,ar telpa į mašiniuką viskas kas nuolanuota :D atspėjot - kol kas netelpa :D reik ne lagaminų "expandable", o mašiniuko :D

Atsakyti

Oi, katuk, sėkmės su tavo kliente  :4u: aš atrodo panašią turėsiu  :oh: dvi dienas mezgaliojau pripuldama ilgą icordą, kad iš jo galėčiau gėlytę ant kepurės suraityt. Suraičiau vakar vakare,o savininkė sako, mamyte, aš tokios nenoriu,per didelė,man tokių kaip pas lelią ant sunknelės  :oh::D nu gerai,kai žmogutis turi savo nuomonę :)

Atsakyti

Ačiū už linkėjimus :) prireiks. Rankos kojos dreba... ir spėkit,ar telpa į mašiniuką viskas kas nuolanuota :D atspėjot - kol kas netelpa :D reik ne lagaminų "expandable", o mašiniuko :D

oj kaip pažįstama :D

esam net keletą daiktų mažiau reikalingų konteirenin ar pažįstamiems palikę. dar iš namų tai dar dar, su mintim gi kažkada pasiimti, bet vat atgal į namus kai keliavom

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Aš po sunkios nakties, bandau dirbti namuose.  :unsure:  Vaiva naktį daugiau nebevėmė, bet miegojo neramiai, vis atsigert prašė, o aš visą naktį zuikio miegu miegojau, kievieną jos krustelėjimą sekiau ir buvau pasiruošusi bliūdą paduoti  :oh: Temperatūra ryte 38,5 buvo  :( Serga žmogiukas...

Abelo, palankaus vėjo tavo burėms  :4u: Linkiu kuo lengvesnės adaptacijos  :4u: 

Atsakyti

sveikatos Vaivutei  :4u:​ 

Atsakyti

Kaži ko jis man tada davė :hmm:  :D

LSD :D

O pas mus gripas :huh2: :unsure:  vyrui. Nu tas pats, kas vaikams :unsure: 

Atsakyti

Nuoširdi, nebūtina išmegzti bemezgant tų spuogiukų. Aš prinėriau jau gatavam rūbui.Priedas  012.JPG   196,66KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas,

Gero vėjo, Abelo :4u: 

Ligoniams daug sveikatos :4u:  :4u:  :4u:  

Spurgiukai - gražu :4u: 

Olaivos mezginiai kokie patriotiški :lietuva:​  Ir kaip faina, kad tu savanoriauji :wub: 

Atsakyti

Labas :4u:

Ristina, ačiū, kaip gražu ir skylučių gal nėra? Kiek siūlų reikėtų kelnytėm, megztukui, kepurytei, nes baltų neturiu, reikėtų parsisiųsti, gal užmatėt kur merino vilna pigiau?

Atsakyti