Labos
Abelo, tai jau šiandien ta diena? Sėkmės ir kad lengva ir sklandi pradžia būtų
FB mačiau, kad Ligvita pamokėles spurgiukų ir virbalais, ir vašeliu neseniai rodė.
Vėl naktį nemiegojau, rrrrr.
Sveikos Jei sveikos, nes aplink vis daugėja sergančių
O aš sėdžiu poliklinikoj, tai gerai kad radiologijos skyriuj - vis mažiau čiaudinčių ir kosinčių aplinkui
Lietuti, pasiguosk, kad dar viena kita naktis ir persijungsi Kai buvau jav irgi bsisiai kankinausi, o tada vietinis senukas davė tabletę ir nuo tos nakties viskas susitvarkė
Kaži ko jis man tada davė
Mezgu. Gražiai gaunasi. Tik baisiai lėtai einasi...
labas rytas
Abelo, nu sėkmės tau nors ir yra stresiuko, bet šiaip labai faina
Vasaros_lietau ir tau nu vistiek kažkada gi įeis viskas į vėžes
ligoniams tfutfutfu mano padangėj, bet niekada negali žinot. Liniuka, o ką fotkiniesi/filmuojiesi pas radiologus?
spurgukai man neitin irgi, dar yra tokie tankesni spurgiukai, bet ir tie skylėti. tik nelabai turiu laiko ieškot daba
o mano mezgimo fronte skamba isterinis juokas
buvau numezgus dukros megztuko iki pažąstų, bet poniai klientei nepatiko. viskas išardyta. nepatiko, nes per mažai puru, pridėjau dar vieną siūlą. ir nepatiko nes pynės ne taip atrodo, dabar darysiu daugiau pynių. bet nieks negali garantuot, kad nereiks trečio varianto
Oi, katuk, sėkmės su tavo kliente aš atrodo panašią turėsiu
dvi dienas mezgaliojau pripuldama ilgą icordą, kad iš jo galėčiau gėlytę ant kepurės suraityt. Suraičiau vakar vakare,o savininkė sako, mamyte, aš tokios nenoriu,per didelė,man tokių kaip pas lelią ant sunknelės
nu gerai,kai žmogutis turi savo nuomonę
Ačiū už linkėjimus
prireiks. Rankos kojos dreba... ir spėkit,ar telpa į mašiniuką viskas kas nuolanuota
atspėjot - kol kas netelpa
reik ne lagaminų "expandable", o mašiniuko
oj kaip pažįstama
esam net keletą daiktų mažiau reikalingų konteirenin ar pažįstamiems palikę. dar iš namų tai dar dar, su mintim gi kažkada pasiimti, bet vat atgal į namus kai keliavom
Labas rytas
Aš po sunkios nakties, bandau dirbti namuose. Vaiva naktį daugiau nebevėmė, bet miegojo neramiai, vis atsigert prašė, o aš visą naktį zuikio miegu miegojau, kievieną jos krustelėjimą sekiau ir buvau pasiruošusi bliūdą paduoti
Temperatūra ryte 38,5 buvo
Serga žmogiukas...
Abelo, palankaus vėjo tavo burėms Linkiu kuo lengvesnės adaptacijos