man rodos tas skiepas jau senokai yra sąraše kokius tris metus. bet galiu ir klysti
Aš kažkaip į tuos naujus skiepus dar bijau pasinerti, įdomu kiek jie veiksmingi ir ištirti
Girdėjot kaip Trumpas išpeikė skiepus nuo gripo, neva žmonės apgaudinėjami...
Sveikos,
Aš kažkaip į tuos naujus skiepus dar bijau pasinerti, įdomu kiek jie veiksmingi ir ištirti
Girdėjot kaip Trumpas išpeikė skiepus nuo gripo, neva žmonės apgaudinėjami...
Dėl gripo skiepo turiu irgi savo nuomonę...ir dėl kai kurių kitų...
dėl ŽPV skiepo....Skiepijamos mergaitės, kurioms nuo 2016m.rugsėjo 1d. sukanka 11 metų.
Vyresnės ,man regis, į tą programą nepatenka...
Liniukos Laputei (nors jau tikriausiai per vaikiška:) )
Pridėta:
Visada galvojau, kad tai ilgos kojinės, bet pasirodo maža gudrybė
Pridėta:
Katukui
Pridėta:
Žuviukui
Pridėta:
Nuoširduk, net aš tokią nešiočiau, mani laputė irgi
Sveikos
Dėl mokslų pritariu, kad krūvis mokiniams neadekvatus. Ir šiaip per mažai socialinių aspektų. Ir dar apie mokyklą kalbant jau pradėjo mūsų klasė planuot 4 klasės išleistuves. Pasirinkimas sodybose ir dvaruose kur vien nuoma nuo 1500 euru Čia iš tėvų plaukia pasiūlymai...
Dar apie skiepus pasisakysiu. Vakar skambinu tėvams, o ten karo stovis. Aną savaitę mama sirgo, o šią susirgo ir tėtis. O kars dėl to, kad tėvas buvo pasiskiepijęs, o mama ne ir dabar yra baisi nusikaltėlė, nes per ją tėvas susirgo Ech starost ne radost...
Na vis tiek taip nebuvo, va mes su kolegėm dažnai pasišnekam, nes tokio amžiaus, kurios turi vaikų abiturientų ar panašaus amžiaus, ir bėdos tos pačios, kad vaikai nepakyla nuo knygų, net bernai su ašarom sėdi, ir seminarą su psichologe iš Vilniaus turėjom, ji pati patvirtino, kad taip yra, kad vaikai jau be vaistų vidurinės mokyklos nebaigia, o išėję į universitetus net kažkiek atsigauna, ji net pateikė savo dukros pavyzdį
Nežinau, mano vyresnysis baigė atsipūtęs ir netgi egzaminus pusėtinai išlaikė pagal tai, kaip nesimokė.
Antrasis šiemet abiturientas, jis pakankamai neblogai mokosi ir netgi truputėlį dirba, bet kažkaip iš proto neina, vaistų negeria, nebent aš tokia asociali mama, kad nepastebiu kažko.
Va dukra vienuoliktokė tai daug sėdi prie knygų ir daug dejuoja, bet irgi dar vaistų negeria
Nežinau, mano vyresnysis baigė atsipūtęs ir netgi egzaminus pusėtinai išlaikė pagal tai, kaip nesimokė.
Antrasis šiemet abiturientas, jis pakankamai neblogai mokosi ir netgi truputėlį dirba, bet kažkaip iš proto neina, vaistų negeria, nebent aš tokia asociali mama, kad nepastebiu kažko.
Va dukra vienuoliktokė tai daug sėdi prie knygų ir daug dejuoja, bet irgi dar vaistų negeria
Labai man patinka tavo asocialumas tavo vaikai dėl to ir vaistų negeria, kad tu jiems nepridedi papildomo spaudimo
Vyrai labiau atsipūtę gal
As galvoju apie skiepa nuo vejaraupiu.kas ka kur zino girdejo? Abelo,tavo nuomone irgi butu gerai isgirst
Ir dar pasisakysiu,kad visi labai laukiam vasaros ir turesim suniuka.ne tai kad uzsakytas koks.tiesiog reikia kad kas nors bent pradzioj butu namuose,taigi laukiam vaiku atostogu.