Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas

Kaip slykstu lauke... veukt. R

Rasyte finne maciau stala :D tiek zinau, kad mezgant viena adatine noretus auksciau. O kai pasikelia su dviem buna gerai. Arba atvirksciai. O siaip teta ramuciuose stalu turi. Paplatintos plokstes su kojom standartinem 😊

Atsakyti

Aš kašmyro dar nesu mezgus, o akrilo daug :D Dar yra kur tobulėt.

Turim darželį  :assa: Dukrai taip patiko, kad tik su ašarom išsivedžiau. Beliko tik pažymas susirinkt.

Atsakyti

Lietuti, ką išsirinkot? :) kaip smagu,kad patiko! Mamai iškart ant širdies ramiau ir galva mažiau skaudės ;)

Atsakyti

Ech... tik pasidžiaugiau, kaip šiemet vaikai neserga...  :oh: buvom teatre ir gavom žinutę, kad Vaiva vemia  :( Teko važiuoti namo, pakeliui dar į darbą užsukau kompą pasiimti, rytoj dirbsiu namie. Vaivai matyt virusas, nes ir temperatūros turi...  :unsure: 

Atsakyti

Ech... tik pasidžiaugiau, kaip šiemet vaikai neserga...  :oh: buvom teatre ir gavom žinutę, kad Vaiva vemia  :( Teko važiuoti namo, pakeliui dar į darbą užsukau kompą pasiimti, rytoj dirbsiu namie. Vaivai matyt virusas, nes ir temperatūros turi...  :unsure: 

labai populiarus dabar tas vėmimo virusas...taviškei kyla temp,o Luknei buvo visai nukritusi...sveikatos :4u: 

omniva tau prie darbo ar prie namų? ryt ryte pašto karvelis atskris ;)

kitą savaitę gausiu dar vieną senutę pagloboti pas maltiečius.šiandien buvo susitikimas savanorių,tai tiek istorijų pripasakojo,kokių nuotykių buvę su senoliais,kaip šventė 99 ir 97 metų gimtadienius :)žinokit kaip mes vis gi visos gerai gyvenam,nesam vienišos,mus kojos neša,galva dirba,akys rodo.o kokių senolių yra...bet vis tiek kiek juose optimizmo  :wub: 

Abelo,berods ryt ta diena,tai gero kelio jums,lauksim įspūdžių,vaizdų ir tavęs grįžtant ;)

Atsakyti

Kerpena, ačiū už nuorodą :4u: Bet dar nepažadu jo megzt :rolleyes:

Olaiva - suknelė tobulutė, su ta sagyte :wub: :wub: :wub:  :wub: :wub: Lauksim ant tavęs :wub:

Galvojau darbe jau visi nesklandumai pasibaigė, bet šiandien dar kartą pasakiau griežtą NE. Aišku nepatiko, žiūrėsim kas bus rytoj, bet visas kolektyvas mane palaiko, tai dėl to labai smagu :wub:

Lietuti, džiaugiuosi dėl daržiuko, Lace, sveikatos dukrytei :4u: :4u: :4u:

:help: :help: :help: Sulaukiau bendradarbės prašymo krikštynų komplektuką numegzti, man čia siaubingai baisus iššūkis, bet bent pabandysiu, gal galit nušviesti kaip mezgamas raštas tokiais spurgeliais, gal yra youtubėj, nes nori tokiais burbuliukais.

Ir kokie siūlai geriausi, merino vilna? Kiek reikėtų pirkti 6 mėn berniukui, kelnytės, megztukas, kepurytė?

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 25 sausio 2018 - 23:04

Lace dukrytei sveikatos kibiras  :4u: 

Darželis Oazėj, privatus.

Atsakyti

Lace dukrytei sveikatos kibiras  :4u:

Darželis Oazėj, privatus.

ten jie kasdien į baseiną vedami,patinka taviškei maudynės?

Atsakyti

Maniškei maudynės labai patiktų, bet nebeturi jie baseino.

Atsakyti

radau spurgiukus, feee, kaip klaikiai jie mezgami :D

Atsakyti

labas rytas

vakar nebepamezgiau, baletinomės su sese 3 val. grįžau ir lovon 

pusę nakties paskui spektaklius "žiūrėjau" :D

Atsakyti

radau spurgiukus, feee, kaip klaikiai jie mezgami :D

Labas rytas. Aš esu kažkur mačius, kad juos nert galima. Ta prasme, mezgi mezgi, prieini spurgiuko vietą, imi vašelį, padarai ir varai toliau. Pagooglink,gal taip bus lengviau. Tik man tai nepatiko, kad už to spurgo gaunasi ale skylutė, nu daug vietos. Tai aš tokio rašto nesirinkčiau :) pabandyk mėginuką ;)

Atsakyti