Kerpena alia vernito alpaka nekanda gi
ar tau kanda?
Olaiva echh. man ta suknelės razinka labai
O dabar dar vienas klausimelis masinistems. Koks stalas butu patogiausia patupdyti mezgimo masina. Aukstis, plotis ir t.t. Gal turit kokiu izvalgu siuo klausimu. MB pasirase pagaminti man stala
Mano standartinis mašininis, dėl matmenų galėsiu tik namie pasakyt. Jeigu gaminčiau ir būtų vietos, tai platesni daryčiau ir dar kokių lentynų, o idealių atveju komoda, kur susislepia viskas reikalui esant.
Olaiva, tai tavo suknelė žilaplaukė, kaip mano megztinis, tai nei vienos kišenės netiko? išardei? Jeigu dar ne, tai palik, parodysi.
Mano standartinis mašininis, dėl matmenų galėsiu tik namie pasakyt. Jeigu gaminčiau ir būtų vietos, tai platesni daryčiau ir dar kokių lentynų, o idealių atveju komoda, kur susislepia viskas reikalui esant. Olaiva, tai tavo suknelė žilaplaukė, kaip mano megztinis, tai nei vienos kišenės netiko? išardei? Jeigu dar ne, tai palik, parodysi.kilimas ir užklotėlis Luknės lėlėms
Šarange,ruda alpaka su žilu plauku.viena labai skersa,o merinas ją sutvarkė
Labos
vėl atsikėliau po pietų Užmigau 5:30
Megzt irgi noriu, bet miegas laimi.
Drakiui tvirtas tvirtas apynasris uždėtas. Mezgu geriausiu atveju po 2 eilutes ir dar bibliotekos prabangiausius atsivežiau. Bet siūlų kainos LT nevaldomą seilėtekį varo Ir dar galimybė gyvai nuvaryt pačiupinėt
Dukra sektiškai žymiai geriau už mane angliškai varo. Nemažai jos žodžių suprantu tik iš konteksto. Apie tarimą išvis patyliu, ji vis mano akcentą bando pataisyt
Sportuojančioms pagyros Reikia ir man, gėda pelėda. Lipat ant sąžinės savo raumenų skausmais
qqte, 25 Sau 2018 - 16:08, parašė: Šarange a ko nenaudai? aš tai sakyčiau naudai..otai megztumėm iš akrilų vietoj kačmyrųNu jau ne