Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

aha maniškis kai pagauna rusiškai mus kalbant jau ausis pastato irgi, pradeda klausinėt o ką tas ar anas reiškia...juokėmės su vyru kad tuoj kokią kinų kalbą turėsim abu mokytis :D

Atsakyti

86f1c105cc336649a3d663807dc01b3d.jpg

Ir verkt, ir juoktis :D

Atsakyti

O turėtų būt gėda :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 25 sausio 2018 - 11:00

aha maniškis kai pagauna rusiškai mus kalbant jau ausis pastato irgi, pradeda klausinėt o ką tas ar anas reiškia...juokėmės su vyru kad tuoj kokią kinų kalbą turėsim abu mokytis :D

Ir vaikas jus aplenks :D

Atsakyti

Praradusios gėdą mes jau ...

Atsakyti

Ir vaikas jus aplenks :D

nu...vadinas bus geras darbas atliktas...svarbiausia motyvacija :D

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Vidurinele vel atkrito.. vakar 39 tempos buvo :blink: koseja be paliovos :huh2:

O as pati katik laiminga grizau is dantistes :rolleyes:  buvau suplanavus kokius 2 brolius sukist i burna, uzteko 1 :D :rolleyes: su ta nuotaika galima dar siulu pirkt  :D nors mama sake, kad nebepriims siuntiniu  :oh:  :lol: 

Virbalus perkat.. noreciau ir as pabandyti tu ciauciau..alia gi broliui dabar pirmenybe :lol:

Atsakyti

na va,nušvitimas toks,kad kišenių kol kas šiai suknelei nebus.labai malonus gavosi siūlų mixas-2g merino ir 3g alpakos.razinka prisiūta,foto ant manęs bus truputį vėliau :)

ir Lourdes megztuko kampukai,toks neaptemptas,man gražios spalvos,sagutes radau savo bibliotekoje tobulai jam tinkančias <3

DSC_2908_medium2.JPG

DSC_2906_medium2.JPG

DSC_2933_medium2.JPG

DSC_2920_medium2.JPG

DSC_2930_medium2.JPG

DSC_2928_medium2.JPG

Atsakyti

Olaiva, labai graži ta suknelė... Aš kažko panašaus seniai noriu. Iš Vernito alpakos vienu metu buvau jau bemezganti kažką tokio, bet pagalvojau, kad durs ir nebemezgiau :blush-anim-cl:

O kaip tavo kaklas numegztas? Platintas, siaurintas, ar tiesiog lygiai numegzta? Labai gražiai sukritęs.

Atsakyti

Olaiva, vajeij - grozis :wub:

O dabar dar vienas klausimelis masinistems. Koks stalas butu patogiausia patupdyti mezgimo masina. Aukstis, plotis ir t.t. Gal turit kokiu izvalgu siuo klausimu. MB pasirase pagaminti man stala :wub:

Atsakyti

Gadget, kas isejo is 112g?kiepka?tai gal viengubu?

Kokia treniruote gerule siandien buvo...  Jei dazniau taip ir dar uzsisiuvus tai ir karves i stirnas gali pradet panaset... 😂

Pavyyydžiu treniruotės.

Jip, dvipusė kepurė. Iš dvigubo siūlo.

Atsakyti

Rasyt, tai tegul pagal tave ir gamina :).  Kitos profesionalės pasisakys aiškiau, žinoma. Tik aš irgi turiu gamintą stalą, kurį man su visa mašina atidavė, tai jo stabilumas puikus. O aukštis tai gamintas tai bobulytei megzti stovint, man kaip tik sėdint :). Net smalsu, kaip kitos mezga - stovėdamos ar sėdėdamos. Aš norėčiau kartais stovėdama, bet man tada reikėtų dar aukštesnio.

Olaiva - suknelė atrodo labai patogi, o Lourdes tikrai nuostabiai tinkančios sagos, taip organiškai žiūrisi. Aišku, viską norisi pamatyt ant tavęs gyvos :).

Atsakyti