aha maniškis kai pagauna rusiškai mus kalbant jau ausis pastato irgi, pradeda klausinėt o ką tas ar anas reiškia...juokėmės su vyru kad tuoj kokią kinų kalbą turėsim abu mokytis
Ir verkt, ir juoktis
O turėtų būt gėda
aha maniškis kai pagauna rusiškai mus kalbant jau ausis pastato irgi, pradeda klausinėt o ką tas ar anas reiškia...juokėmės su vyru kad tuoj kokią kinų kalbą turėsim abu mokytis
Ir vaikas jus aplenks
Praradusios gėdą mes jau ...
Ir vaikas jus aplenks
nu...vadinas bus geras darbas atliktas...svarbiausia motyvacija
Labas rytas
Vidurinele vel atkrito.. vakar 39 tempos buvo koseja be paliovos
O as pati katik laiminga grizau is dantistes buvau suplanavus kokius 2 brolius sukist i burna, uzteko 1
su ta nuotaika galima dar siulu pirkt
nors mama sake, kad nebepriims siuntiniu
Virbalus perkat.. noreciau ir as pabandyti tu ciauciau..alia gi broliui dabar pirmenybe
na va,nušvitimas toks,kad kišenių kol kas šiai suknelei nebus.labai malonus gavosi siūlų mixas-2g merino ir 3g alpakos.razinka prisiūta,foto ant manęs bus truputį vėliau
ir Lourdes megztuko kampukai,toks neaptemptas,man gražios spalvos,sagutes radau savo bibliotekoje tobulai jam tinkančias <3
Olaiva, labai graži ta suknelė... Aš kažko panašaus seniai noriu. Iš Vernito alpakos vienu metu buvau jau bemezganti kažką tokio, bet pagalvojau, kad durs ir nebemezgiau
O kaip tavo kaklas numegztas? Platintas, siaurintas, ar tiesiog lygiai numegzta? Labai gražiai sukritęs.
Olaiva, vajeij - grozis
O dabar dar vienas klausimelis masinistems. Koks stalas butu patogiausia patupdyti mezgimo masina. Aukstis, plotis ir t.t. Gal turit kokiu izvalgu siuo klausimu. MB pasirase pagaminti man stala
Gadget, kas isejo is 112g?kiepka?tai gal viengubu?
Kokia treniruote gerule siandien buvo... Jei dazniau taip ir dar uzsisiuvus tai ir karves i stirnas gali pradet panaset... 😂
Pavyyydžiu treniruotės.
Jip, dvipusė kepurė. Iš dvigubo siūlo.
Rasyt, tai tegul pagal tave ir gamina . Kitos profesionalės pasisakys aiškiau, žinoma. Tik aš irgi turiu gamintą stalą, kurį man su visa mašina atidavė, tai jo stabilumas puikus. O aukštis tai gamintas tai bobulytei megzti stovint, man kaip tik sėdint
. Net smalsu, kaip kitos mezga - stovėdamos ar sėdėdamos. Aš norėčiau kartais stovėdama, bet man tada reikėtų dar aukštesnio.
Olaiva - suknelė atrodo labai patogi, o Lourdes tikrai nuostabiai tinkančios sagos, taip organiškai žiūrisi. Aišku, viską norisi pamatyt ant tavęs gyvos .