Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Jaučiasi visi seni kaulai :D

Sausumoj, vandeny nesijaučia krūvio, ten išvis atrodo, kaip spa :D

27f99904ebe7367938922dae036f5c51.jpg

Vakar susikaupusi megztelėjau to gražaus alpakinio, kūnas beveik gatavas, bet jau nesimezga labai... liks begalybinės rankovės  :dry2:

megzk,megzk ;) per savaitę :D man pyniuotą liemenę nerealu greit baigti,bet aš turiu levandinį megztuką,gražią kepurę ir suknelę nefotkintus.o pas tave kiek nepozuotų ? :)

Atsakyti

aš tarkim šitam megztukyje dėčiau toj balto siūlo vietoj kokį moherinį,angorinį,kad kaip pūkelis gautųsi,toks rūkelis,tada tos eglutės dar mažesnės atrodytų,tokios delikatnos

38705752004_d7a1c052e7_z.jpg

nuoširdi,megzk,ir žakardą išbandytum,ir technika kitokia,ne nuo apačios viena kryptim,ir iš aprašymo būtų ;)

Atsakyti

labas rytas

noriu megzt noriu megzt noriu megzt

pas mezges uzmačiau diideli megztini megztą gal anglišku stulpeliu ir tokios spalvos kaip Lace riešutinė babina :) iš kart ta babina pagražėjo mintyse :)

ir atsiminiau kad turiu šokoladinio tvido

o tada pradėjo planai galvoj persirikiuot, nes šiaip jau žinojau ką megsiu po alyvinio megztuko ir 2 nebaigtukų..o va dabar nebežinau :D

vakar neištvėriau ir nusipirkau pora porų chiao goo virbalų...kadangi man pas narplioju.lt tiko dydžiai, tik kaip aš galvojau kad jie Kaune, pasirodo Vilniuj, bet lyg nėr atsiėmimo gyvai, tik siuntimas, tai jau šiandien ryt bus mano paštomate man einamiausių dydžių

nu ir virbalų drakius galvoja kąąą...gal pas vokiečius dar pasidairyt va ką galvoja :D

ir man skauda viską ką buvau pamiršus (kojas, rankas ir tarpumentį kažkur), vakar pagaliau treniruotė buvo, valio mano nugara gyvens

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 25 sausio 2018 - 09:16

man tai vis dar šitas l.gražus,ir internete nemokamas aprašymas yra:

DSC_0521_medium2.JPG

DSC_0503_medium2.JPG

Atsakyti

megzk,megzk ;) per savaitę :D man pyniuotą liemenę nerealu greit baigti,bet aš turiu levandinį megztuką,gražią kepurę ir suknelę nefotkintus.o pas tave kiek nepozuotų ? :)

Tik vienas...žilaplaukis. Būtų gerai šitą bordinį pabaigt, bet kad be jo pažadų pilna  :wacko: 

pas mezges uzmačiau diideli megztini megztą gal anglišku stulpeliu ir tokios spalvos kaip Lace riešutinė babina :) iš kart ta babina pagražėjo mintyse :)

ir man skauda viską ką buvau pamiršus (kojas, rankas ir tarpumentį kažkur), vakar pagaliau treniruotė buvo, valio mano nugara gyvens

:D 

O man nuo pilateso neskadėdavo nei vieno plaukelio... Vis paklausdavo trenerė, ar nieko neskauda, sakau nu ne :D

Atsakyti

man iš vis gražūs tie raštuotu viršum :)

Atsakyti

Šarange nu vat kolegė pvz tiek viena tiek kita sako nieko neskauda, aš vakar net nepavargau o va atsikėliau skauda

gal pas mane kokie jautrūs trapūs raumenys aš nežinau :D

tiesa tas skausmas toks kitoks, ne aštrus, judėt netrukdo, jauti ir tiek

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 25 sausio 2018 - 09:27

Labas rytas,

Virbalai nupirkti, bet mezginys nepradėtas... Vaikai pakalbino monopoliui, ir aš sutikau.. Mane labai dviprasmiški jausmai ima, kai vaikai zyzia: "pažaiskim". Viena vertus, norisi veikti tai kas man miela (na, nes nedaug to laiko aš turiu), kita vertus - norisi skirti laiko vaikams. Nes jei atsisakai, tada jie susiranda išmanius įrenginius ir, mano nuomone, bukina save. Nors mano berniukas, bežiūrėdamas minecraftus ir kitokio plauko filmukus, neblogai pramokęs rusiškai :D 

Tai tuom ir pasibaigė mano pamezgimas..

Atsakyti

Egloshke o anglų?maniškis rusiškai nežiūri, viską angliškai, tai rezultatas toks kad aš jau nebesusišneku su juo :D aš aišku anglų "samouchka" 

monopolį maniškis su tėčiu dviese žaidžia, man baisiai nuobodus anas, mes laivų mūšį kartu žaidžiam tai aš įsigudrinu ir pamegzt tuo pačiu :D

Atsakyti

man tai vis dar šitas l.gražus,ir internete nemokamas aprašymas yra:

DSC_0521_medium2.JPG

DSC_0503_medium2.JPG

Va šitas gal net labiau patinka :wub: Ar yra ir aprašymas?

Atsakyti

Nuoširdi, https://www.ravelry....leneck-pullover

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 25 sausio 2018 - 10:39

Egloshke o anglų?maniškis rusiškai nežiūri, viską angliškai, tai rezultatas toks kad aš jau nebesusišneku su juo :D aš aišku anglų "samouchka" 

monopolį maniškis su tėčiu dviese žaidžia, man baisiai nuobodus anas, mes laivų mūšį kartu žaidžiam tai aš įsigudrinu ir pamegzt tuo pačiu :D

Anglų kalbos mokykla išmokys  :D Man tai labiausiai nervas ima, nes su vyru nieko slapto nepakalbėsi. Rusiškai Adomas supranta, o angliškai vyras nesupranta :D 

Nuoširduk, lauksim pradžios  :4u:​ 

Atsakyti