Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ingriduskos vyras per LRT žaidžia kasirkodėl :)

Atsakyti

Oi, Lace, gundai.. Jei negausiu Kasiuluose (nu nes noriu megzt čia ir dabar  :) ), tai tada kažką galvosiu. O kaip manot verta už 40€ pirkt needle case? Brangoka sakyčiau.. Gal esat užmatę kažką panaušaus bet pigesnio?

Tai jau geriau už daugiau, bet su visais virbalais pirkt :unsure:

Atsakyti

Metaliniais smagiau slysta, aš kai ne laisvamezgė, tai man patogiau. Kažkaip gundausi tuos Zingus išbandyt, kažin kaip jie? Turiu knit Pro ir kubikus :rolleyes:

O man Zingai nepatiko, per perejima kliuna mezginys, guli tik pabandyti :( o knit Pro prisukami mylimiausi dabar  :wub: 

Lace iki kada galvot galima, man Chia labai patiko, praita karta nesigavo su uzsakymu :mirksiukas:

Atsakyti

Čichuachuaaaa perkat?

O man gal ir nereikia.

Sumezgiau 112 g. iš 600 g. šiemet pirkto siūlo. 

Prisukamus reikia priveržti!

Atsakyti

Gadget, kas isejo is 112g?kiepka?tai gal viengubu?

Kokia treniruote gerule siandien buvo...  Jei dazniau taip ir dar uzsisiuvus tai ir karves i stirnas gali pradet panaset... 😂

Atsakyti

Gadget, kas isejo is 112g?kiepka?tai gal viengubu?

Kokia treniruote gerule siandien buvo...  Jei dazniau taip ir dar uzsisiuvus tai ir karves i stirnas gali pradet panaset... 😂

baseine ar sausumoj? pamenu,kaip pernai ėjom į Bangenį,tėtis,2 mamos ir 4 vaikai ir bandėm kaip šeima įeiti,su šeimos bilietu :)  netikom... :D

Atsakyti

idėja nuoširdžiai ;) naujam megztukui

vin4_medium2.jpg

Atsakyti

Labas rytas,

Labai gražus pasiūlymas nuoširdžiai. :wub:

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Va tokio tipo norėčiau pabandyti, gal tik raštelis smulkesnis galėtų būti. O kaip toks kaklas padaromas? Čia geros akys šiek tiek užsirietę, ar kažkoks kitas apdirbimas, neįžiūriu? Ar yra receptas?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 25 sausio 2018 - 08:38

gražus ir man tas megzteliukas

visai norėčiau numegzt tokį, tik nereikia man jo

labas rytas :)

Atsakyti

Labas rytas,

Jaučiasi visi seni kaulai :D

baseine ar sausumoj? pamenu,kaip pernai ėjom į Bangenį,tėtis,2 mamos ir 4 vaikai ir bandėm kaip šeima įeiti,su šeimos bilietu :)  netikom... :D

Sausumoj, vandeny nesijaučia krūvio, ten išvis atrodo, kaip spa :D 

27f99904ebe7367938922dae036f5c51.jpg

Vakar susikaupusi megztelėjau to gražaus alpakinio, kūnas beveik gatavas, bet jau nesimezga labai... liks begalybinės rankovės  :dry2: 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Va tokio tipo norėčiau pabandyti, gal tik raštelis smulkesnis galėtų būti. O kaip toks kaklas padaromas? Čia geros akys šiek tiek užsirietę, ar kažkoks kitas apdirbimas, neįžiūriu? Ar yra receptas?

https://www.ravelry....brary/vintersol

905C34FC-BAD7-4982-B3CB-2291791CF5D3_med

38705752004_d7a1c052e7_z.jpg

3D0A16C4-F94F-42F2-96AF-FB30B56EA558_med

IMG_3044_medium2.JPG

IMG_0157_medium2.JPG

jeigu gerai supratau,tai mezga nuo motyvo apačios,pradedant ant pagalbinio siūlo,aukštyn,ir ties kaklu icordu užbaigia.o po to nuo pagalbinio siūlo jau žemyn mezga lygiai ;)

Atsakyti