Ingriduskos vyras per LRT žaidžia kasirkodėl
Oi, Lace, gundai.. Jei negausiu Kasiuluose (nu nes noriu megzt čia ir dabar
), tai tada kažką galvosiu. O kaip manot verta už 40€ pirkt needle case? Brangoka sakyčiau.. Gal esat užmatę kažką panaušaus bet pigesnio?
Tai jau geriau už daugiau, bet su visais virbalais pirkt
Metaliniais smagiau slysta, aš kai ne laisvamezgė, tai man patogiau. Kažkaip gundausi tuos Zingus išbandyt, kažin kaip jie? Turiu knit Pro ir kubikus
O man Zingai nepatiko, per perejima kliuna mezginys, guli tik pabandyti o knit Pro prisukami mylimiausi dabar
Lace iki kada galvot galima, man Chia labai patiko, praita karta nesigavo su uzsakymu
Čichuachuaaaa perkat?
O man gal ir nereikia.
Sumezgiau 112 g. iš 600 g. šiemet pirkto siūlo.
Prisukamus reikia priveržti!
Gadget, kas isejo is 112g?kiepka?tai gal viengubu?
Kokia treniruote gerule siandien buvo... Jei dazniau taip ir dar uzsisiuvus tai ir karves i stirnas gali pradet panaset... 😂
Gadget, kas isejo is 112g?kiepka?tai gal viengubu?
Kokia treniruote gerule siandien buvo... Jei dazniau taip ir dar uzsisiuvus tai ir karves i stirnas gali pradet panaset... 😂
baseine ar sausumoj? pamenu,kaip pernai ėjom į Bangenį,tėtis,2 mamos ir 4 vaikai ir bandėm kaip šeima įeiti,su šeimos bilietu netikom...
idėja nuoširdžiai ;) naujam megztukui
Labas rytas,
Labai gražus pasiūlymas nuoširdžiai.
Labas rytas
Va tokio tipo norėčiau pabandyti, gal tik raštelis smulkesnis galėtų būti. O kaip toks kaklas padaromas? Čia geros akys šiek tiek užsirietę, ar kažkoks kitas apdirbimas, neįžiūriu? Ar yra receptas?
gražus ir man tas megzteliukas
visai norėčiau numegzt tokį, tik nereikia man jo
labas rytas
Labas rytas,
Jaučiasi visi seni kaulai
baseine ar sausumoj? pamenu,kaip pernai ėjom į Bangenį,tėtis,2 mamos ir 4 vaikai ir bandėm kaip šeima įeiti,su šeimos bilietu
netikom...
Sausumoj, vandeny nesijaučia krūvio, ten išvis atrodo, kaip spa
Vakar susikaupusi megztelėjau to gražaus alpakinio, kūnas beveik gatavas, bet jau nesimezga labai... liks begalybinės rankovės
Labas rytas
Va tokio tipo norėčiau pabandyti, gal tik raštelis smulkesnis galėtų būti. O kaip toks kaklas padaromas? Čia geros akys šiek tiek užsirietę, ar kažkoks kitas apdirbimas, neįžiūriu? Ar yra receptas?
https://www.ravelry....brary/vintersol
jeigu gerai supratau,tai mezga nuo motyvo apačios,pradedant ant pagalbinio siūlo,aukštyn,ir ties kaklu icordu užbaigia.o po to nuo pagalbinio siūlo jau žemyn mezga lygiai ;)