Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

vis tik matau, kad nerasiu LT reikiamų virbalų...

tai jei bus norinčių, galiu užsakyti iš čia - http://www.zauberwie...undstricknadeln

užsakymai el.paštu - basospedos@gmail.com

Atsakyti

va tu matai...o aną kartą kur siuntėmės tai ne pigiau buvo :) lekiu dairytis

ups :) nuoroda dingo :D

Pirmą kartą kai siuntėmės tai iš Amazono buvo - ten brangiau gavosi. Paskui aš suradau oficialų atstovą Vokietijoje, ten kaina geresnė, plius pilnas asortimentas (tu antrame užsakyme nedalyvavai) 

Atsakyti

aa nu aišku...pažiūrinėjau pas vokiečius. kainos kaip pas Narplioju.lt..rinkinukas kurio norėč ne pigiau nu bet o tačiau...turiu gi aš tų virbalų :D

Atsakyti

Oi, Lace, gundai.. Jei negausiu Kasiuluose (nu nes noriu megzt čia ir dabar  :) ), tai tada kažką galvosiu. O kaip manot verta už 40€ pirkt needle case? Brangoka sakyčiau.. Gal esat užmatę kažką panaušaus bet pigesnio?

2070rundstricknadeletui1.jpg

Atsakyti

Oi, Lace, gundai.. Jei negausiu Kasiuluose (nu nes noriu megzt čia ir dabar  :) ), tai tada kažką galvosiu. O kaip manot verta už 40€ pirkt needle case? Brangoka sakyčiau.. Gal esat užmatę kažką panaušaus bet pigesnio?

2070rundstricknadeletui1.jpg

Įdomu, kaip jis ten viduje atrodo  :unsure:​ 

Atsakyti

Atrodo patogiai

2070rundstricknadeletui3.jpg

Atsakyti

Aš tai galvoju, kad galima nesunkiai kažkokį tokį pasisiūti

673178fbdbf801d2ae49d71cd07fa3c8.jpg

Atsakyti

Tai va,norisi tvarkos, bet kaina nedžiugina  :D

Atsakyti

Man visai sportinis interesas pabandyti ką nors tokio pagaminti  :rolleyes: Paskui galėsiu už kokią draugišką kainą pasidalinti  :P​ 

Atsakyti

Egloshke aš esu pirkusi per Ligvitą iš Knit Pro..gal už 18 ar 20, šiek tiek kitaip atrodo bet man patinka

Atsakyti

Man visai sportinis interesas pabandyti ką nors tokio pagaminti  :rolleyes: Paskui galėsiu už kokią draugišką kainą pasidalinti  :P​ 

Jei kaina būtų protingesnė, mielai nupirkčiau😉

Atsakyti

Ingridžiuko vyrą rodo per TV :bigsmile:

Atsakyti