Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba diena,

Koks žvarbus oras šiandien, brrr  :rolleyes: 

Ristinos tas storulis labai neprošal būtų  :wub: 

Man ta Lace babinos spalva labai graži, tokia šildanti atrodo, žiemai tinkama, net kvepia cinamonu :D :wub: 

Labai noriu ką nors nusimegzti spalvoto, dryžuoto, bet niekaip nesusikristalizuoja idėja  :rolleyes:  O taip rankos niežti :D 

Žinoma, yra vienas nuo užpernai pradėtas mezginys, trūksta rankovių, bet niekaip neprieinu.

O akrilas tikrai gali būti labai skirtingas, gal dėl to ir prie pavadinimo tie priedai extra super duper dedami :D 

Nors aš iš 100 proc akrilo  tik puodukų kailinukus esu mezgus :)

Mūsų katinas siūlus labai retai kibina. Jei mezgu, tai išvis nekreipia dėmėsio, jei vynioju, tada puolimo padėty guli, bet tik stebi :D

Kerpenos pirštas kaip skaudžiai persiskaitė  :unsure:  :blink:​ 

Lietuti, kaip tavo Makalai? Ar radot daržiuką? Kaip jai sekasi?

Jei jau rašei kada, tai būsiu praleidus.

Atsakyti

Sveikos,

Oi prisikrizenau iš Ristinos  :D Ir lygiai taip pat pagalvojau, kad Olaiva naują mašiną įsigijo :D 

Aha, man keistai susiskaitė Lace nustebimas dėl spalvos, nes ji absoliučiai identiška prieš kelias dienas įkeltai :D  Bet sekta yra gėris! Lace patyrė apsipirkimo malonumą, o siūlais rasis kas pasidžiaugs :D 

Atsakyti

Limit, kokius man virbalus pirktis? Reikia dydžio 2.75 ir kad būtų valiniai? Įtariu, kad toks dydis bus tik KnitPro? 

Ir dar KGB, su kokiais virbalais jums patogiau raštuoti metaliniais ar mediniais?

Atsakyti

Egloshke, 2.75 visokių rūšių KnitPro yra ir HiyaHiya.

Aš raštuoju su metaliniais.

Atsakyti

Metaliniais smagiau slysta, aš kai ne laisvamezgė, tai man patogiau. Kažkaip gundausi tuos Zingus išbandyt, kažin kaip jie? Turiu knit Pro ir kubikus :rolleyes:

Atsakyti

būsiu nepopuliari - man tai negraži ta Lace babina :). Man jau toj jų nuotraukoj neatrodė ji panaši į tavo įsivaizduojamą. bet tai greit sektantės pasidalys, kam gražu :). O tu iš Mano-siūlai siunteisi? Aš tai vis galvoju, kad norėtųsi nuvažiuoti gyvai pasičiupinėti ten kada. Gadget ten labai pakeliui, jeigu pati vairuotų :).

Man pačiai tai ji graži, tiesiog kaip atskirai egzistuojantis gyvenimo reiškinys  :D Bet bijau, kad paversti jos nešiojamu mezginiu man nepavyks.  :rolleyes: 

Atsakyti

Aš iš vis mezgu tik metaliniais, medinius naudoju tik iš bėdos, kaip pvz prieš pora metų lėktuvu skridau ir mezginį vežiausi. Labai nesaugiai jaučiuosi su mediniais, man atrodo, kad bet kurią akimirką galiu nulaužti...

Limit, o tavo mezgimo mašina dabar darbe, ar namie?

Atsakyti

Kerpena, namie šiuo metu

Atsakyti

Lace stebini :) netiketom spalvom :)

Su manim viskas gerai  :P Šiandien buvau MG ir nuspirkau "laciškos" mėlynos mocheros - niekur aš nuo savęs nepabėgsiu, vistiek man pačios gražiausios spalvos yra mėlynos...  :wub: 

Aš visai priglausčiau tą babiną, bet gal atsiras vietinių, kad nereikėtų siųsti :)

Tai ir glausk, jei tik patinka  :4u: Siuntimas visai ne problema  :D 

Aha, man keistai susiskaitė Lace nustebimas dėl spalvos, nes ji absoliučiai identiška prieš kelias dienas įkeltai :D  Bet sekta yra gėris! Lace patyrė apsipirkimo malonumą, o siūlais rasis kas pasidžiaugs :D

nežinau, ar čia monitorių, ar mūsų matančių akių ypatumai, bet aš visai kitokią spalvą pirkau  :ax: 

Limit, kokius man virbalus pirktis? Reikia dydžio 2.75 ir kad būtų valiniai? Įtariu, kad toks dydis bus tik KnitPro? 

Ir dar KGB, su kokiais virbalais jums patogiau raštuoti metaliniais ar mediniais?

Geriausi mano bandyti virbalai ever yra Chiaogoo  :wub: Nemoku net apsakyti koks geras jausmas jais megzti. Smailumas, slidumas, jungtis, valas - viskas tobula  :wub: Po truputį mintiju, kad reikia dar kelių dydžių užsisakyti.  :unsure: 

Atsakyti

Labos

Lace, kai pirksi Chiaogoo, šauk garsiai. Man labai nagai niežti tokius irgi turėt  :blush-anim-cl: 

Makalai vis dar nemiega naktim, o aš jau norėčiau :) Einam rytoj į vieną privatų apsižiūrėt, tada visos pažymos, basutės, slidininko kostiumas :) Jau noriu į darbą  :ax: 

Atsakyti

Atimkit is manes kortele :oh: :bijau2:

Prisisakiau siulu daugiau nei proto.. zinoma Ristina ir Sarange, Olaiva siuo klausimu protingesnes bus.. bet pradzia padaryta :karsta:

Dabar lauksiu visko kol gaus mama ir gaudysiu vezejus, o tada bus kaleeeedos namie arba asaru pakalnes, kai nesigaus nieks :laugh: tada rankelems bus darbo 5 metams i prieki :karsta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 24 sausio 2018 - 15:10

Aš labai džiaugiuosi HyiaHyia virbalais. Chiagoo lenkti man neblogi, bet tokio didelio susižavėjimo nekelia. Medinius valinius turiu tik vienus, 4 nr, ir tuos buvau nusėdus, bet vyras sugebėjo atgal primontuot, aišku, trumpesni išėjo.

Egloshke - tu tarpe tarp darbų? :) Nes jaučiasi, kad šneki, smagu :).

Atsakyti