Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O kas čia neaišku> :D Pusvilnė ir tiek :D Tiesiog pliamidas man regis elastingesnis ir tvirtesnis nei poliakrilas, o gal ir nusišneku  :hmm:

pliam :hmm:

bet šiaip nenusišneki :D poliamidas atsparesnis trynimui, jo į kojinijius siūlus deda, bet jis sunkesnis :rolleyes:  o iš poliakrilo galima super padaryt  :mirksiukas: t.y. jis lengviau imituoja vilną, šilką ar kas ten kam yra super  :D 

Atsakyti

o mano patirtis, jau esu sakiusi, ir pasikartosiu, kad akrilas akrilui nelygu.

Esu pirkusi Klngrd kažkokios australų firmos akrilą, tai net girgždėjimo nebuvo,

kitas dalykas, alergiškiems žmonėms tai turėtų būti išsigelbėjimas. turiu momeny, jei alergiški vilnai,

ir tiems, kuriems viskas graužia.

kap ir merinas merinui nelygu. mezgiau vienai padružkei megztuką. jautri. patariau nusipirkti merino. nu tai tikrai - etiketėj parašyta 100 proc merinas, bet net man jis graužė :hmm:

poliamidas šiaip tvirtas toks, ir dažniausiai jis būna pridėtas kojininiuose siūluose, kad ilgiau kojinės laikytų :D

Atsakyti

Labas rytas :D

Isleidau vidurinele i mokykla, tempos nebera, tik sausai koseja :blink: nuveziau, kad nereiketu salt papildomai, nors sniegelis jau tirpsta, pranasauja lietu :unsure: fee...

Vakar atsiskaiciau su berniukais, mama lauks babinaiciu.. nu ir prisisirinkau ne savo spalvu :D :huh2:

Dar is kito tasko laukiu laiskelio :rolleyes:

Lace, ekranas tai man rodo grazia babinaite :4u:

Masinistes sakykit, ar ombre imanoma su masina padaryt :hmm: turbut imanoma  :) 

Sarange, o tavo tam rasteliui kepurytes ar reikia riberio :hmm:as ano neturesiu..kol kas..

Ombre gaunasi toks, kaip mano paskutiniame  megztinyje kur LIniukai, jei nori smulkiau kanapėto, reiktų keletą kartų persukt siūlus, kad kuo labiau susisuktų, nes mašina imdama siūlą jį "ištiesina" dėl to gaunasi brūkšniais, o ne smulkiai kanapėta.

Nereik riberio, reikia kortos :)

Kokia mašina tavo?

pliam :hmm:

bet šiaip nenusišneki :D poliamidas atsparesnis trynimui, jo į kojinijius siūlus deda, bet jis sunkesnis :rolleyes:  o iš poliakrilo galima super padaryt  :mirksiukas: t.y. jis lengviau imituoja vilną, šilką ar kas ten kam yra super  :D 

Naujadaras :D

Nu va, sakau, esu viena ausim girdėjus  :4u: 

Atsakyti

Ar tu rankom ją mezgi?

Kojom megzt, dar jokio būdo neįvaldžiau :rolleyes: 

Atsakyti

O aš nuotrauką pamačius ir pradėjus skaityti apie netikėtumus, galvojau, kad Olaiva parašys, kad netikėtai  nusipirko labai gerą mašiną, kaip netikėtai ir pardavė. :lol:

Man labai patinka Ristinos komentarai apie mezgimą kojom :hihihi:

O man užpūliavo vieno piršto panagė, tai net megzt negaliu. :( Nebent kojom mokėčiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 24 sausio 2018 - 10:51

Kojom megzt, dar jokio būdo neįvaldžiau :rolleyes: 

o tavo mašina ne pati mezga :hmm: 

Atsakyti

Rasyte, ombre kažin kaip pavyks. Gal virbalais, labaiu ombre gaunasi.

Va, melanžų tai visokio plauko galima prisigalvot :D

Priedas  012.JPG   124,79KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  015.JPG   126,9KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

o tavo mašina ne pati mezga :hmm: 

:topsecret:

Atsakyti

Ombre gaunasi toks, kaip mano paskutiniame  megztinyje kur LIniukai, jei nori smulkiau kanapėto, reiktų keletą kartų persukt siūlus, kad kuo labiau susisuktų, nes mašina imdama siūlą jį "ištiesina" dėl to gaunasi brūkšniais, o ne smulkiai kanapėta.

Nereik riberio, reikia kortos :)

Kokia mašina tavo?

Viskas aisku :4u:

Brolis kh891 :)

Atsakyti

Laba

Lace stebini :) netiketom spalvom :)

Kaip smagu skaityt rasytes kvykavimus :) 

Olaiva nezinau ka raso protingose knygose. Bet as neduociau skaniuko uz siulu vagyste 🤔 

Atsakyti

Labos,

būsiu nepopuliari - man tai negraži ta Lace babina :). Man jau toj jų nuotraukoj neatrodė ji panaši į tavo įsivaizduojamą. bet tai greit sektantės pasidalys, kam gražu :). O tu iš Mano-siūlai siunteisi? Aš tai vis galvoju, kad norėtųsi nuvažiuoti gyvai pasičiupinėti ten kada. Gadget ten labai pakeliui, jeigu pati vairuotų :).

O šiaip neturiu ką parašyt. kažko labai mieguista, gal dėl besikeičiančio oro.

Fainos žvėrelių istorijos :). Katinas kartais kokį siūlą nukanda, kaip ir eilinį kartą ausinių laidą perkando... O kai kaimynei nešiau šalius atiduot, tai turėjau juos laikyt ant galvos, kol neuždarė to šoklio į narvą, nes būtų mikliai sudraskęs mano moheras :).

Atsakyti

Aš visai priglausčiau tą babiną, bet gal atsiras vietinių, kad nereikėtų siųsti :)

Atsakyti