Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš tai jau per daug išpindėjus esu, kad visai nenoriu megzt iš nemalonaus siūlo...

Teip :D 
Bet Dundagos turiu ir dar noriu :D tik latviai, dabar po daug pirkt liepia  :huh2: 

Atsakyti

Teip :D 
Bet Dundagos turiu ir dar noriu :D tik latviai, dabar po daug pirkt liepia  :huh2: 

Ar tu rankom ją mezgi?

Daug tai ne mažai, argi problema? dalinkis :D

Atsakyti

o aš pastebėjau kad yra siūlų iš kurių megzt gal ir ne itin smagu, bet labai jau rezultatas išskalbus nudžiugina (pvz tvidas ar kašmyras...)

Yra :D bet Abelo atvejis turbūt ne tas :rolleyes: procesas tikrai vargins, o ir dėl rezultato abejoju :hmm: 

Atsakyti

dar iš lino galima nert vašeliu :) tada dažniausiai neskersuoja :)

Atsakyti

o man patinka ir nemielą siūlą megzt,nes mezgant galvoj sukasi mintis,kokios permainos bus jį išskalbus.ir man ne kančia dundagint,kašmyrint ar twidint :)

vakar norėjau pasidžiaugti,bet pakibo sm,tai dabar pakvykausiu :D pirmadienį gavau paštu netikėtai dovanų knygelę iš vienos padružkės,apie šunų auginimą  :wub:  o vakar,kai atėjau į mokyklą Luknės,viena mokytoja man sako: tau ant palangės kai kas nuo Vilmos padėta :D tas kai kas-rūkytų slyvų kibirėlis  :wub:  kaip aš jas mėgstu  :wub: tai tiek seiliojimųsi.faina  :angel_not:  einu kažkelintą bandinuką kišenių megzti :D

2018-01-23_15.55.04_medium2.jpg

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Aš irgi, kai neturėjau prabangesnių siūlų, nesupratau koks malonumas iš jų megzti :wub: 

Pirmą kartą tokią sudėtį girdžiu, 50/50 merinas su poliamidu? Kas tai per siūlas, kokybiškas? Kas nusimanot, pakomentuokit, nes spalva tai graži, o kaip siūlo kokybė?

Atsakyti

Nuoširduk tai mažai mažai tu dar girdėjai :D kokių tik sudėčių nebūna :D

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Aš irgi, kai neturėjau prabangesnių siūlų, nesupratau koks malonumas iš jų megzti :wub: 

Pirmą kartą tokią sudėtį girdžiu, 50/50 merinas su poliamidu? Kas tai per siūlas, kokybiškas? Kas nusimanot, pakomentuokit, nes spalva tai graži, o kaip siūlo kokybė?

O kas čia neaišku> :D Pusvilnė ir tiek :D Tiesiog pliamidas man regis elastingesnis ir tvirtesnis nei poliakrilas, o gal ir nusišneku  :hmm: 

Olaiva, slyvos kaip slyvos, ne esmė, bet kibiras KOKS  :D 

Atsakyti

O kas čia neaišku> :D Pusvilnė ir tiek :D Tiesiog pliamidas man regis elastingesnis ir tvirtesnis nei poliakrilas, o gal ir nusišneku  :hmm:

Olaiva, slyvos kaip slyvos, ne esmė, bet kibiras KOKS  :D

esmė ta,kad slyvos KIBIRAIS :D

Atsakyti

man dabar turbūt durniausiai skamba " super premium akrilas"  :hmm: kad neskambėtų sudėtis prastai su tuo 80 proc akrilu,tai jis tebūnie net super premium :D

Atsakyti

Gerai, kad dar ne super duper puper akrilas  :lol:  :lol: 

Atsakyti

Labas rytas :D

Isleidau vidurinele i mokykla, tempos nebera, tik sausai koseja :blink: nuveziau, kad nereiketu salt papildomai, nors sniegelis jau tirpsta, pranasauja lietu :unsure: fee...

Vakar atsiskaiciau su berniukais, mama lauks babinaiciu.. nu ir prisisirinkau ne savo spalvu :D :huh2:

Dar is kito tasko laukiu laiskelio :rolleyes:

Lace, ekranas tai man rodo grazia babinaite :4u:

Masinistes sakykit, ar ombre imanoma su masina padaryt :hmm: turbut imanoma  :) 

Sarange, o tavo tam rasteliui kepurytes ar reikia riberio :hmm:as ano neturesiu..kol kas..

Atsakyti