Aš tai jau per daug išpindėjus esu, kad visai nenoriu megzt iš nemalonaus siūlo...
Teip
Bet Dundagos turiu ir dar noriu tik latviai, dabar po daug pirkt liepia
o man patinka ir nemielą siūlą megzt,nes mezgant galvoj sukasi mintis,kokios permainos bus jį išskalbus.ir man ne kančia dundagint,kašmyrint ar twidint
vakar norėjau pasidžiaugti,bet pakibo sm,tai dabar pakvykausiu pirmadienį gavau paštu netikėtai dovanų knygelę iš vienos padružkės,apie šunų auginimą
o vakar,kai atėjau į mokyklą Luknės,viena mokytoja man sako: tau ant palangės kai kas nuo Vilmos padėta
tas kai kas-rūkytų slyvų kibirėlis
kaip aš jas mėgstu
tai tiek seiliojimųsi.faina
einu kažkelintą bandinuką kišenių megzti
Labas rytas
Aš irgi, kai neturėjau prabangesnių siūlų, nesupratau koks malonumas iš jų megzti
![]()
Pirmą kartą tokią sudėtį girdžiu, 50/50 merinas su poliamidu? Kas tai per siūlas, kokybiškas? Kas nusimanot, pakomentuokit, nes spalva tai graži, o kaip siūlo kokybė?
O kas čia neaišku> Pusvilnė ir tiek
Tiesiog pliamidas man regis elastingesnis ir tvirtesnis nei poliakrilas, o gal ir nusišneku
Olaiva, slyvos kaip slyvos, ne esmė, bet kibiras KOKS
Labas rytas
Isleidau vidurinele i mokykla, tempos nebera, tik sausai koseja nuveziau, kad nereiketu salt papildomai, nors sniegelis jau tirpsta, pranasauja lietu
fee...
Vakar atsiskaiciau su berniukais, mama lauks babinaiciu.. nu ir prisisirinkau ne savo spalvu
Dar is kito tasko laukiu laiskelio
Lace, ekranas tai man rodo grazia babinaite
Masinistes sakykit, ar ombre imanoma su masina padaryt turbut imanoma
Sarange, o tavo tam rasteliui kepurytes ar reikia riberio :hmm:as ano neturesiu..kol kas..