Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nuoširdžioji, kol nesusitvarkysi refliuksų, nemanau, kad padės loristas...

vakar buvau dukrų mokyklos susirinkime.... nu ką žinau.. reiktų man ten mokytis, tai būčiau žlugus :Dva, Nuoširdi dukros rašinius taiso net universitete, o aš tai tik galvą paglostyt galiu :rolleyes:

grįžau vėlai, iškart į lovą.

Reikia susiimti ir sėstis "ant dietos" :D

Katuk, bet aš tik lietuvių galiu padėti, o jei reikėtų anglų, matieka, jau būtų šakės, o tu juk stipri matematikė, tai aš tą patį galiu pasakyti, nes jos niekada neįkirsdavau :)

Atsakyti

tai vat kad ta mano matematika yra tiesiog sausa matematika, su metodika  jau seniai prasilenkia, tai viena. o antra, maniškės pasirinkę gamtos mokslų kryptį, su chemija ir biologija aš nieko bendro neturiu....

dar vienas niuansas, kad jų mokymosi programa ne nacionalinė ir dar rezultatas labai daug priklauso nuo tinkamo veiklos organizavimo ir planavimo, o vat su tuo tai man visai kūda.

o šiaip kas išgąsdino, tai kad visokių ten esė, vidinių, galutinių tai visas semestras. o tie esė, tai ne šiaip rašinukai, o eksperimentu paremtos analizės. žodžiu, nieko nesuprantu vaikų gaila, nors iš kitos pusės didžiuojuosi, kad jos gana neblogai tvarkosi.

Atsakyti

Labos

taip jaukiai Katuko galvelės paglostymą suskaičiau   :wub: Gal tik skamba labai baisiai, kai kasdien tame sukiesi, gal nėr taip baisu? Manęs irgi tas pats likimas laukia. Kai paskaitau lapelį (darželis kasdien parašo, ką tavo vaikas veikė, ką valgė, kiek miegojo), kad mokėsi apie hibernaciją, tai tik galvą pakraipau, kad protinga užaugs :D Angliškai nesugebėčiau paaiškint, o dukra, panašu, jau tuoj galės :D

Atsakyti

žodžiu, nieko nesuprantu vaikų gaila, nors iš kitos pusės didžiuojuosi, kad jos gana neblogai tvarkosi.

Kad nieko nesupranti -  nieko baisaus, o vaikų negailėk :D jos pačios pasirinko tokias "galeras" :rolleyes: o sugebėjimas sau pačiam organizuot savo darbą yra labai svarbus įgūdis gyvenime, bet kokioj profesijoj :D

Atsakyti

Kad nieko nesupranti -  nieko baisaus, o vaikų negailėk :D jos pačios pasirinko tokias "galeras" :rolleyes: o sugebėjimas sau pačiam organizuot savo darbą yra labai svarbus įgūdis gyvenime, bet kokioj profesijoj :D

gaila, fizikos nesimoko :D

o gaila dėl to, kad visą laiką bėgime, darbas darbą veja, naktim nemiega, suzombėję tokios biškelį. ir kažkaip net per atostogas poilsio nesišviečia...

nu bet gal tikrai bus protingos :hmm:  nent jau aš taip tikiuosi :D

Atsakyti

gaila, fizikos nesimoko :D

o gaila dėl to, kad visą laiką bėgime, darbas darbą veja, naktim nemiega, suzombėję tokios biškelį. ir kažkaip net per atostogas poilsio nesišviečia...

nu bet gal tikrai bus protingos :hmm:  nent jau aš taip tikiuosi :D

Nu man su fizika, kaip tau su matematika :mirksiukas:

Jos jau dabar protingos, o bus mokytos :smartass:

Atsakyti

Galima, aš pasakysiu tik savo nuomonę :4u:

Man irgi gaila vaikų, ir tikrai nesutinku, kad vaikai turi taip varyti, jei parėję iš mokyklos, turi iki nakties sėdėti prie pamokų, ir laiko nelieka poilsiui, negali išeiti į lauką, ar kažkur pas draugus, nes žino, kad kitaip tikrai nespės, nu užmuškit mane, bet pasakykit ar tai normalu? Vaikai zombėja, nuo jų zombėja ir tėvai, krūviai nesąmoningi ir sveiku protu nesuvokiami. Jei 11 ir 12 klasėj nuo nervų ir stresų vaikui išsiderina žarnynas ar prasideda migreniniai galvos skausmai, ar kitos bėdos, krenta svoris, slenka plaukai... Na mūsų laikais taip tikrai nebuvo...

Gal, jei vaikas yra ypač gabus, jo tos problemos nekankina, bet...

Atsakyti

Nuoširduk tik savo nuomonę ir gali pasakyt, juk svetimos netransliuosi :D

Vaikai, kaip ir suaugę, yra labai skirtingi, ir tie patys dalykai, juos veikia labai skirtingai :rolleyes:

O dėl to kas buvo ir ko nebuvo tavo arba mano laikais ... Patikėk, buvo visko :oh: ir dvyliktokų durnyne ir apsitri... dusių kiek nori, o buvo ir visiškai atsipūtusių :ax: ir su gabumais čia nėr tiesioginio ryšio :B

Atsakyti

Na vis tiek taip nebuvo, va mes su kolegėm dažnai pasišnekam, nes tokio amžiaus, kurios turi vaikų abiturientų ar panašaus amžiaus, ir bėdos tos pačios, kad vaikai nepakyla nuo knygų, net bernai su ašarom sėdi, ir seminarą su psichologe iš Vilniaus turėjom, ji pati patvirtino, kad taip yra, kad vaikai jau be vaistų vidurinės mokyklos nebaigia, o išėję į universitetus net kažkiek atsigauna, ji net pateikė savo dukros pavyzdį :)

Atsakyti

Olaiviukai :)

Pridėta:

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Pabaigtukas, šalikas mamai dovanų  :)

Siūlai Nako Arya Ebruli (labai šlykštūs, nemalonu buvo su jais dirbt), virbalai nr 3, raštelis iš mezgimo enciklopedijos, ilgis 140cm, plotis 16 cm. Mezgėsi be didelio entuziazmo, pagaliau baigiau ir lengvai atsikvėpiau  :geda:

SAM_2200_medium2.JPG

SAM_2203_medium2.JPG

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

mezgiminės atostogos baigėsi, šiandien vėl "prie staklių"...

Paauglių mergaičių mamos, ar jau girdėjot, kad į nemokamų skiepų sąrašą įtrauktas skiepas nuo ŽPV (žmogaus papilomos viruso)? Tik man taip ir liko neaišku skiepo skyrimo tvarka, aš paklausiau mūsų šeimos gydytojos, ar mano Aušrai priklauso, iš pradžių nežinojo, bet už savaitės paskambino ir liepė atvažiuoti siuntimo.

Atsakyti