Lace, man irgi graži spalva
Labas rytas.
Olaiva,mano mazgute irgi greit suprato kad mezginys ir siulai yra labai svarbus.
Viena vakara ruosem pamokas , o ji visaip kaip demesio prasesi- sutempe zaislus, trynesi po kojom....galu gale dirst puse akies, o ji pasirodo is miegamojo nuo spinteles numete siulus ir atsirideno iki manes i priesinga buto gala.pastume po kojom ir ziuri i akis.Demesys garantuotas
Labas rytas,
Šiandien šaltukas, bet jau popiet plūstelės šiluma, anot sinoptikų
Lace plečia bibliotekos asortimentą kas idomiausia, kad ištisi skyriai vieno ar kito atspalvio
Aš tai kaip tik spalvų įvairovės laikaus
Abelo, raštas turi suvaldyt skersumą, daugiau jokių metodų nežinau... o ką norėjai megzt?
Labas rytas
Lace, čia merino vilna su kašmyru? Įtariu tokia pati siūlo sudėtis, kaip ir maniškio, man tai net labai graži spalva
Daug mokėjai už babinaitę?
Ne, sudėtis čia gerokai paprastesnė - 50/50 merinas/poliamidas Aš ją dėl gražumo pirkau
Ir pinigus nedidelius kainavo - 8,5 eur už 768 g. Jei kas norit, galiu perleisti, nes pas mane tikrai ilgam į lentyną nuguls...
Ne, sudėtis čia gerokai paprastesnė - 50/50 merinas/poliamidas
Aš ją dėl gražumo pirkau
Ir pinigus nedidelius kainavo - 8,5 eur už 768 g. Jei kas norit, galiu perleisti, nes pas mane tikrai ilgam į lentyną nuguls...
O kur pirkai? Ir ko ten dar buvo? Čia mano drakius vėl pabudo
Olaiva,mano mazgute irgi greit suprato kad mezginys ir siulai yra labai svarbus.
Viena vakara ruosem pamokas , o ji visaip kaip demesio prasesi- sutempe zaislus, trynesi po kojom....galu gale dirst puse akies, o ji pasirodo is miegamojo nuo spinteles numete siulus ir atsirideno iki manes i priesinga buto gala.pastume po kojom ir ziuri i akis.Demesys garantuotas
dėl dėmesio tai jie gudručiai.ji jau žino,kad siūlai man šventas reikalas,o jeigu jau toks šventas,tai reikia greit į dantis ir bėgt kuo toliau randu pvz vonioj už spintelės,atimu mainais į skaniuką
Lace plečia bibliotekos asortimentą
kas idomiausia, kad ištisi skyriai vieno ar kito atspalvio
Aš tai kaip tik spalvų įvairovės laikaus
Ir kam man ta spalvų įvairovė? Mezgu aš dažniausiai sau arba Rūtai, mes abi savo mėgiamą ir tinkantį spalvyną esame išsiaiškinę, todėl bibliotekoje dideli skyriai mėlynų ir žalių atspalvių.
Visos kitos spalvos atsiranda kažkaip atsitiktinai, kokiam laikinam proto užtemimui užplaukus
man su spalvom tai būna taip kad staigiai užeina ir topt kad noriu va tokios spalvos rūbo..o siūlų neturiu, tada drakius prisiperka kalnus būtent tos kažkokios spalvos
tiesa aš jam dabar apynasrį uždėjau, laikau kiek galiu, nes gi pavasaris ateina kam man dabar nauji siūlai. va ateis pavasaris šilkų prisipirksiu
Labas rytas,
Abelo, raštas turi suvaldyt skersumą, daugiau jokių metodų nežinau...
o ką norėjai megzt?
Labas rytas.
Raštas atrodo suvaldo, tik norėjau ne visą ištisai raštuot,o dalimis lygiai pavaryt, dalimis raštuot. Tokią vasarinę bliuskelę. Bet mėginuke ta lygi dalis tai vos ne 45 laipsnių kampu skersa tai gal reiks keist modelį ir nuvaryt ripsu ką nors
tik dar galvoju ar išvis aš noriu ant kūno tokio biški dratuko. Nes kietas net po skalbimo
o gal praskalbt reik su kokiu feiriu, kaip teta Olga rekomenduoja
nors nemanau,kad linui tas minkšumo priduos