Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ir kaip jums atrodo, kokios aš čia spalvos siūlus gavau? :hmm:

Priedas  BDA38256-F294-4682-BBCB-55B9C7E3F18A.jpeg   269,48KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

cinamonas :D

Atsakyti

Gražios 😁

Atsakyti

Rudoos

O kokia norejai gaut?

Atsakyti

Olaiva, tavo ferma nemirtinga.... o šiaip gražius spalvotus bobutiškus kampukus matau  :D

aš tai suprantu kaip kvietimą su visa ferma apsilankyti greitu metu  A  nykš   čiuose  :yahoo:   ar teisingai supratau? vienas jau labai tvarkingas,o kita dar iš palučių neišaugusi :D

Atsakyti

Rudoos

O kokia norejai gaut?

Aš “teisingos” garstyčinės tikėjausi  :B o gavau tokią “lazdynų riešuto” spalvos  :oh: graži, bet neįsivaizduoju, kam iš savo “modelių” galėčiau iš jos ką megzti.  :unsure: Nebent gal mamai, bet ir tai nesu tikra...  :unsure: 

mano bibliotekoje po truputį formuojasi geltonų-rudų atspalvių skyrelis  :rolleyes: 

Atsakyti

gadget, jei kartais pritrūktum idėjų barbiškiems reikalams ;)

https://www.ravelry....barbiese?page=1

Atsakyti

Lace, čia merino vilna su kašmyru? Įtariu tokia pati siūlo sudėtis, kaip ir maniškio, man tai net labai graži spalva :wub: Daug mokėjai už babinaitę?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 24 sausio 2018 - 00:07

Ką megzt iš skerso lino?  :hmm:  arba kaip suvaldyt jo skersumą? Raštais kokiais nors? Susisukau tą savo senučiukę babinikę į kamuoliukus ir pamezgiau, tai iš 4gijų net mažas gabaliukas visas skersas  :oh: o jau prigalvojus projektėlį buvau....  :(​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 24 sausio 2018 - 00:29

Abelo iskalbus neatleidzia skersumo?rastai tada  gelbsti..pvz setlandas neskersuoja nes ten ripso pagrindu..arba tiesiog ripsas

Atsakyti

labas rytas,

oooo :wub:  Lace, koks grožis.

tu kaupk kaupk bibliotekoj :B  aš ten dažnai ateinu paskaityt :D kaip rodo praktika

Atsakyti

Labas rytas

Noriu pavasario

Atsakyti